Candice Browns make bryter tystnaden om äktenskapssplittring och den Paul Hollywood -kyssen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: WireImage, Greg Brennan)



när är eid ul-adha

Candice Browns make Liam Macauley har öppnat om orsaken till deras splittring en dag efter att NEWSAM avslöjade att paret hade separerat efter bara två års äktenskap.



Att bryta sin tystnad om de sorgliga nyheterna bekräftade Liam för Mail Online: ”Det var ingen annan inblandad. Vi har bara tyvärr bestämt att det inte fungerar. '



Liam förklarade att han hade kämpat för att anpassa sig till sin partners nya kändis -livsstil efter att hon blev berömd som tävlande på Great British Bake Off 2016.

Trädkirurgen sa att han föll under belastningen av & apos; enormt tryck & apos; det hjälpte inte av ett fotografi som framkom av Candice och Bake Off -domaren Paul Hollywood som såg mysig ut på en showbiz -fest.

Liam och Candice har kallat tid för sitt äktenskap efter bara två år (Bild: Dave Benett/Getty Images for War)



Dagar efter att Liam föreslog, var Candice avbildad får en kyss av Paul när de sa adjö till varandra vid Pride of Britain Awards 2017.

När han minns dramat då, sa Liam: 'Jag hade inte länge bett Candice att gifta sig med mig och jag var tvungen att läsa rapporter om att min nya fästmö sågs kyssa Hollywood och komma nära honom.



”Det var bara en kyss på hennes kind och det var inget annat. Men vi hade bara varit förlovade några dagar. Det var mycket att ta itu med, förklarade han.

Paul på bilden avsked av Candice efter Pride of Britain Awards (Bild: Greg Brennan)

Paret på bilden på den röda mattan på Grosvenor House Hotel inför evenemanget (Bild: )

Efter en rad långa diskussioner sa Liam att han och Candice kände att deras tvååriga äktenskap var rätt beslut för dem.

hemmabas 15 ledig helg 2016

Han avslöjade också att efter splittringen flyttade han ut från lägenheten de delade ovanför deras pub i Bedfordshire och sprang till Grekland för en semester.

Men trots uppbrottet sa Liam att han inte har annat än vänliga ord för Candice som han beskrev som en & apos; härlig kvinna & apos; och & apos; underbar människa. & apos;

Liam sa att han kämpade med trycket som följde med Candices nya showbiz -livsstil efter hennes Bake Off -vinst (Bild: Frank PR)

shane warne plastikkirurgi före och efter

Paret träffades första gången 2012 när Candice arbetade på en bar och Liam studerade på universitetet.

Fem år senare ställde romantikern Liam frågan på snabbköpsparkeringen där de stannade till vid deras allra första dejt.

De knöt knuten på en slott i Frankrike i september 2018.

Candice berättade tidigare hur hennes förhållande till Liam hade testats & apos; tidigt men hennes beau & apos; gick inte. & apos;

'Jag mådde inte så bra, och efter det kämpade jag med några psykiska problem.

ksi logan paul gratis stream

”Det är inget jag verkligen pratar om ... men Liam stannade vid min sida och det har alltid fastnat för mig.

Candice tillade att hon njöt av kvalitetstiden med mannen som hon beskrev som min största cheerleader.

Hon sa: Jag vet att jag har mycket tur. Jag älskar honom, han älskar mig, vi är bästa vänner och det kommer vi alltid att vara.

Liam har nu flyttat tillbaka till Ampthill, Beds, där paret bodde tidigare. Det är ungefär tre mil från puben, som Candice, 35, driver med sin bror.

Se Även: