Champions League Final pitch -inkräktare Kinsey Wolanski upptäcker straff

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Kinsey Wolanski har enligt uppgift fått böter för att springa in på planen under Champions League -finalen i Madrid.



Matchen mellan Liverpool och Tottenham var tvungen att avbrytas efter att Wolanski hoppat över reklamhamstrarna och spurtat över Wanda Metropolitano -planen iförd en svart baddräkt.



Modellen avslöjade senare att stuntet skulle marknadsföra Vitaly Uncensored, en vuxenwebbplats som drivs av hennes pojkvän och Youtuber Vitaly Zdorovetskiy.



Wolansky, som utförde stuntet med webbplatsens namn på sin baddräkt, greps av polisen innan han senare släpptes.

Och varumärke rapportera att 22-åringen nu har fått ytterligare straff för sina upptåg och har fått 15 000 euro (13 278 pund) i böter.

Stuntet gjorde att spelet stoppades (Bild: AFP/Getty Images)



Enligt den spanska publikationen utgör avgiften en böter på 5 000 euro (4 426 pund) från UEFA för att springa in på planen och en straffavgift på 10 000 euro (8 852 pund) från polisen för att olagligt annonsera hennes pojkväns webbplats.

bitcoin revolution i morse

Det menas dock att summan är mycket liten i sitt sammanhang, med vissa rapporter som hävdar att stuntet gav webbplatsen cirka 3 miljoner pund gratis annonsintäkter.



Wolansky såg också att hennes profil steg som ett resultat av stuntet, med hennes Instagram -sida som växte från 300 000 följare till 2,4 miljoner innan den togs ner.

Kinsey Wolansky har fått böter för sitt finalstunt i Champions League (Bild: REUTERS)

Händelsen ägde rum under första halvan av en europeisk final, som vann av Liverpool.

Jurgen Klopps sida var inte som bäst men tog en tidig ledning genom en Mohamed Salah -straff efter att Moussa Sissoko bedömdes ha hanterat bollen i Spurs -området inom inledningsminuten.

Ersättaren Divock Origi lade sedan till ett andra mål sent för att säkerställa seger för de röda.

Det var sjätte gången som klubben vinner den europeiska tävlingen och deras första silverbestick under Klopp.

utsikten (bandet)

Läs mer

Champions League -final
Lågklädd pitch-inkräktare stoppar finalen 6 pratpoäng från finalen Fans fläktar på YouTube stream glitches Fläkt gripen för onanering i Madrid

Se Även: