Bästa GPS -klockor för 2020

Kondition

Ditt Horoskop För Imorgon

GPS -klockor hjälper dig att hålla reda på dina träningsmål



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Smarta klockor, löpande klockor och aktivitetsspårning - men vad gör de exakt och vilken är rätt för dig?



De huvudsakliga skillnaderna mellan de tre är ganska enkla, vilken som passar bäst för dina behov beror på vilka aktiviteter du mest kommer att göra.

När det gäller den bästa löpklockan kommer klockan på den mest grundläggande nivån att kunna berätta en genomsnittlig hastighet, distans och åtminstone förlorade kalorier.

corrie spoilers nästa vecka

De mer avancerade modellerna med fler premiumfunktioner kommer att anslutas till din smartphone eller kompatibla enhet, skräddarsydda pass såväl som toppmoderna GPS för att spåra hela ditt träningspass. GPS -modeller kan också fungera oberoende av en annan smart enhet för oavbrutna pass.



Fortfarande osäker på den bästa klockan för dig? Vi har avrundat några prisvärda och lyxiga alternativ från stora återförsäljare inklusive Amazon och Argus för din hänsyn.

Bästa GPS -klockor för 2020

1. Huawei Band 4 Smart Fitness Tracker

Huawei Band 4 Smart Fitness Tracker



Huawei Band 4 Fitness Tracker är en avancerad design för en bråkdel av priset. Om du letar efter ett billigt och glatt alternativ med avancerade funktioner är detta en bra förrätt.

En 24,1 mm pekskärm ger enkel navigering samt tillgång till Huawei Pay för snabba och smidiga transaktioner.

Med en inbyggd GPS -monitor beskriver fitness -trackern olika statistik inklusive avstånd, puls och kalorier; Det är också vattentåligt upp till 50 meter också.

Enheten ansluts enkelt till din Android -smartphone, så att du kan ta emot aviseringar från din klocka direkt från din mobil.

conor mcgregor-kampen inställd

Pris: £ 32,99, Argos - köp här nu

2. Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3 är utmärkt för bekvämlighet och har en super snygg design, perfekt för dina dagliga träningsbehov.

Till skillnad från de flesta spårare där ute känner den automatiskt igen den aktivitet du gör utan att behöva programmera den. Du behöver inte justera det och du får fortfarande korrekta resultat.

Klockan är vattentät upp till 50 meter och har en 4,0 radiomottagare med ett imponerande sju dagars batteri.

Integrerad GPS ger dig uppdateringar i realtid om din takt, distans och puls under löpningar, promenader eller när du är på en cykeltur.

Pris: £ 79,99, Amazon - köp här nu

3. Polar M430 GPS -löpningsklocka

Polar M430 GPS -löpningsklocka

Polar M430 har några fantastiska funktioner för att göra dina träningsmål snabbare, inklusive exakta pulsmätningar via sex LED -läsare.

Du kommer att ha integrerad GPS med A-GPS-data som förutsäger GPS-positionerna för större noggrannhet.

rapparen dör på x factor

Njut av avancerade funktioner som den inbyggda accelerometern för inomhusaktiviteter, Polar fitnesstest och personliga körprogram och ett löpindex via bluetooth. All data synkroniseras automatiskt med Polar -flödesappen via bluetooth.

Pris: £ 129,99, Amazon - köp här nu

Fyra. Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

Om du letar efter mer än bara en exakt pulsavläsning, är Apple 5 -klockan full av smarta funktioner som hjälper dig att träna och nå dina fysiska mål.

Den helt oberoende klockan fungerar på egen hand utan att behöva ha din telefon i närheten - med allt från röstsamtal, röstkommandon och Apple Pay allt tillgängligt från din handled.

En 18 timmars batteritid innebär att du kan fortsätta med ditt träningspass utan att ta slut på juice. Du kan enkelt navigera i din omgivning tack vare verktyg som den nya, inbyggda kompassen och uppdaterade Maps -appen.

Pris: £ 399, AO - köp här nu

5. Garmin Forerunner 245 musik

Garmin Forerunner 245 musik

Garmin Forrunner 245 är nyligen uppdaterad med Spotify -funktioner, det är den perfekta följeslagaren för alla fitnessfläktar på språng. Det är avancerade löpstatistik som betyder om det bara är till soffan, en 5 km eller ett maratonlopp.

GPS -klockan är anpassningsbar med tusentals gratis urtavlor och appar, den kan också ladda ner upp till 500 låtar och har Garmin Pay kontaktlös betalning aktiverad.

Enheten innehåller också mer än 15 förladdade sporter, inklusive yoga, simning, styrketräning och många fler för att hålla reda på alla dina aktiviteter.

Pris: £ 279,99, Garmin - köp här nu

Läs mer

Hemmafitness
Bästa träningsutrustning för hemmet Bästa löpband Bästa motionscyklarna Bästa hantelset

6. Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch har en modern och minimalistisk design jämfört med många av de högre alternativen på marknaden.

ed sheeran och cherry seaborn

Den snygga klockan kan anslutas till Samsnug SmartThings -appen, som också ger dig full kontroll över andra smarta enheter den är ansluten till.

Med Samsung Health och inbyggd GPS kommer den också att spåra dina framsteg och följa din plats och hälsa på alla dina kompatibla Samsung -enheter.

Pris: £ 209, Currys - köp här nu

7. Honor MagicWatch 2

Honor MagicWatch 2

Honor MagicWatch 2 har en mer futuristisk design och en imponerande två veckors batteritid som man måste argumentera med.

Den är vattentät upp till 50 meter och har integrerade smarta funktioner som Bluetooth -samtal, musikuppspelning, fitnessövervakning, puls och GPS -spårning - allt utan att du behöver ha din mobiltelefon i närheten.

james corden matt horn

Klockan har dubbla satellitpositioneringssystem, som exakt registrerar din hastighet och rutt när du springer, går eller cyklar. En höjdmätare eller höjdmätare kommer även att spåra din höjd under vandringar och stigningar.

Trevligt och prisvärt, det här är den perfekta klockan för vardaglig och professionell träning.

Pris: £ 129,99, Amazon - köp här nu

8. Garmin Fēnix 6

Garmin Fēnix 6

Om du inte har något emot spridningen är Garmin Fēnix 6 en premiumklocka för multisport med GPS såväl som många andra önskvärda funktioner.

Denna smartklocka har PacePro -teknik och är perfekt för löpning, skidkartor (med backcountry -läge) och till och med en säkerhetsspårningsfunktion, så att du alltid kan kontaktas oavsett hur avlägsen du är.

Utöver detta är Fenix ​​6 en användbar vardagsklocka, med funktioner inklusive inbyggd Spotify och Garmin Pay för smidiga transaktioner på språng.

Pris: £ 499,99, Garmin - köp här nu

För fler sätt att hålla koll på dina träningsmål har vi också avrundat de bästa fitnessspårarna att investera i för 2020.

Se Även: