Boxning ikväll: TV -kanal, livestreamar, starttider och slåsskort

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Devin Haney kommer att möta Jorge Linares i helgen för att försvara sin lättviktiga världstitel i sin första kamp sedan november förra året.



Det är ett steg upp i motståndaren för 22-åringen och kan leda honom till en potentiell föreningskamp med Teofimo Lopez längs linjen om han vinner.



sällsynta mcdonalds monopolstycken 2014

Haney håller i WBC -bältet, som är det enda som Lopez inte har, med en förening definitivt något som båda kämparna är intresserade av.



Han kämpade senast mot Yuriorkis Gamboa mot slutet av 2020, men kommer att möta ett mycket tuffare test mot tidigare världsmästaren Linares inför 5000+ fans i den nyöppnade staden Las Vegas.

På underkortet kommer Chantelle Cameron att försvara sin världstitel mot Melissa Hernandez, och Jason Quigley kommer att möta Shane Mosley Jr.

Devin Haney återvänder till action i helgen



Här är allt du behöver veta om den stora kampen ...

Vilken tid pågår kampen?



Ringpromenaderna för huvudevenemanget väntas cirka klockan 04.00 i brittisk tid, med underkortet startar klockan 01.00.

Hur man tittar via tv och livestream

Striderna kommer att visas live på DAZN, för vilket du kan köpa en prenumeration för bara 2 pund i månaden.

Underkort

Chantelle Cameron mot Melissa Hernandez

Jason Quigley mot Shane Mosley Jr.

Martin J. Ward vs. Azinga Fuzile

Khalil Coe mot TBA

Reshat Mati vs. Gilberto Espinoza Zarata

Ramla Ali vs. Mikayla nebel

Amari Jones mot Jonathan Ryan Burrs

Odds

Haney 1/16

Linares 2/15

Oavgjort 25/1

Citat hörn

Devin Haney: Jag är glad att han sa att detta var det bästa träningslägret och att han är i sitt livs bästa form. Jag vill ha det bästa Jorge Linares, så när jag vinner så finns det inga ursäkter och världen vet att han kom in till 100 procent.

som vann strikt 2018

Det här är tiden jag har väntat på; det här är ögonblicket och min tid att äntligen lysa mot en otrolig motståndare och tror att han kan göra en bra kamp och vinna mot mig. Detta är en enorm möjlighet för mig, det är dags att visa allt jag är gjord av.

Som Jorge sa, det här är en helt ny nivå men jag är redo för det. Det blir en mycket dominerande prestation; Jag tror att världen kommer att bli förvånad över vilken typ av prestanda det är. Jag tror att till och med Jorge kommer att bli förvånad över vilken typ av kämpe jag är.

Jorge Linares: Jag är väldigt upphetsad över att vara här i Vegas igen, jag är bredvid lättviktsmästaren Devin Haney, så det här är en stor möjlighet i mitt liv. Jag hade ett bra träningsläger i Japan länge med min bror men nu är jag här. Jag är väldigt sugen på lördagskvällen.

Jorge Linares är förberedd och redo för kampen

Jorge Linares är förberedd och redo för kampen (Bild: Getty Images)

Jag mår mycket bättre än tidigare, mot Kevin Mitchell, Anthony Crolla, Vasiliy Lomachenko, jag tror att det här är det bästa och viktigare träningslägret - en stor möjlighet i mitt liv. Jag är här ett par dagar till.

Jag har kämpat många stora slagsmål, 52 slagsmål, i England, USA, Latinamerika, den här gången har jag kommit tillbaka till Las Vegas vid Mandalay Bay. Det är i fantastisk kamp mot en fantastisk ung mästare, det är så spännande att visa alla vem jag är, hur mycket erfarenhet jag har och hur bra jag mår.

Jag respekterar Haneys kommentarer, tänker efter efter den här kampen, pratar om Lopez och alla i lättviktsdivisionen. Jag också, jag funderar på att bli en mästare igen och sedan slåss med de bästa i divisionen. Det finns många bra motståndare och mästare, jag måste vara redo för det igen.

Se Även: