Liverpools nya Nike -bortasats kommer att läcka ut efter hemmabandfel

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Liverpools nya bortatröja för säsongen 2020-21 har läckt ut online och har fått en blandad reaktion från supportrar.



Premier League -mästarna har tecknat ett nytt lukrativt avtal med amerikanska jättarna Nike för att sponsra dem med ett kontrakt på 80 miljoner pund per år.



Men de lämnades rödhåriga först som deras nya hemmakit och nu läckte deras borta-remsa ut online innan datumet för dess officiella release.



Den senare ser en ljusblå skjorta med svarta pynt på ärmarna och kragen, och är verkligen något lite annorlunda efter Liverpools fem år av New Balance.

Den läckta nya bortatröjan har delat åsikt bland supportrar

Vissa fans var långt ifrån imponerade av vad de såg, med en som sa: 'Skrämmande. Vem på klubben gav det här grönt ljus? '



En annan tillade 'Nike -kit är hemska', medan en helt enkelt sa 'Nej, bara nej.'

Vissa togs dock mer av remsan, med en fläkt som sa 'Älskar det! Färsk!' medan en annan tillade 'Älska det - kan inte vänta på de marknadsföringskampanjer som följer med Nike -affären! Spännande!'



Affären med Nike inleds officiellt den 1 augusti, vilket var ett förskjutet datum till följd av förseningen till slutet av säsongen orsakad av coronavirus.

Liverpools verkställande direktör och kommersiella chef Billy Hogan verkade positiv till de nya sponsorerna och sa vid tidpunkten för partnerskapet som tillkännagavs i januari: 'Vår ikoniska dräkt är en viktig del av vår historia och identitet.

Liverpools Nike -partnerskap startar den 1 augusti

Vi välkomnar Nike till LFC -familjen som vår nya officiella kitleverantör och förväntar oss att de kommer att vara en otrolig partner för klubben, både hemma och globalt när vi fortsätter att expandera vår fanbase.

Som varumärke återspeglar Nike våra ambitioner för tillväxt, och vi ser fram emot att arbeta med dem för att ge fans nya och spännande produkter.

Se Även: