Carrie Symonds som målsätts av den svarta cab -våldtäktsmannen John Worboys - och modigt sätt som hon snarkade honom

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Carrie Symonds har välkomnat sitt första barn med fästmön Boris Johnson och det sägs att den nya mamman och hennes lilla son mår bra.



Premiärministern var på Carries sida när hon födde på ett sjukhus i London tidigare idag.



En talesman för paret sa: 'Taleskvinnan sa:' Premiärministern och fru Symonds är glada över att kunna meddela att en frisk pojke föddes på ett sjukhus i London tidigare i morse. Både mamma och bebis mår mycket bra.



'PM och Ms Symonds vill tacka det fantastiska NHS -mammalaget.'

Deras glada nyheter kommer efter en tung månad för paret när länet bekämpar coronaviruspandemin.

Carrie Symonds hjälpte modigt att säkra John Worboys övertygelse

Carrie Symonds hjälpte modigt att säkra John Worboys övertygelse (Bild: POOL/AFP via Getty Images)



Nypappa Boris lämnades kämpa för sitt liv på intensivvården efter att ha drabbats av Covid-19 med orolig Carrie som inte kunde stå vid hans sida på grund av strikta regler.

bästa stället att köpa renoverade bärbara datorer uk

Det rapporterades dock att hon skickade PM, som nu är tillbaka på jobbet, dagliga textmeddelanden och skannar bilder på deras ofödda son för att hålla humöret uppe.



Det innebar också att Boris och Carrie inte såg varandra på en månad då hon isolerade sig medan hon var höggravid.

Paret meddelade de nyheter som de väntade i februari när de också avslöjade att de var engagerade i ett inlägg på Carries Instagram -konto.

Trots rykten om att Boris och Carrie var ett par sedan 2018 gick paret offentligt med sitt förhållande när han var på kampanjspåret för att bli Tory -ledare förra sommaren.

Carrie har välkomnat en pojke med premiärminister Boris Johnson

Carrie har välkomnat en pojke med premiärminister Boris Johnson (Bild: Doug Peters/EMPICS Entertainment)

Efter att ha arbetat på det konservativa presskontoret är Carrie nu seniorrådgivare till havsbevarande välgörenhet Oceana.

32-åringen är också en passionerad kampanjare för ett antal orsaker, särskilt miljöorganisationer.

Hon tog också tappert ställning mot frisläppandet av den svarta taxihandläggaren John Worboys tidigare i år.

Carrie var bara 20 när hon blev ett av de sjuka sexattackerens offer. Hon var fortfarande student när Worboys hämtade henne efter att hon haft en utekväll i Fullham 2007.

Då hade Carrie bara £ 5 att komma hem men Worboys tycktes tycka synd om henne och erbjöd sig att acceptera det som betalning och sa att han inte gillade att se kvinnor på gatan.

John Worboys har fängslats för sina sjuka attacker mot kvinnor

John Worboys har fängslats för sina sjuka attacker mot kvinnor (Bild: Getty Images)

Medan hon satt i hans taxi erbjöd Worboys först Carrie ett glas champagne och hävdade att han bara hade en stor vinst på ett kasino.

Tack och lov hade hon vett att hälla det på golvet i sin hytt utan att ha en drink.

Men han erbjöd henne sedan lite vodka, som Carrie har sagt att hon hade några klunkar av eftersom hon kände sig 'skuldsatt' Worboys.

Hon kommer inte ihåg något annat från resten av resan och fruktar att hon fick sin drink att spetsa. När hon kom hem säger Carrie att hon ”kräktes och skrattade hysteriskt innan hon svimmade till klockan 15 nästa dag”.

Carrie, fortfarande bara 20 år gammal, var en av de modiga kvinnorna som vittnade mot våldtäktsmannen i rätten och hjälpte till att säkra hans fällande dom.

Hytten Worboys brukade utföra sina sjuka attacker

Hytten Worboys brukade utföra sina sjuka attacker

Hon har sagt: Det värsta är att inte ha sinnesro. Jag är 99,9 procent säker på att inget hände mig, men jag kommer aldrig att veta.

Men detta var inte sista gången Carrie skulle behöva vidta åtgärder för att se till att sexförbrytaren stannade bakom galler.

År 2018 gav hon modigt avkall på sin rätt till anonimitet för kampanjen outtröttligt för att förhindra Worboys & apos; frisläppande efter att det avslöjats övervakningsnämnden övervägde honom för frigivning.

Läs mer

Carrie Symonds och Boris Johnson har barn
Symonds föder en pojke Liveuppdateringar när hyllningar rullar in Hur träffades paret? Möt Boris Johnsons familj

Carrie och en modig grupp som består av fler av hans offer lyckades samla in massiva 70 000 pund för att betala för rättslig prövning av beslutet.

Hon beskriver det som en 'otrolig känsla' när de vann och våldtäktsmannen fick veta att han skulle förbli inlåst.

tonårspojkar på cam

Carrie sa: ”Vi visste att han förblev en fara för kvinnor och vi visste att vi var tvungna att göra allt vi kunde för att förhindra att någon annan blev drogad, överfallen och våldtagen. Slutligen har vi lyssnats på och visat oss ha rätt. '

Se Även: