Call of Duty: Warzone med Nvidia RTX 30 -serien är otroligt och gör dig dödligare än tidigare

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

Jag brukade ha respektabla färdigheter hos förstapersonsskyttar som Counterstrike och Modern Warfare, men min expertis, tid att öva och reaktionstid har sedan länge lämnat mig bakom mig.



Numera har jag gått vidare till den utmärkta Call of Duty Warzone, men jag tycker tyvärr ofta att jag äter en kula. Alla små fördelar eller fördelar behövs för att rädda mig och få mig tillbaka i spelet.



Men jag var kanske inte helt skyldig, det var åtminstone det jag började säga till mig själv när jag tittade på mitt också åldrande Nvidia 1080 -grafikkort. Det var då jag bestämde mig för att testa ett av de senaste grafikkorten i Nvidia RTX 30 -serien.



Även om det kan finnas en uppsjö av slagkungliga spel Call of Duty: Warzone är lätt ett av de bästa (Bild: Nvidia/Activision)

Amerikanska grafikkortstillverkaren Nvidia grundades ända tillbaka 1993, sedan dess har de blivit ledande inom banbrytande grafikteknik.

I september 2020 tillkännagav Nvidia officiellt sina nyaste och mest kraftfulla grafikkort hittills med GeForce RTX 30 -serien .



Samtidigt har Activisions militära skjutspel, en spin-off från Call of Duty-serien, Warzone blivit ett av de mest populära spelen 2021.

RTX 3080 Ti packar seriös hårdvara (Bild: Nvidia)



Warzone är ett gratis spel, online multiplayer, battle royal, där du tappas på en enorm öppen karta och får i uppgift att eliminera alla andra 150 spelare.

Du måste överleva medan du springer genom övergivna byggnader och plundrar utrustning och vapen från den urbana slagfältet.

Om du dödas får du en andra chans i en 1 mot 1 match som kallas gulag för att tjäna en chans att återansluta till huvudspelet.

jennifer love hewitt dekolletage

Jag har spelat Warzone tidigare på Xbox Series X, PS5 och på PC med min pålitliga 2017, Nvidia GTX 1080 men ingen av dessa förberedde mig på hela RTX-upplevelsen, sedan jag körde Warzone med en RTX 3070 Ti har den krigshärjade Verdansk har aldrig sett så bra ut.

Medan varje ny generation av grafikkort har stegvisa förbättringar i upplösningar, kraft och prestanda, är 30-serien inget undantag och väcker spel med ultrarealistiska texturer och visuella effekter.

holly wells jessica chapman

Men det är inte alla 30 -serier som också har några extra knep i ärmen. RTX 30 -serien har några revolutionerande funktioner som helt omdefinierar dina favoritspel och kan till och med ge dig en konkurrensfördel online.

RTX - Ray Tracing

Ray Tracing är en komplex teknik som ger mycket mer realistisk belysning, reflektioner, skuggor, höjdpunkter och studsat ljus.

Call of Duty: Warzone släpptes den 10 mars 2020 och är otroligt populär (Bild: Activision)

Den använder algoritmer som effektivt kan simulera varje ljusstråle som produceras av ljuskällor och hur det ljuset beter sig när det reagerar med ytor och miljöer, som du kan föreställa dig kräver en formidabel processorkraft.

Olika spel använder Ray Tracing i varierande grad och det lägger ofta till ett extra lager av realism och nedsänkning. Det gör en häpnadsväckande skillnad som måste ses för att tro.

Warzones fokus på grusiga, realistiska texturer och miljöer förbättras dramatiskt med Ray Tracing.

Träd i fjärran såg mer realistiska ut, med fläckigt ljus som passerade genom luckor. Himlen såg autentisk och mer levande ut, det fanns tillfällen då jag nästan dog förlorad i min fascination över att se hur verklighetstrogen belysningen ibland kunde se ut.

Tillägget av Ray Tracing fick den mörka, svagt upplysta gulagen att känna sig mer atmosfärisk och förtryckande, vilket gjorde att konfrontationerna blev mycket mer spända.

Gulag ser särskilt stämningsfull ut med Ray Tracing på (Bild: Nvidia)

DLSS

I april i år fick Warzone DLSS-stöd, och detta är en bokstavlig spelväxlare.

Deep Learning Super Sampling eller DLSS använder AI för att öka bildfrekvensen genom att skala upp ramar med lägre upplösning utan att ge avkall på någon bildkvalitet eller orsaka en betydande träff på prestanda.

Med dessa högre framerates ser du mycket mjukare animationer som inte bara ser bättre ut utan hjälper dig att sikta mer naturligt.

paul kändisar går dejting

Dessa högre bildhastigheter kombinerat med en skärm med snabb uppdateringsfrekvens leder till enklare målspårning, så när du tar bilden kommer du inte att missa, samt minska distraktioner som skärmavbrott som kan bryta ditt fokus.

Jag var först skeptisk till Nvidias påståenden

Användare med en RTX 3060 kan få en boost på upp till 71% till 82fps vid 4K med DLSS, vilket gör att spelarna får den bästa upplevelsen.

Nvidia DLSS använder AI -rendering som ökar bildfrekvensen utan att kompromissa med bildkvaliteten (Bild: Nvidia)

Men efter att ha upplevt trollkarlen som är DLSS blev jag förbluffad (inte bara av kulans hagel som kolliderade med mina köttiga delar) utan också av de otroliga prestandahöjningar som var möjliga och vilken dramatisk skillnad det gjorde.

Nvidia Reflex

Denna funktion syftar till att minska systemlatens, vilket ökar din förmåga att reagera snabbt, vilket ger dig en seriös fördel i strid.

knivhugg i harold hill

Denna bild illustrerar skillnaden lägre latens som Reflex kan erbjuda (Bild: Nvidia)


Kombinerar GPU, G Sync och programvara som mäter och reducerar eventuell systemlatens och förbättrar därmed datorns förmåga att visa och svara på användarinmatningar snabbare, vilket är idealiskt för alla konkurrenskraftiga spel.

Även om förbättringar på cirka 38 millisekunder kanske inte låter som mycket, i konkurrenskraftigt spel är det skillnaden mellan liv och död och kan innebära att du får ned på fiender i en eldstrid.

Detta förbättrar försenad lyhördhet för dina siktmål eller rörelser, såväl som fördröjda skott eller rekyl som ligger efter din skjutning och fördröjning till motståndarnas sista position.

Att använda Reflex innebar att spelet alltid kändes snyggt och lyhörd oavsett min inställning och vad som händer på skärmen.

Testning

Här är en kort sammanfattning av de fyra huvudsakliga inställningarna jag använde med en RTX 3070 Ti. Alla använde höga inställningar, Ray Tracing on och skärmuppdatering inställd på 144Hz.

Sikt kändes verkligen mer lyhörd än på min vanliga dator (Bild: Nvidia/Activision)



TEST 1

Upplösning: 2560 x 1440
DLSS: AV
Ray Tracing:
Genomsnittlig FPS: 125

TEST 2

v festivaluppställning 2013

Upplösning: 2560 x 1440
DLSS: PÅ - Kvalitetsläge
Ray Tracing:
Genomsnittlig FPS: 160

TEST 3

Upplösning: 4K (3820 x 2036)
DLSS: AV
Ray Tracing:
Genomsnittlig FPS: 70

TEST 4

Upplösning: 4k (3820 x 2036)
DLSS: - Prestationsläge
Ray Tracing
Genomsnittlig FPS: 115

Detaljmängden med höga inställningar och Ray Tracing på är verkligen fantastisk (Bild: Nvidia/Activision)

Som dessa visar, DLSS verkligen levererar, erbjöd det imponerande höjningar av min bildhastighet vilket i sin tur gjorde upptäckt av fientliga, och ännu viktigare syftar särskilt mer flytande och lättare.

Men du behöver inte bryta banken för att ge dig själv kanten. Ett alternativ på ingångsnivå som är tillgängligt med RTX 3060 börjar på en mycket rimlig £ 299,99 och ger dig fortfarande Ray Tracing, DLSS och Reflex.

Men om du har pengar och verkligen vill driva ditt spel till det yttersta är RTX 3080 Ti och RTX 3090 de obestridda kraftstationerna i Nvidias arsenal.

De erbjuder några av de bästa grafiska prestandapengarna som kan köpas till en premie med 3080 Ti från £ 1049.

Och om du gillar att visa upp och dela dina härliga dödar kan GeForce Experience -programvaran låta dig fånga och dela videor, skärmdumpar och livestreamar och sända dina mest episka ögonblick, även om jag tror att jag fortfarande är långt ifrån att göra detta själv .

Läs mer

Senaste spelrecensionerna
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kristaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Warzone som körs på ett Nvidia RTX 30 -seriekort får inte bara spelet att se bättre ut utan erbjuder ett mjukare och mer responsivt spel, så du kommer alltid att vara som bäst.

Även om det inte kan lova dig att vinna omgången kan det garantera dig en bättre upplevelse.

RTX 3070 Ti gjorde en redan fantastisk shoot-up till en hjärtklappande ras för överlevnad och jag måste vara ärlig, nu har jag sett Ray Traced-ljuset som jag inte tror att jag någonsin kan gå tillbaka.

Se Även: