Emmerdale bekräftar överraskande återkomst då Bernice Blackstock 'back with a bang'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emmerdale Bernice Blackstock återvänder till ITV -tvålen, det har bekräftats.



Karaktären kommer att vara 'tillbaka med en smäll' när hon anländer till byn i sommar, efter hennes abrupt utträde 2019.



Samantha Giles repriserar rollen efter att ha tagit sig lite tid från showen för att fokusera på sitt skrivande.



Efter att ha erbjudits chansen att göra en comeback, stjärnan som spelar Gabby Thomas & apos; mamma höll med och hon kommer att åka tillbaka mycket snart verkar det.

Bernice lämnade med sin dotter Dee Dee i november 2019 efter att hennes före detta Charlie skadades i en bilolycka i Australien.

Hon splittrades med partner Liam som ett resultat efter att han insåg att hon inte skulle komma tillbaka och fortsatte med sin kompis Leyla Harding.



hans inspelningsplats för mörka material
Emmerdales Bernice Blackstock återvänder till ITV -tvålen

Emmerdales Bernice Blackstock återvänder till ITV -tvålen (Bild: ITV)

Det nya paret är nu på rätt spår efter en ojämn åktur nyligen, och ett bröllop ser ut att ligga i horisonten.



Men hur kommer de att reagera på att Bernice återvänder, och vad kommer hon att göra med den nya romantiken?

Bernices dotter Gabby fick nyligen veta att hon var gravid med Jamie Tates bebis - och bor nu med Kim Tate.

tammy abraham aston villa
Samantha Giles återupptar rollen

Samantha Giles återupptar rollen

Gabbys mamma kommer utan tvekan att ha något att säga om detta, men är det för lite för sent efter att Gabby kände sig försummad efter att hennes mamma lämnat henne i byn?

Skådespelerskan Samantha talade om vad som väntar och sa: 'Som skådespelerska är det alltid ett svårt beslut att lämna en roll som du älskar och jag hade haft turen att arbeta så konsekvent så länge som är sällsynt i vår verksamhet, så jag visste att tiden hade kommit för att vara modig och ta språnget tillbaka 2019 för att driva min andra passion för att skriva och fokusera på att få min första bok publicerad.

'Jag har nu fått ett så härligt bemötande med Rosemary och The Witches of Pendle Hill och pandemin gjorde att jag kunde slutföra mina två nästa böcker.

Bernice splittrades med partner Liam som ett resultat efter att han insåg att hon inte skulle komma tillbaka och fortsatte med sin kompis Leyla Harding

Bernice splittrades med partner Liam som ett resultat efter att han insåg att hon inte skulle komma tillbaka och fortsatte med sin kompis Leyla Harding

kommer Kate att bli drottning

'Jag tror mycket på ödet, så när Emmerdale erbjöd mig chansen att återvända som Bernice tog jag det som ett tecken på att det var tänkt att vara det.

'Jag är mycket glad över att återvända för att spela upp Bernices framtidshistorier som jag är säker på kommer att hålla publiken underhållen.

'Hon kommer säkert tillbaka med en smäll, det är allt jag får säga just nu och jag ser fram emot att släppa mina två nästa böcker samtidigt som jag jonglerar med sitt hektiska liv på skärmen!'

Bernices dotter Gabby fick nyligen veta att hon var gravid med Jamie Tates bebis

Bernices dotter Gabby fick nyligen veta att hon var gravid med Jamie Tates bebis

Emmerdale -producenten Laura Shaw tillade: 'Jag är glad över att Samantha Giles återvänder till Emmerdale som Bernice.

'Samantha är en så fantastisk skådespelerska och hennes skildring av Bernice är en underbart varm, komplex blandning av tragedi och komedi som alltid ger en virvelvind av kul och drama.

'' Ständigt missförstådd, ofta får saker fruktansvärt fel, Bernice lovar att väcka mycket uppståndelse från det ögonblick hon landar tillbaka i byn och kommer säkert att vända upp och ner på liv när hon försöker navigera genom förändringarna sedan hon lämnade. '

Emmerdale sänder vardagar klockan 19 på ITV, med ett extra avsnitt klockan 20 på torsdagar.

Se Även: