Fighting With My Family's true story - hur exakt är filmen om WWE -stjärnan Paige?

Paige

Ditt Horoskop För Imorgon

Brottning sedan hon var ung, Paige - det riktiga namnet Saraya -Jade Bevis - var alltid avsett att kliva in i ringen.



Stjärnan kom från en brottningsfamilj, inklusive hennes mamma, pappa och båda hennes bröder.



Paige, 26, har nu fått sin resa från Norwich till USA: s WWE väckt till liv på den stora skärmen i Fighting With My Family tack vare Dwayne The Rock Johnson och Stephen Merchant.



Första första gången jag såg det kunde jag inte (se det), för jag grät så mycket, säger hon till appen.

Den upplyftande komedin, inspirerad av Paiges liv, öppnar på bio den 14 februari och släpps sedan fredagen den 22 februari.

Enligt Paige var 95 procent av berättelsen väldigt korrekt, men hon tillägger: ”Det var uppenbarligen små vändningar för Hollywood, men det är mycket sant.



Filmen producerades av den tidigare brottaren och nu skådespelaren The Rock, som spelar rollen som sig själv i filmen, som också samproducerades av WWE-studior.

The Rock har talat om hur han blev avvisad när han först lade fram idén efter att ha sett Channel 4 -dokumentären om Paige och slutade gå Indie -vägen.



Men filmen är inte bara för brottningsfans, Paiges historia handlar om att följa dina drömmar och kämpa mot oddsen - tänk Rocky.

Florence Pugh och Paige (Bild: Stephen Lovekin/REX/Shutterstock)

Så hur exakt är Fighting With My Family?

Paige, som spelas av Florence Pugh i filmen, skrev på att träna med WWE vid 18 års ålder. Tre år i utvecklingsligan fick hon bli den yngsta brottaren som vann ett Divas -mästerskap i åldern 21. Lägg till att det var hon debut med de viktigaste brottarna NBD.

Paige föddes i Norwich, Norfolk, till två brottare, Patrick Bevis (Rowdy Ricky Knight) och Julia Hamer-Bevis (Sweet Saraya).

I Channel 4 -dokumentären beskrivs familjen som de största namnen i modern brittisk brottning.

Söta Saraya brottades när hon inte skulle sy ihop dem eller tvätta sina trikåer. Hon brottades också en gång omedvetet medan hon var sju månader gravid med Paige.

Julia (Sweet Saraya) och 'Rowdy' Ricky Knight. https://www.facebook.com/pg/Rowdy-Ricky-Knight-319196391425603/photos/?tab=album&album_id=510853795593194

Medan hela familjen brottades var det Paige som lockade de stora folkmassorna och brottades under namnet Britani Knight.

Hon är ögongodis på affischer, pengar på varor. Bara att ha hennes ansikte på mina saker kan jag garantera att jag säljer det, sa hon i doktorn, sa hennes mamma.

Hon har nåd, lyster - hon är stjärnan. Det är en gång i livet att ha något, en produkt som denna. Glöm att hon är min dotter, hon är en produkt.

Sköt familjen dem för att gå in i brottning?

Familjens enda inkomstkälla var brottning, även om det var deras passion. Faktum är att familjen preparerades för att kliva in i ringen.

'Jag skulle vilja att mina barn skulle gå till toppen', sa Ricky till Channel 4. 'Det var det jag startade brottningsdynastin för. ... Makin & apos; det är stort i Amerika för tillfället. Det är där pengarna finns. Det är där stjärnan är. Det är där de blir kända. Det bästa fallet är att de faktiskt kommer dit och är stora stjärnor.

Var Ricky inblandad i gäng?

Men brottning var inte det enda Ricky hade varit inblandad i. Paiges far var inblandad i gäng och hade tjänat tid när han var yngre.

'Jag hade suttit åtta års fängelse innan jag var 25', sa Ricky. 'Främst [för] våld.'

Han sa att det kom i ett vägskäl i hans liv. Ricky kunde ha gått ner längre och fortsatte den vägen, men han berömmer att han träffade sin fru och brottning som att vända sitt liv.

The Whole Knight Family, L-R: Roy-brottning som The Zebra Kid, Zak-brottning som Zak Zodiak, Rowdy Ricky Knight, Julia-brottning som Sweet Saraya och Saraya-Jade-brottning som Britani Knight (Bild: Kanal 4)

Zak och hur han inte lyckades

Men både Paige och Zak aka Zebra Kid ville göra det. Filmen visar hur den ena skulle gå vidare med att uppfylla sina drömmar, medan den andra blev kvar.

Båda blev inbjudna av en talangscout från WWE att delta i försök i Storbritannien. I april 2011 provade de innan SmackDown, som spelade in på The O2 i London.

Paige gjorde snittet, men Zak gjorde inte.

Telefonsamtalet som Zak fick och berättade att det var ett nej visades i Channel 4 -dokumentären.

'Den här verksamheten handlar om kroppen, sade Zak. 'Eftersom jag inte hade magmuskler, rörde mina axlar inte mina öron, de sa nej den här gången. Det faller bara på de unga.

Zak tävlar fortfarande, nu under namnet Zak Zodiac, och arbetar med sin familjs brottningsverksamhet.

Paige skickades till WWE: s dåvarande gårdssystem, Florida Championship Wrestling (FCW), som året efter ommärktes som NXT.

Hon brottades under namnet Saraya, men bytte titel till Paige innan hon debuterade i februari 2012.

Den riktiga Zak Bevis (Bild: MediaPunch/REX/Shutterstock)

Är Vince Vaughns karaktär Hutch Morgan verklig?

Medan Paige tränade med NXT var Vince Vaughns karaktär Hutch Morgan inte där - han är fiktiv.

Regissören Stephen Merchant sa att karaktären är en kombination av de fyra eller fem olika WWE -tränarna som Paige hade.

I filmen är Hutch huvudtränare och tränare för nästa WWE -stjärnor.

I verkligheten skapades NXT 2010 för att skapa de nya stjärnorna för sina främsta varumärken, som Raw och SmackDown, även om det blev det egna varumärket.

Försökte Zak en andra gång?

Medan Zak slogs tillbaka försökte han igen. Det har varit hans dröm sedan han var sex år gammal. Hans första försök slutade med att han fick rådet att lägga på mer muskler.

Precis som vi ser i filmen, där Jack Lowden spelar Zak, tog den unge mannen det riktigt hårt.

Han var avundsjuk på sin syster som hämtades, men försökte så gott han kunde för att hålla sina känslor för sig själv.

Vad som gjorde det värre var att Paige inte från början ville komma in i brottning - hon började egentligen bara 13 år gammal jämfört med Zak vid sex. Paige hade faktiskt velat bli zoolog och var lite rädd för brottning efter att ha sett sina föräldrar skadade.

(Bild: SplashNews.com)

I verkligheten försökte Zak följa WWE -scoutens råd, men hans ansträngningar slutade i en knäskada som försenade honom att prova ännu ett år.

Vid det andra försöket fick han chansen att brottas på WWE SmackDown, som sändes på tv. Han slogs av Big Show, men han var obekväm. Zak kände att det gick bra, men igen fick han veta att han behövde mer muskler.

Hur gick Dwayne & apos; The Rock & apos; Johnson lära sig om Paige?

I verkligheten blev The Rock medveten om Paige 2012. Nu är han skådespelare och han skjuter Fast & Furious 6 i London.

'Jag var uppe vid 3 -tiden (för mycket koffein) och snubblade på en dokumentär på en brittisk station om en lokal brottningsfamilj och deras dotters osannolika resa in i det globala rampljuset '', delade han på Twitter redan 2017.

Den där dottern är nuvarande WWE Women's Superstar, Paige. Familjelementet jag såg i dokumentet är det som fångade min uppmärksamhet. Att oavsett hur galet livet blir, oavsett hur dysfunktionella våra familjer ibland kan vara och särskilt oavsett hur mycket vi kämpar - vi är alltid där för varandra när det gäller. Det är vad familjer gör. '

Dokumentären var Channel 4 The Wrestlers: Fighting With My Family från 2012.

Florence Pugh som WWE -superstjärna Paige i Fighting with My Family (Bild: Film 4)

De träffades faktiskt också i verkliga livet. På Wrestlemania 2014 berättade The Rock för henne att hon skulle debutera på huvudlistan nästa dag och hon skulle bli Divas Champion.

Hon brast ut i gråt. Sedan berättade han för henne att han också skulle göra en film om hennes familj. Då hade hon bara brottats i utvecklingsprogrammet.

var filmades semestern

En av de ögonblick i filmen som faktiskt är felaktig är en scen mellan The Rock och Paige. Vi ser klippan skrika på henne.

'Det enda som var lite felaktigt är när The Rock skrek åt mig bakom scenen. Resten är helt korrekt, sa Paige vid Sundance Film Festival.

Hur exakt är det att slåss med min familj?

'De lyckades. De lyckades verkligen, säger Paige till IMDb. 'Och ​​det är inte bara partiskt. De gjorde fantastiska, var och en av dem. Även min pappa var supernöjd.

(Bild: Katie Jones/Variety/REX/Shutterstock)

Gör Paige cameo i Fighting With My Family?

Det gör hon inte, men familjemedlemmar fungerar som statister. '[Filmskaparna] började alla komma över till England för att filma och [mina familjemedlemmar] har alla extra delar i det, berättade hon för Lilian Garcia på sina podcats. Zak framträder också som en droghandlare.

Använde Florence Pugh en stuntdubbel?

Hon uppmuntrades att uppträda så mycket hon kunde. Florence Pugh coachades av The Rock och några andra brottare. Men de farligare rörelserna utfördes av den professionella brottaren Tessa Blanchard.

(Bild: WWE)

Varför slutade Paige WWE?

Paige var en framgångsrik brottare, hon fick en stor historia och gjorde det till huvudlistan 2014. Hon vann Divas -mästerskapet två gånger, men hon skadades 2018.

Hennes nackskador tvingade henne till pension. Hon blev general manager för varumärket SmackDown, en tjänst som togs bort i december. Vince McMahon bekräftade att Paige fortfarande har en roll i serien men inte i samma position.

Läs mer

Sanna historier bakom filmerna
Hjärtesorg bakom Beauty & the Beast Sann historia bakom American Made Är den smala mannen verklig? Jag, Tonya och det riktiga skridskobanfallet

Se Även: