Dwayne Johnson och Lauren Hashian 'väntar första barn tillsammans' - är en liten sten i Rockens framtid?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dwayne Johnson ska enligt uppgift bli pappa för andra gången

(Bild: Splash)



pojkar och flickor ensamma

Dwayne Johnson kan bli pappa för andra gången med rapporter om att han och Lauran Hashian väntar.



Stjärnans gamla flickvän sägs vara gravid med parets första barn tillsammans, och det verkar som att The Rock kan välkomna ytterligare en sten till världen.



En källa sa till UsMagazine.com: 'De är så glada!'

Dwayne & apos; The Rock & apos; Johnson och Lauren Hashian poserar på den röda mattan för 87: e Oscarsgalan (Bild: Getty)

Dwayne är redan far till Simone, 14, från sitt äktenskap med Dany Garcia, och han tjatade nyligen om både sin partner och dotter.



I ett uttalande till Esquire sa han: 'Vi gör dessa historier och vi pratar så mycket om affärens slut, framgångens slut, men då nämns inte Lauren och min dotter nämns inte.

'Jag gillar alltid att se till att vi hittar balansen och mitt hemliv finns där och Lauren Hashian finns där och min dotter är där inne. Du måste få den bättre halvan därinne.



Dwayne Johnson, Simone Johnson

Dwayne och hans dotter Simone (Bild: Splash)

Dwaynes hem kan börja bli ganska trångt, särskilt efter att han nyligen avslöjade att han hade lagt till två franska bulldoggar till sin familj - och sedan var tvungen att rädda dem från att drunkna efter att de föll i hans pool.

vad betyder 817

Han skrev: 'Jag tar mig in i en fullspurt, helt klädd, dyker i poolen, simmar till botten, räddar min tegelsten, jag menar BRUTUS och tar honom tillbaka till poolkanten.

Instagram

'Han var lite vansinnig ... tog en stund, slängde upp allt vatten han svalde och tittade upp på mig som om han skulle säga:' Tack och lov för att du inte behövde ge mig mun till mun! ' och sprang sedan iväg för att leka med sin bror. '

Vi har kontaktat Dwaynes representant för kommentar.

Se Även: