Bästa någonsin M&S hamburgare fick precis en extra topping för samma pris

Marks & Spencer

Ditt Horoskop För Imorgon

Kunderna lanserades förra året och älskade M & S & apos; Bästa Burger någonsin.



Under grillsäsongen sålde high street -kedjan otroliga 4 miljoner till hungriga kunder - vilket gör dem till butikens mest populära hamburgare någonsin - och det är inte svårt att förstå varför.



Experter på M&S tillbringade ett år med att jobba tvångsmässigt för att få smaken rätt - och bestämde sig för en patty som är gjord av speciellt utvalda styckningar av brittiskt nötkött med en extra inslag av benmärg 'för den extra speciella smaken'.



mary parker dennis skinner

I NEWSAMs smakprov utmärkte de sig - med sällsynta tio av tio.

Så här beskrev vi dem då: 'Tillagade till en perfekt jämn brun och förblev densamma, tjocka storlek så passform burgare bullar till perfektion. Smakade på biff av god kvalitet med lagom krydda.

'De behöver inga smaker eller tillbehör eftersom de är saftiga och läckra på egen hand. En av de dyraste men värda att bli av med.



'Hur en burgare ska vara.'

Så vad gör du härnäst om du har en bästsäljande, utmärkt recenserad produkt?



M & S & apos; svaret var att lägga till ost - men behåll priset detsamma.

Samma burger, samma pris - bara med mer topping

Beskriva det nya erbjudandet som en 'fullastad version' av Best Ever Burger - den nya produkten kommer med en blandning av ost, gurka, senap och tomatsås redo att gå på toppen.

M & S & apos; köttproduktutvecklaren Sarah Loxton förklarade: Vi ville bli ännu större och bättre i år så har ”pimplat” burgaren med en ostliknande smältning som ger en tuff, gyllene topping.

”Det är inte vilken osttopp som helst, vi har tillsatt gurka, senap och tomatsås för en riktig smakpunch som får alla att skrika att vi har den bästa hamburgaren någonsin.

Både den klassiska och den fullastade versionen av hamburgaren kostar £ 3,50 för ett tvåpack. Även om du också kan få 8 för £ 16 online om du planerar ett större evenemang - eller bara vill fylla på.

(Bild: M&S)

Och om det verkar lite mycket, de goda nyheterna för människor som söker en premiumburgare för lite mindre än att Aldi just lanserade den egna Special Selected Perfect Burger - till försäljning för 2,49 £ för ett tvåpaket.

Vad är det som gör Aldis version så speciell?

christopher halliwell seriemördare

'Aldis kockar har lagt över ett år på att perfekta receptet', förklarade den tyska återförsäljaren.

Hamburgarna är gjorda med de bästa prime styckarna av brittiskt nötkött, med en skvätt naturlig benmärg 'för ett extra djup av smak' samt rostad lök och porcini svampkryddning för att ge smak ännu mer.

Och om du känner dig snygg kan du lägga till Aldis speciellt utvalda Brioche Burger Bun (79p för fyra) och du har en gourmetburgareupplevelse för mindre än 1,50 pund per portion.

Även om du måste lägga till din egen ost.

Läs mer

Insider shopping hemligheter
TK Maxx Waitrose Aldi Tesco

Se Även: