Crocs är nu till salu - och du kan få ett par för bara £ 5

Amazon Prime Day

Ditt Horoskop För Imorgon

Är du en älskare eller en hatare?(Bild: AFP)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Ah, Amazon Prime Day, tiden då fyndjägare över hela världen trålar Amazonas webbplats för några av årets största rabatter.



Men om det är en sak som vi aldrig förväntade oss att vi skulle se reducerad av online -jätten på Prime Day, så är det Crocs.

Hatad av många men älskade av andra har Amazon sänkt priset på de berömda bekväma toffelskorna med hela 50%, vilket betyder att det billigaste paret av gummistoppar nu bara är £ 5,12.

De är ganska bekväma ...



För 5,12 £ kan du få tag på ett unisex par barn & apos; klassiska träskor i marinblått i Storbritannien storlek 4 som vanligtvis skulle ge dig tillbaka 10,99 £.

När det gäller vuxna finns det ett par vuxna floppfloppar i svart för 5,82 £, hos kvinnor 9 eller män 8.



Om du hellre skulle hålla dig till den klassiska Crocs -stilen såg vi några unisexa ​​klassiska crocs i marinblått och en brittisk damstorlek 5 (eller herrar 4) för £ 13,97 snarare än £ 20, medan herrar storlek 9 är £ 14,65 (vanligtvis £ 25,49).

Det finns 36 olika storlekar, stilar och färger på Crocs att ta tag i Amazon Prime Day försäljning, och du kan enkelt leka med färg och storlek på Amazonas webbplats.

Nu är det sommar, du kan också få ett luftigare par

Men du måste vara snabb om du vill få ett par, med rabatterna som slutar klockan 23.59 ikväll (måndag 15 juli 2019).

Läs mer

Amazon Prime Day 2021
När är Prime Day? Bästa erbjudanden Vad är Amazon Prime? Så här avbryter du Amazon Prime

Som med alla Amazon -erbjudanden under Prime Day måste du ha en Prime -prenumeration för att få rabatten eller vara på en gratis 30-dagars provperiod.

Se Även: