Chris Brown visar upp dramatisk viktminskning med topplösa före- och efterbilder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chris Brown: Då och nu



Vi kommer inte ihåg att Chris Brown var något annat än ganska trim.



Men att döma av bilderna han just lagt upp på Instagram, sångaren har gått ner mer än några kilo under det senaste året.



2014 visar han upp sin torso tillsammans med sin enorma tatueringssamling och han bär ett par badbyxor när han ler bort från kameran.

Den andra bilden, tagen i år, visar honom mycket snyggare när han poserar i ett par Ralph Lauren -shorts och en röd basebollkeps.

Fadern till en bildade bilden med en emoji från sidan och två gråtande av skrattemojis.



Chris Brown

Chris at Sunday & apos; s BET Awards (Bild: Getty)

Fans översvämmade snart kommentarsfältet med vissa som sa att han hade gått ner för mycket i vikt, medan andra sa att de inte ens hade märkt att han hade gått upp i vikt i första hand.



'Jag märkte inte att du gick upp i vikt men du såg fortfarande sexig ut som alltid.'

En annan skämtade: 'Du såg lyckligare ut när du var fet lol.'

Vad kan jag säga, jag gillar båda. Lmao Breezy kan arbeta dessa rullar och ser mager ut,

Det senaste året har varit fullt av upp-och nedgångar för stjärnan med att han släpptes från fängelset i juni och bröt upp och kom tillbaka tillsammans med en flickvän och fick också reda på att han var pappa till en liten flicka tidigare i år.

Chris Brown

Chris Brown uppträder på scenen under BET Awards 2015 på Microsoft Theatre den 28 juni 2015 i Los Angeles, Kalifornien (Bild: Getty)

Medan julkvällen gick Chris vidare till BET Awards 2015 där han vann både Fan Award och Best Male R & B/Pop Artist Award.

I sitt tal tackade han sin dotter Royalty och sa att han var 'fet' på denna scen förra året och försökte få ihop sina 'grejer'.

'Jag är inte bra på tal. Mycket har förändrats i mitt liv, många misstag, många lärdomar. Det bästa jag är mest tacksam för är min dotter. I slutet av dagen är kärlek kärlek. Jag älskar alla. Mina fans, när jag satt i fängelse var 'Loyal' nummer ett, sa han till publiken.

Med hänvisning till att vara 'tjock' förra året fortsatte han: 'Förra året var jag fet på den här scenen, dansade och försökte få ihop mina saker men just nu kan jag bara säga att jag är så tacksam och glad att jag har den lojala fans i Team Breezy just nu, för utan er kan jag inte göra min musik. Alla som är här som känner mig, känner mig, älskar mig. Om du inte är med oss, så vad? Jag älskar er alla.'

Se Även: