Byta kanal på Sky - nya TV -paket lanseras för miljoner, medan Sky Original och Sky Variety dras tillbaka

Sky Atlantic

Ditt Horoskop För Imorgon

Nya förändringar kommer till din TV -box - och det kan vara goda nyheter(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer



Sky TV -kunder kan komma att se sina planer - och kanaler - förändras som en del av företagets senaste skakningar.



Och i en sällsynt vinst för hushåll kan det innebära att du får tillgång till fler kanaler än någonsin - utan att betala ett öre extra.

Det beror på att telegiganten ersätter sitt nuvarande originalpaket med ett nytt Sky Entertainment -paket, som innehåller 80 extra kanaler för samma pris.

kim Kardashian sexband

Detta inkluderar MTV, Sky Atlantic, Discovery och National Geographic samt 350 fler kanaler.



Läs mer

Spara pengar på tv -paket
Sky Sports -paketet är 114 £ mindre Slå Netflix -prishöjningen Britter betalar £ 50 i månaden för gratis sport Lagliga rabatter på TV -licensavgifter

Telekomjätten berättade för NEWSAM Money att det nya systemet också kommer att tillåta kunder att & apos; anpassa & apos; deras planer baserat på deras favoritprogram - lägga till extra kanaler när och när de vill, på en 31 -dagars rullande basis.



Affären erbjuds för närvarande till nya kunder - men senast den 31 januari 2018 kommer den att vara tillgänglig för alla Sky: s 12 miljoner brittiska hushåll.

En talesman för Sky sa till NEWSAM Money: Vi introducerar ett nytt TV -paket som heter Sky Entertainment, som låter kunderna göra Sky TV till sina egna genom att anpassa det utifrån vad de älskar att titta på. Alla kunder kommer att kunna njuta av det nya paketet från januari. '

Vad är nytt?

Du planerar kan vara på väg att förändras - till det bättre (Bild: PA)

Det ursprungliga paketet blir till underhållningspaketet - och hushållen kommer att få tillgång till fler shower på grund av det.

prins edward och sophie

Istället för att uppgradera din plan kommer du också att kunna lägga till extra kanaler när som helst - som du kan avbryta var 31: e dag.

Detta inkluderar de nya Sky Kids-, HD- eller Boxset -paketen för 5 £ extra i månaden.

Du har också möjlighet att lägga till Sky Cinema and Sports i ditt paket som ett 31-dagars tillägg eller en tidsbegränsad extra.

Kommer jag att uppgraderas automatiskt?

Affären kommer att gå live för alla Sky & apos; s TV -kunder i januari - men du kommer inte att byta till den automatiskt.

Om du vill ha det nya paketet kommer du att vara det kunna tala med en Sky -rådgivare för att ta reda på mer när det väl börjar.

Dani Warner, TV -expert på uSwitch.com , sade: 'Denna relansering ger Sky mycket mer i linje med den sortens mångsidighet som erbjuds för Netflix och NU TV -kunder - och bort från den ganska trötta traditionella prenumerationsmodellen.

'Borta är de uppdelade 18-månadersavtalen för Original, Variety och Box Sets. Nu börjar alla nya kunder med Sky Entertainment -paketet för £ 20 i månaden, som erbjuder fler kanaler än det tidigare originalpaketet.

'Det innehåller också dokumentär- och musikkanaler som tidigare kom som standard med Variety-med tillägg, till exempel barninnehåll och HD, som var och en kan klämmas på för 5 £ extra i månaden. Multi-screen kostar 12 £ extra i månaden, och det finns inga ändringar i Sky Sports eller Sky Cinema.

'Tidigare, om du ville ha lådor eller barninnehåll, var du tvungen att förbinda dig till ett 18-månadersavtal. Nu kan du lägga till och ta bort som du vill - så att du kan avbryta med 31 dagar & apos; märk i månader när du är upptagen eller på semester och lägg till igen när du har ledig tid att ta det lugnt eller när barnen är utanför skolan.

'Sammantaget är detta ett steg framåt för Sky, som verkar lära sig av konkurrenter och undervarumärken som TalkTalk och NU TV och inser att människor vill ha friheten att få tillgång till det innehåll de vill ha, när de vill ha det.'

Sky berättade för NEWSAM Money: 'Vi har gjort dessa ändringar eftersom vi vet att våra kunder vill ha flexibilitet att välja det paket som är rätt för dem.'

bärnsten från love island

Gammalt vs nytt - vad förändras?

Gamla planer:

  • Original - £ 20 i månaden för mer än 270 kanaler inklusive Sky Atlantic, Sky One och Fox

  • Variety - £ 32 i månaden för underhållning, musik och barn & apos; kanaler

  • Boxset - £ 38 i månaden för sortiment, paketuppsättningar och HD -kanaler

Nya planer:

  • Underhållning - £ 20 i månaden för mer än 350 kanaler inklusive Sky Atlantic, Discovery och MTV

  • Barn - £ 25 i månaden, för underhållningspaketet plus 11 barnkanaler och Sky Kids -appen

  • Boxset - £ 25 i månaden för underhållningspaketet plus 450 boxset

  • HD - £ 25 i månaden för underhållningspaketet plus över 60 underhållnings- och dokumentärkanaler i HD

    bästa samsung-telefoner 2020

Se Även: