'Boris Johnsons bubbla ser ut att tappa - nu kan Keir Starmer spränga den'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Tecknad serie

YouGov Tory -ledningen är nere(Bild: © Marton Rowson)



khabib vs poirier brittisk tid

Med en omröstningsledning som faller till det lägsta i mer än sex månader kommer Boris Johnson att vara mer orolig för sommaren än en Keir Starmer som doftar ett nytt tillfälle.



YouGov Tory-ledningen är nere till 4% från 13% är en deflaterande vaccinbubbla när vaccinerade väljare backar vid den hisnande inkompetensen och själviskheten hos en tanklös, arrogant premiärminister.



Johnsons och vi delar, när det gäller honom själv och hans elitcirkel som överstiger lagar som lagts på de små människorna, verkar äntligen slå hem.

Ingen tycker om att bli tagen för en mugg och upptäcka att skämtet var på dem, och Johnsons löften är lika uppriktiga som högtidliga löften till två ex-fruar och en rad älskarinnor.

Har du syn på den här historien? Låt oss veta i kommentarerna nedan.



Universal Credit not Covid kan bevisa Starmers andra chans efter att ha överlevt en nära dödsupplevelse i Batley och Spen.

Det pingdemiska, semesterkaoset, VIP -erbjudanden för Tory -givare och gratispass för den konservativa chumokratin undergräver alla förtroendet för en arbetslivserfaren Premier.



phil thompson georgie thompson

Men kanske mer än att betala klappade sjuksköterskor med förakt, kommer den här höstens beslag på 20 pund i veckan Universal Credit från fem miljoner fordringar, många ympningar i lågavlönade jobb, att förstöra Johnson-myten.

Att trycka ner istället för att jämna ut sig avslöjar en cynisk skenbarhet att bry sig om dem som kämpar. Starmer vet detta, Labour måste slå hem det.

Registrera dig för vårt dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med all viktig information på www.NEWSAM.co.uk/email .

Hushållens kostnader är om något högre nu än de var förra året när Universal Credit -höjningen infördes, som störtade tillbaka i fattigdom som de tillfälligt drog ut av den. För en fjärdedel av mottagarna är dessa 20 pund en femtedel av deras rättigheter.

Barmhärtigt färre väljare faller för de konstiga, oförtjänta utstrykarna i DNA: t från ett Tory -parti som delar rikedom för PM: s kumpaner.

Johnson är mer sårbar än han inser. Tappa omröstningen och han kommer inte längre att kunna flyta över katastrofer.

Alla politiska karriärer slutar med misslyckande. Det är bara en fråga om när.

Se Även: