Peter Andres kosmetiska kirurgi vändes efter att Katie Price splittrades - och Princess håller med

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peter Andre har avstått från att diskutera den växande listan över kosmetiska procedurer som hans före detta Katie Price har genomgått genom åren - istället fokusera på att uppfostra barnen, Junior och Princess, de delar tillsammans.



Det verkade dock som att allt förändrades när det nyligen rapporterades att Pete inte blev imponerad när hans tidigare fru godkänt att deras dotter Princess, 14, gick under kniven ska hon vilja när hon är äldre.



Ändå har 48-åringen inte alltid varit så anti-plastisk kirurgi efter att ha erkänt 2011 att ha haft ett näsajobb i åldern 24 och även flera icke-invasiva kosmetiska ingrepp.



Den mystiska tjejen avslöjade vid den tiden att han hade genomgått tre Botox -behandlingar, både före hans förhållande till Katie och under deras äktenskap.

Peter Andre och Katie Price

Peter var gift med Katie Price från 2005 till 2009. Bilden tillsammans 2009 (Bild: WireImage)

Han berättade Solen Buzz Magazine: 'Jag har fått Botox ... Jag har haft det tre gånger - innan jag gifte mig, strax innan jag avslutade mitt äktenskap och efter mitt äktenskap. Jag tror inte att det är något fel med det.



'Jag hade också ett näsjobb när jag var 24. Men jag tror att det är bra med måtta och det är inget jag vill göra ständigt.'

Trots att han har några egna '' tweakments '' har alunet A A Celeb tagit en snabb U-vändning på hans ställning mer än för hans dotter Princess, som har insisterat på att hon inte kommer att följa sin mamma under den kosmetiska operationen rutt.



I april sa den tidigare glamourmodellen, 43, att hennes mini-me-dotter Princess inte hade några planer på att gå under kniven.

Ingen främling för plastikkirurgi, Katie började sin turbulenta kärleksaffär med kosmetiska ingrepp när hon fick sitt första bröstjobb vid 18 års ålder.

Prinsessan älskar att bli glamorös med mamma Katie och sportens fantastiska smink letar efter fotografier som delas på Instagram - medan hennes strikta pappa Peter föredrar hennes mer naturliga snaps.

Men efter att ha sett vad hennes mamma har gått igenom med felkirurgi genom åren har Princess lovat att hon aldrig kommer att genomgå plastikkirurgi.

england tjeckiska republiken tv

Katie sa på Steph's lunchpaket: Prinsessan har sagt, 'Jag kommer aldrig att operera mamma, särskilt när jag ser vad du har gått igenom'. Hon skulle aldrig göra det.

Katie Price

Den tidigare glamourmodellen, 43, är inte främmande för att gå under kniven. Bilden 2019 (Bild: QUEST RED)

Som en av de största realitystjärnorna i Storbritannien sa Katie att hennes berömda avkomma har blivit uppfostrade för att känna till filter och redigeringsverktyg kan användas för att ändra Instagram -fotografier.

Men tv -stjärnan sa att detsamma inte går att säga för 'de flesta tjejer' som verkligen 'tror vad de ser' online.

Tidigare verkade Peters fru Emily MacDonagh offentligt instämma i hans nya syn på kosmetiska förfaranden.

Läkaren gjorde en spetsig grävning mot människor som får onödig operation, bara några veckor efter att Katie sprang till Turkiet för en ansiktslyftning och en brasiliansk bumlyft 2019.

'Jag tror att det också är kirurgens ansvar att ge ärliga råd om huruvida någon behöver operation eller inte', skrev hon ok! tidningskolumn .

Peter Andre

Peter avslöjade för ett decennium sedan att han hade botox och ett näsajobb (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

'Om du betalar för ett ingrepp är det lätt för kirurger att bara gå med på att ta det och ta pengarna, men deras ansvar är egentligen att se till att de inte gör något onödigt.'

Emily tillade vid den tiden att hon inte trodde att patienterna behövde bedöma sin psykiska hälsa innan de gick under kniven eftersom det fortfarande är upp till dem.

'Jag tror inte nödvändigtvis att du behöver göra en fullständig psykisk hälsobedömning före kosmetisk kirurgi, för så länge du förstår riskerna och du kan väga upp all information - även om andra kan tycka att ditt beslut verkar oklokt - det är helt upp till dig.

Katie Price och prinsessan Andre

Katie och hennes äldsta dotter Princess, 14, bildade tillsammans sportiga glamorösa skönhetsutseenden (Bild: Instagram)

Nyligen orsakade den tidigare glamourmodellens avslappnade inställning till att gå under kniven en viss oro hos Peter - och hennes andra före detta Kieran Hayler.

Tidigare denna månad rapporterades att Katie är 'helt stödjande' för sina döttrar Princess och Bunny om de vill ha kosmetisk kirurgi när de är äldre.

43-åringen har nyligen genomgått en skur av 'tweakments', inklusive fettsugning i hela kroppen, ögon- och läpplyft, i Turkiet efter att ha förlovat sig med fästmannen Carl Woods, 32.

Peter Andre och Emily MacDonagh

Peter är gift med Emily MacDonagh och har två barn tillsammans (Bild: peterandre / Instagram)

En källa berättade Värmemagasin : 'Allt beror på att hon säger att hon kommer att låta dem operera när de är äldre - särskilt tjejerna - som har gått ner som en blyballong med båda papporna.

Hennes vänner känner att hon bara försöker få en uppgång ur dem och är kontroversiell för det, men Katie ser inte alls vad det handlar om att barn vill opereras om det finns det något som stör dem. '

Katie kommentarer lämnade påstås att Peter, som hon delar Junior, 16 och Princess, 14, med, 'helt förtvivlad' när hon diskuterar kosmetisk kirurgi framför dem.

Se Även: