Bästa PS4 -spel 2016 - Topprankad inklusive The Last Guardian, FIFA 17 och Uncharted 4

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

PlayStation 4 2016

Om du är orolig för vad du ska köpa en spelare släkting, behöver ett större urval för din helt nya PlayStation 4 -konsol eller vill bli av med de irriterande presentkupongerna, har vi täckt dig med vår lista över några av de största spelen att lanseras på Sonys konsol det senaste året.



Från de senaste delbetalningarna av årliga AAA -franchiser till spel som har utvecklats 10 år, 2016 har varit ett bra år för videospel - många av dem är exklusiva för PlayStation 4.



Oavsett om du är med i actionfylld flerspelaraktion eller en hisnande upplevelse för en spelare (eller något däremellan), finns det säkert något att fånga din uppmärksamhet.



Om du vill se vilka titlar vi tycker förtjänar särskilt erkännande, gå till vår lista över årets spel. Du kan också kolla in de största Xbox One -spelen från 2016 här.

1. The Last Guardian

Nästan ett decennium på gång har denna action-äventyrstitel från regissören bakom det hyllade PlayStation 2-spelet Shadow of the Colossus kommit länge. Även om det inte är ett mästerverk, är det ett unikt och underbart spel som är värt din uppmärksamhet.

2. Rise of the Tomb Raider: 20 års firande

Även om nästa del av Tomb Raider -serien träffade Xbox One förra året, markerar denna PlayStation -version 20 -årsjubileet för den klassiska action -äventyrsserien - och detta kan mycket väl vara ett av de bästa tilläggen ännu.



3. Ratchet & Clank

Ratchet & Clank är en ombildning av ett klassiskt PlayStation 2-spel och tar alla stopp och lyckas vara både ett av de roligaste och mest visuellt imponerande plattformsspel-shooter-spelen hittills.

Oavsett om du är ett återkommande fan eller en nykomling i serien, är detta ett spel som kommer att spelas av alla i familjen.



4. DOOM

Detta är mer än bara en standardomstart av den älskade first-person-shooter som populariserade en genre-det här är ett av de finaste shooter-spelen som någonsin prydde mediet och gör namnet DOOM mer än stolt. Det är inte konstigt att vi rankade det högt i vår lista över årets spel.

5. Titanfall 2

Som om DOOM inte skulle räcka, prydde Titanfall 2 oss med ännu en fantastisk förstapersonsskytteupplevelse.

Med ett förvånansvärt djupt enkelspelarkampanjläge och ett mycket förbättrat flerspelarläge är detta ett enkelt måste för snabba actionälskare.

6. Overwatch

Overwatch släpptes bara tidigare i år, och redan är det den oemotsagda kungen av online-klassbaserade skyttar.

Med ett fantastiskt utbud av spelbara karaktärer och en spelstil vi är glada att faktiskt kalla 'roliga', är det här spelet fantastiskt tillgängligt för alla som vill sätta tänderna i det.

7. Call of Duty: Infinite Warfare

Årets del av Call of Duty ändrar formeln lite genom att lansera spelet i rymden. Med en gedigen enspelarkampanj och den flerspelarupplevelse du har förväntat dig är Infinite Warfare ett självklart val för många spelfanatiker.

bästa babymjölkspulver

Naturligtvis, med specialutgåvor som kombinerar en remasterad version av Call of Duty 4: Modern Warfare, är beslutet lite lättare.

8. Okänd 4

Den klimatiska avslutningen på PlayStation: s älskade Uncharted -serie, Uncharted 4 är ett av årets mest hyllade spel.

Detta action-äventyrskraftverk lyckades uppfylla sina höga förväntningar och sedan några, med en otrolig berättelse och förbättrad spelning från sina föregångare.

Om du inte har rört serien tidigare rekommenderar vi starkt köper samlingen och gräver in.

9. Disonored 2

Dishonored 2 är ett stealth-actionäventyr som ligger högst upp i spelet. Precis som sin lysande föregångare kan du slinka in i skuggorna eller skära dig igenom fiender i en av årets bästa utgåvor. En njutning för både fans och nykomlingar.

10. FIFA 17

Det finns en anledning till att FIFA är en så populär serie - det är helt enkelt den mest exakta fotbollssimulatorn, men ingen.

Årets avbetalning misslyckas med att leverera, med förbättrad spelupplevelse och ett helt nytt historieläge som kallas & The Journey & apos ;. Perfekt för alla som ens är intresserade av sporten.

Se Även: