Charlotte Crosby bekänner sanningen bakom Joshua Ritchies delning om I'm A Celebrity

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlotte Crosby har slagit ut mot sitt ex Joshua Ritchie medan hon visas på I & apos; m A Celebrity Get Me Out of Here!



Den 29-åriga tidigare Geordie Shore-stjärnan filmar den australiensiska versionen av serien i en sydafrikansk djungel.



Medan hon pratade med sina andra lägerkamrater på showen, öppnade Charlotte Crosby upp om hennes sorg som ett resultat av hennes splittring från den tidigare Love Island -tävlaren i november och hans snabba tillskott till reality -romansserien Celebs Go Dating.



I samtal med Married At First Sight-stjärnan Ryan Gallagher avslöjade Charlotte: 'Jag har nyligen separerat med min pojkvän på två år och det har varit ett ganska dåligt uppbrott.

'Jag skulle gå till jobbet varje dag, ha sena nätter och resa runt överallt, och han skulle sitta och spela på sin PlayStation.'

Ryan svarade dock på henne och sa: 'Varför skulle du vilja ha en kille som pumpar Botox i ansiktet, rätar ut håret var femte minut?'



Celebrity Big Brother -vinnaren kom till Richties försvar, dock genom att säga att han inte använde botox trots hennes försök att få honom att göra det.

När hon tog sig till Bush Telegraph reflekterade Charlotte över både hennes samtal med Ryan och hennes romantiska förflutna.



'Ryan tror att jag alltid väljer fel typ av människor', sa Charlotte, 'och jag tror att det är ganska sant.'

Hon fortsatte: 'Jag tror att jag är min egen värsta fiende - jag är farlig för mig själv. Jag kommer att gå ut ur [djungeln] med en bavian i slutet av detta och försöka gifta mig med den. '

Charlotte har inte haft den lättaste tiden sedan hon startade den australiensiska realitytävlingen, efter att ha blivit våt när hon blev ombedd att hoppa ut en helikopter - en uppgift som hon slutligen valde bort.

I filmen från avsnittet snyftade hon: 'Jag kan inte göra det. Jag är så rädd. Herregud. Varför gick jag med på att komma på showen?

'Jag vill inte göra det. Jag har aldrig velat göra något mer i mitt liv. Herregud!'

Den livrädda stjärnan erkände hur illa hennes rädsla för hoppet hade påverkat henne.

'Du måste bokstavligen ha en dödsönskan', hävdade hon om alla som ville utföra uppgiften. 'Det är förbaskat! Jag har faktiskt blött mig själv.

Jag är en kändis Ta mig härifrån! sänds i Australien på nätverk 10.

Se Även: