Bästa iPad Pro 2021 -erbjudanden när enheten får officiell brittisk release

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns en ny iPad Pro 2021 att förbeställa nu i antingen 11 tum eller 12,9 tum storlekar

Nya iPad Pro 2021 finns i två storlekar



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Tekniska fans kan officiellt få tag på den nya iPad Pro 11 tum och iPad Pro 12,9 tum.



De senaste tabletterna finns att köpa direkt från Äpple eller från större återförsäljare som t.ex. Mycket , Currys och Amazon om du vill köpa det direkt. Du kan också hämta en som en del av en månadslöneplan från stora nätverk som t.ex. Sky Mobile , Vodafone , EE och Tre .

Många dör hårt Apples fans har redan förbeställt de nya iPad Pro-enheterna , även om vissa står inför en längre väntan än väntat, eftersom förseningar förseningar förhindrar lanseringen på grund av leveranskedjeproblem, enligt en ny rapport från Bloomberg .

betydelsen av nummer 64

Shoppare som planerar att skämma bort har valet mellan två storlekar för den nya iPad Pro 2021-en 11-tums modell eller större 12,9-tums modell-och vi har hittat några otroliga månadslöner för båda från 20 £ per månad.



Apples vd Tim Cook lanserade de nya enheterna och produkterna i liveevenemanget förra månaden. Fläktar retades med detaljer om den nya iPad Pro, inklusive att surfplattan har haft några stora uppgraderingar, varav den största var införandet av M1 -chipet, som först sågs i Apples senaste MacBooks.

Tillägget av det Apple-designade M1-chipet ger ett stort prestationshopp, vilket gör iPad Pro till den snabbaste enheten i sitt slag. IPads kommer också att innehålla ytterligare portar för anslutning av bildskärmar och 5G -anslutning, och är riktade till användare som gillar att skapa innehåll på språng.



Den nya 12,9-tums iPad har mini-LED-teknik för XDR-kvalitet-perfekt för att strömma dina favorit-Netflix-program på språng eller för att facettera vänner och familj.

tvättinstruktionssymboler uk

iPad Pro 2021 Pris

Apple iPad Pro

Den senaste Apple iPad Pro är den mest imponerande någonsin

Priset börjar från £ 749 för iPad Pro 11 tum.

12,9 -tums iPad -priset börjar från £ 999.

Var kan jag beställa iPad Pro 2021?

Du kan få tag på den senaste iPad Pro 2021 från stora återförsäljare:

Bästa månatliga erbjudanden för iPad Pro 2021

Sky Mobile

Vodafone

Vodafones kunder kan också få Apple TV+ gratis i ett år när de köper en av de nya surfplattorna - nu om det inte räcker för att övertyga dig vet vi inte vad det är.

kyler varma drycker dig

EE

Kunder kan välja en gratis Smart Benefit på utvalda enheter, inklusive Apple Music, BT Sport Ultimate, Amazon Prime Video och mer.

iPad Pro 2021 specifikationer:

De nya modellerna inkluderar Apples M1 -chic, vilket gör den till den snabbaste surfplattan någonsin

De nya modellerna inkluderar Apples M1 -chic, vilket gör den till den snabbaste surfplattan någonsin

De nya Pro -modellerna är fyllda med nya specifikationer inklusive M1 -chipet, vilket gör den till den snabbaste iPad någonsin - och enkelt en av de bästa surfplattorna på marknaden just nu.

Genom att inkludera M1 -chipet får användarna 50% snabbare CPU -prestanda jämfört med A12Z Bionic -processorn som finns i iPad Pro 2020. Chippet ger också 40% bättre grafikprestanda.

har bernice lämnat emmerdale

De nya iPad -proffsen har 8 GB RAM med möjlighet till 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsutrymme, du kan också få tag på 1 TB och 2 TB versioner av enheten som levereras med 16 GB RAM.

Den nya Thunderbolt -portfunktionen innebär också att du kan ansluta en mängd nya kompatibla prylar och tillbehör som externa skärmar och snabb extern lagring. Du kan också ansluta direkt till ett 10 Gbps Ethernet också med den här modellen.

Registrera dig för NEWSAM Money & apos; s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

jultomten-bokstav

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

Det finns också 5G anslutning till den nya iPad Pro, vilket betyder att du kommer att kunna ansluta till nästa generations internet om du har en kompatibel tjänst.

Du kommer inte att kunna använda äldre Magic Keyboards på 12,9 -tums iPad Pro, tack vare den extra tjockleken, men kommer att kunna använda tidigare generationer av Magic Keyboard på iPad Pro 11 tum.

Om du inte vill plaska på en helt ny surfplatta finns det gott om otroliga erbjudanden på äldre modeller inklusive iPad 12,9 tum Pro 2020 , 10,9 tum Air 2020 och den Apple iPad Mini .

Se Även: