British Airways bokningshemligheter - de bästa billiga flygen och sena erbjudanden

Billiga Flyg

Ditt Horoskop För Imorgon

Enligt forskning är den bästa tiden att boka en semester till det mest konkurrenskraftiga priset 56 dagar i förväg - men vad händer när du reser i sista minuten?



British Airways är värd för dagliga flygningar från flera städer i Storbritannien till tusentals destinationer runt om i världen året runt - men vissa flygkostnader kan komma upp i 1 000 pund. Därför kan din forskning hjälpa dig att spara en förmögenhet, särskilt om du flyger långdistans.



För att hjälpa dig att minska dina kostnader, oavsett om det är en familjesemester eller en långhelg, har vi beskrivit några praktiska bokningshackar som att perfekt tajma dina flyg och hålla ut för specialerbjudanden.



BA erbjuder enorma rabatter på flyg och semesterpaket under sina populära försäljningsperioder under hela året (normalt en på sommaren och en på vintern), så det är också värt att tajma dina inköp så att de sammanfaller med prissänkningarna för att få det bästa värde för pengar.

Oavsett om du vill ha lite spontan sol eller en storstadssemester som du kan koppla av för i detta kyliga väder, finns det alternativ för alla drömmar och budgetar - och vi har listat de senaste billiga flygerbjudandena som är värda att snappa upp nedan för att hjälpa dig började på din semesterplanering.

nästa svart fredag-rea 2019

Bästa British Airways -flygerbjudanden

Boka allt följande från British Airways webbplats . Priserna är för de billigaste priserna från London i ekonomi den här månaden.



  • Tampa från £ 370 tur och retur för 7 nätter- boka här

  • Gammal från £ 502 tur och retur för 7 nätter - boka här



  • Toronto från £ 488 retur för 7 nätter - boka här

  • Abu Dhabi från £ 295 tur och retur för 7 nätter - boka här

  • Minorca från £ 43 enkel resa - boka här

  • Trevlig från £ 35 enkel resa - boka här

bästa budget ögonkräm uk

British Airways bokningstips

(Bild: AFP/Getty Images)

1. Sök efter de sena erbjudandena

Sena erbjudanden är det mest populära sättet att spara på flyg och hotell - eftersom flygbolagen skyndar sig att fylla utrymmen och hotellrum i sista minuten.

Kolla in bästa British Airways sena paket online - erbjudanden inkluderar ett brett utbud av destinationer, från storstadssemester till USA till exotiska resor till Mauritius och Barbados.

2. Leta efter & apos; add on & apos; freebies och erbjudanden

Oavsett vilken affär du använder, boka din semester via en cashback -webbplats som quidco eller TopCashback , som kommer att erbjuda dig pengar tillbaka på ditt köp.

Deras exakta priser varierar beroende på vart du ska och om du bokar flyg, hotell eller paketavtal, men allt räknas fortfarande som gratispengar.

betydelsen av nummer 808

    3. Håll utkik efter försäljning

    Många kunniga semesterfirare sitter hårt för att försäljningen ska slå för att boka på deras utvalda semesterflykt. British Airways är känt för sina högst rankade lyxflykter för långa sträckor, som du kan söka efter genom att besöka flygbolagen semester erbjudanden sida .

    Den berömda British Airways försäljningen tenderar att sjunka runt juni, december och januari, men det finns alltid erbjudanden på, så det är värt att kolla webbplatsen för sena erbjudanden till konkurrenskraftiga priser eftersom det finns gott om fynd som väntar på att bli snappade.

    4. Undvik högtider

    De lägsta priserna kommer alltid att säljas snabbare under populära topptider, så att välja att flyga i en ogudaktig timme kan tyckas vara ett jobb men kan eventuellt spara dina hundratals pund.

    5. Shoppa runt

    Att jämföra priser är ett måste både på BA -webbplatsen själv och i prisjämförelsewebbplatser från tredje part - detta kan upptäcka tidigare oupptäckta tillgängliga platser eller andra lika lämpliga flygningar för din valda destination som kan innehålla mellanlandningar vid en massiv prisreduktion. Om du har riktigt tur kan du till och med ha ett inställd flyg.

      Läs mer

      Reserbjudanden 2019
      Billiga maj -erbjudanden Billiga flyg till Spanien Billigaste all-inclusive-ställen för britter easyJet sommarrea för bästa erbjudanden 2019

                                      Se Även: