Emmerdale -förhoppningarna strävade efter återförening mellan Aaron och Robert när han fattar stora beslut

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emmerdale Aaron Dingle kommer att fatta ett stort beslut nästa vecka, trots förhoppningar om en återförening med exmaken Robert Sugden.



Tittarna har blivit förvirrade över en utveckling med Roberts berättelse, nästan två år sedan han skickades till fängelse och lämnade serien.



Robert dömdes till 14 års fängelse för mordet på Lee Posner, efter att han slagit honom över huvudet med en spade och orsakat hjärnblödning.



För bara en vecka sedan avgav Luke, Lee & s bror, den kyliga bekännelsen för sin mamma att han också bråkade med Lee samma dag och slog ut honom.

Emmerdales Aaron Dingle kommer att fatta ett stort beslut nästa vecka, trots förhoppningar om återförening med exmannen Robert Sugden

Emmerdales Aaron Dingle kommer att fatta ett stort beslut nästa vecka, trots förhoppningar om återförening med exmannen Robert Sugden (Bild: itv)

Lee slog i huvudet när Luke knuffade honom, och nu har hans mamma Wendy ifrågasatt om detta kan betyda att det var i höst som orsakade blödningen, och inte Robert & # 39; s attack ensam.



Roberts syster Victoria hoppas att det kommer att ge honom en reducerad straff, med fans som tidigare ifrågasatte om det kunde leda till en överraskande återkomst för karaktären.

Men Emmerdale utesluter snart detta och lämnar många ledsna och förvirrade, osäkra på varför det fanns en story som kan leda till en comeback om han inte skulle återvända.



Luke lämnade snart serien, och nästa vecka lär Roberts före detta Aaron sanningen om Luke och Robert och Victorias förhoppningar om att hjälpa sin bror.

Aaron har njutit av en blomstrande romantik med nykomlingen Ben, något som först nyligen startade igen.

Men nya spoilers har chockat tittarna, eftersom Aaron fattar ett stort beslut om sin framtid som verkar utesluta en Robron -återförening.

Robert dömdes till 14 års fängelse för mordet på Lee Posner

Robert dömdes till 14 års fängelse för mordet på Lee Posner (Bild: ITV)

Aaron har njutit av en blomstrande romantik med nykomlingen Ben, något som först nyligen startade igen

Aaron har njutit av en blomstrande romantik med nykomlingen Ben, något som först nyligen startade igen

Han hävdar att han är nöjd med Ben, och till och med väljer Ben framför en eventuell återförening med sin man och säger 'han vill ha honom, inte Robert'.

Eftersom Robert inte återvände var det oundvikligt och för att inte tala om att Aaron blev mycket sårad av sin fästmans plötsliga utträde och vägran att ha kontakt med honom, så han vill förmodligen inte riskera att samma händer igen.

Men nyheterna har förbryllat fans, som vet vad ett starkt par Robron var och hade hoppats att Aaron alltid skulle välja Robert framför någon.

En fan skrev: 'Författarna försöker tydligt använda denna' Robert '-punkt för att övertyga oss om att Aaron är känslomässigt investerad i Ben ... men det är bara att markera hur mycket vi saknar Robron.'

En annan sa: 'Aaron kommer alltid att behöva/vilja ha Robert över tråkiga Ben ... alla som följt Aaron vet att du inte ersätter en själsfrände med någon som knappt har funnits ... och den totala bristen på kemi stänger bara affären. '

En tredje tillade: 'Tanken att Aaron skulle välja Ben över Robert är skrattretande.'

Emmerdale sänder vardagar klockan 19 på ITV, med ett extra avsnitt klockan 20 på torsdagar.

Se Även: