Corrie -stjärnan Tina O'Briens dotter Scarlett, 11, provspelar för Disney -film i LA

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Att vänta på en kändis på Zoom kan vara nervskakande, men med Corries Tina O’Brien är det som att hälsa på en gammal vän.



Allt känns väldigt bekant, men det skulle - trots allt har hon varit på skärmen sedan hon var bara 16 och Sarah Lou har levt ett liv. Och vi har levt med henne.



Hon chattar med oss ​​från Manchester-hemmet hon delar med hennes fästman Adam, Scarlett, 11 (hennes dotter med ex-partner och före detta Corrie-medstjärnan Ryan Thomas) och sonen Beau, fem, och dyker upp och ser avundsjuk fräsch ut, bär babyrosa som är perfekt samordnad med en pastellmålning bakom sig.



Tina vänder dock sin kamera för att ge oss en snabb inblick i det ”stygga hörnet”-den spritfyllda baren. Och om hennes roliga berusade Instagram -videor är något att gå efter, antar vi att det är Tina i ett nötskal - trevligt, med en stygg kant.

Tina har varit i Corrie den bästa delen av 21 år (Bild: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Sarahs roll Tina har gjort sin egen sedan hon började den 1999, och pojke, har hon varit med om mycket - även med tvålstandarder.



Från den tonåriga graviditeten, till att ha drivits in i en kanal av den onde, handskebärande Richard Hillman, till att bli hållen som gisslan och bli jilted vid altaret-hennes barndom var lärobok Soap.

Men även nu är hon vuxen, hon har inte undgått dramatiken (vem vill ha glada, normala människor på kullerstenen ändå, va?) Och befinner sig just nu mitt i en kärlekstriangel med maken Adam och hennes ex, Gary.



Lyckligtvis är hennes liv oändligt lugnare på skärmen och vi får träffa hela gänget när de sticker huvudet in i rummet, från Adam - som hon smeknamn 'kyckling' - till deras nyaste familjemedlem, valpen Cookie, som hoppar upp på henne varv för att komma in på åtgärden.

Här pratar Tina om gift liv, återvänder till jobbet och berömmelserna ...

Tina säger att återkomsten till Corrie -setet efter lockdown gav henne en känsla av att gå tillbaka till skolan (Bild: CAMERA PRESS/Rachel Joseph)

Hur söt är kakan valpen?

kandidater till europeiska val i mitt område

Jag vet, hon är som en liten nalle. Vi fick henne inlåst, dagen innan jag gick tillbaka till jobbet. Det har varit som att skaffa barn! Hon gråter ibland på natten och du måste gå och bosätta henne, och hon är inte helt toalettutbildad än.

Vi smeknamn henne Gizmo efter Gremlin, eftersom hon har en galen timme då och då där hon kommer att bita av dina anklar om du går nära henne. Vi säger, 'Åh älskling, hon är borta Gizmo!'

Hur var lockdown för dig?

Vi tillbringade bara mycket tid tillsammans som en familj, vilket var underbart. Och jag odlade grönsaker - courgetter och tomater. Tja, jag försöker fortfarande, de ser inte bra ut!

Vad sägs om ett gift liv ett år?

Vi är bara riktigt nöjda. Jag har vant mig vid att säga 'make'! Vi har varit så lyckliga genom lockdown. Det var en dag när jag hade lite av en sammanbrott och alla lämnade, men förutom det gick vi så bra. Jag älskar att vara gift. Jag rekommenderar det starkt.

myr och dec's hus

I hennes tidiga Corrie -dagar med skärmmamman Helen Worth (Bild: Granada Television)

Hur var det att återvända till kullerstenen efter en tre månaders paus?

Det var som att gå tillbaka till skolan efter semestern, gånger hundra. Men väldigt snabbt insåg jag hur underbart det var att vara tillbaka.

Även om de har vidtagit åtgärder och byggnaden känns lite konstig med pilarna och tejpen på golvet, insåg jag att det är människorna som gör byggnaden.

Det är en klyscha, men det är en familj. Jack (P Shepherd, som spelar David) är som en irriterande bror och gör mig galen. Jag tror inte att han någonsin skulle säga något hjärtvärt till mig ... någonsin! Och jag älskar Helen Worth som spelar Gail också.

När du fick samtalet att säga att du hade blivit castad, föreställde du dig att det skulle förändra ditt liv totalt?

Jag kommer aldrig att glömma den dagen. Min agent berättade för min mamma, som kom in och berättade för mig. Jag hade precis börjat college och jag kunde inte berätta för mina vänner varför jag lämnade, så det var en stor hemlighet.

De sa hela tiden, 'Varför är du en avhopp från college ?!'

Det var också blandade känslor och jag grät. Jag var överväldigad, men jag var också mycket medveten om att mitt liv skulle förändras - att jag plötsligt skulle bli igenkännlig och att jag inte skulle gå runt i en stormarknad som tänkte på mitt eget företag. Det tyckte jag var ganska skrämmande.

Underbar ny valpkaka (Bild: tinaobrien/Instagram)

Tja, det löste sig ...

Det har varit fantastiskt. Nyligen visade jag min dotter Scarlett några av de första avsnitten jag gjorde och hon tyckte att det var så intressant att jag gjorde familjescener med en familj som inte var min egen.

Hon blev nästan lite avundsjuk! Hon sa: ”Jag gillar inte det när du kramar den där bebisen!” Sedan, ”Du har spelat det här i flera år!” Och jag insåg att jag verkligen har det.

På tal om Scarlett, hon verkar vara en riktig liten underhållare ...

Hon är! Hon är en riktigt bra efterlikning. Och den mest otroliga sångaren. Hon är strålande och hon blir bättre och bättre. Jag är verkligen sugen på henne när hon är äldre.

Jag kör dramakurser för barn, så hon har kommit till dem sedan hon var fyra. När hon var yngre skulle hon säga, 'jag vill inte gå', men jag skulle säga, 'Tufft, jag går, så du följer med mig!'

nummer 621 betyder

Med maken Adam, dottern Scarlett och sonen Beau (Bild: tinaobrien/instagram)

Nu säger hon: 'Ska du gå idag? Snälla kan jag komma! ’Hon älskar det och säger till och med:‘ Det är min favoritplats att vara på eftersom jag känner att jag får vara den jag är. ’

Har du något emot att hon går in så ung?

Jag skulle vara glad för henne att göra vad hon vill göra. Hon har precis prövats för en ny Disney -sak som skulle spelas in i LA.

Hon hade mycket manus att lära sig och jag sa: ”Detta är verkligheten, Scarlett. Om du vill göra detta måste du lägga tid och ansträngning. '

Hennes amerikanska accent var dock löjligt. Så bra! Jag tror att hon har fel. Men hon älskar också tanken på att vara entreprenör - så jag är inte helt säker på vad hon vill göra.

Hon tittar på sin farbror Scott (Thomas, från Love Island) och säger, 'Han har sitt eget företag ... jag vill göra det!'

Är du redo att springa runt efter henne om hon blir en liten filmstjärna?

hertiginnan av york topless

Absolut, och jag skulle mer än gärna göra det. Jag bara älskar henne, så jag är ganska glad över att vara lackey och chaperone.

På skärmen med sitt mördande ex Gary Windass (Bild: ITV)

Vad är det bästa med berömmelse?

Du får träffa så många människor, ha så många underbara upplevelser och det är en konversationsöppnare.

När jag har blivit äldre är jag mycket bekvämare i min egen hud. När jag var 16 och någon kom fram till mig och sa: 'Du är på Coronation Street!'

Jag skulle vara lite generad, men nu är jag mycket mer öppen. Folk säger alltid till mig att jag låter som Sarah Platt i telefonen!

Du tog en paus från sociala medier tidigare i år. Varför?

Jag fortsatte jämföra mig med andra människor. Jag skulle titta igenom Instagram och tänka, 'Åh, den tjejen jag känner är så vacker. Se hur glad hon är! ’Och då tänker jag:’ Är jag lika glad? Är jag lika vacker? ’

Jag kände mig också lite bedräglig eftersom jag publicerade saker om att 'leva mitt bästa liv', och jag lade inte upp en bild av mig i mitten av perioden som åt choklad i soffan och grät till Love Actually.

Jag köpte bara inte in det längre och jag ville inte låtsas heller. Så jag bestämde mig för att ta en paus och det var faktiskt en bra idé.

Vem är den största kändis du har träffat?

De människor jag blir störst av är de som var stora på 90 -talet. Om jag ser en Spice Girl kan jag inte ens tala. Jag träffade Baby Spice, Emma Bunton, på en do och hon var mycket gratis för mig. Jag kunde inte tro det. Jag är ett massivt, massivt Spice Girls -fan.

Den ökända scenen där Platts kördes in i kanalen av Richard Hillman (Bild: ITV)

Har du några dolda talanger?

Jonglering. Jag gillar också att bråka med gymnastik och kan göra huvudstöd och handhåll. Min man är dock riktigt bra. Han kan göra backflips på studsmattan, medan jag bara kan göra en frontflip.

Corrie -hemligheter

Sarah har hamnat i en lite svår situation med Adam och Gary, eller hur?

Hon har ingen illusion om att om hon fortsätter att skydda Garys hemlighet att han dödade lånehajen Rick kan hon förlora sin man. Hennes lojalitet mot Gary kan eventuellt förstöra hennes äktenskap.

Läs mer

Söndagstidningar
Nolans systrar & apos; kämpar & apos; utom Coleen Rasistiska patienter knuffar grymt svart läkare Stenhällare mördade attackerad mamma på åtta Varför Diane Morgan förväntade sig att mannen skulle slå henne

Vilken historia talar folk mest till dig om?

andy scott-lee

Många människor i en viss ålder går fortfarande tillbaka till tonårsgraviditeten. Sedan säger de: 'Jag har sett Corrie i flera år - kommer du ihåg när du gick in i kanalen?'

Vad är dina minnen av att spela in dessa scener?

Det var kallt! Jack berättar att de tydligen var tvungna att spricka isen. Jag minns att vi kunde ta oss ut och ta en varm dusch emellan, eftersom det var så kallt.

Jag var ung då och det var så spännande. Nu skulle jag antagligen vara ”Det är lite kallt och klockan är två. Kan vi gå hem snälla? '

- Följ Coronation Street på Twitter @itvcorrie och Instagram @coronationstreet

Se Även: