Bästa 55-tums 4K-TV för 2021

Smarta Tv -Apparater

Ditt Horoskop För Imorgon

Bakifrån-av-en-familj-tittar-TV-på-soffan-hemma

Upp ditt tv -spel(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Eftersom Netflix binges och hemma filmkvällar har blivit vår främsta källa till underhållning under det senaste året, är det ingen överraskning att vi vill öka vårt tv-spel.



Att investera i de bästa 55-tums TV-apparaterna innebär förhöjda filmfester och en uppgraderad tittarupplevelse för foten.

chihuahua tagen av mås

AO.coms tv -expert, Kevin Walmsley, kommenterar: 'Om du behöver en större TV -skärmstorlek beror verkligen på ditt visningsavstånd. Om du ska sitta cirka 8 meter från din TV är en 55 tum stor skärm idealisk.

'Det är också en bra skärmstorlek om du planerar att använda din TV för underhållning som att titta på fotbollsmatcher eller få full effekt av 4K Ultra HD -skärmkvalitet för att njuta av dina favoritfilmer.'



Men, tillägger han, du behöver inte spränga budgeten för att få bra kvalitet och några klockor och visselpipor.

'Det finns gott om budgetvänliga alternativ som fortfarande är av hög kvalitet - inklusive Hisense 55 Smart 4K Ultra HD -TV, som också är Alexa -kompatibel så att du kan byta kanal med din röst', säger hon.



Vi har avrundat de bästa 55-tums TV-apparaterna nedan för att göra dina favoritprogram större. Soffsurfing blev bara ännu roligare ...

Bästa 55-tums TV-apparater för 2021

1. Hisense 55A7100FTUK 55 'Smart 4K Ultra HD TV

Hisense 55A7100FTUK 55-tums 4K UHD HDR Smart TV

Denna prisvärda 55-tums TV erbjuder ett lysande ljud och en visuell upplevelse, eftersom den har DTS Studio Sounds-teknik för ett virtuellt surroundljud med dynamisk bas. Den har också 4K -upplösning för skarpa detaljer och bra klarhet när du tittar på dina favoritfilmer.

Det är smart så att du kan komma åt streaming- och catch-up-appar, och det är Alexa-kompatibelt så att du kan ändra kanaler och justera inställningar med din röst. En nöjd kund sa: 'Härlig TV, kristallklar bild och enkel att installera och använda. Känns som en hemmabio. '

Pris: £ 379, Amazon - köp här nu

2. Techwood 55AO9UHD 55 'Smart 4K Ultra HD -TV med Dolby Vision och fungerar med Alexa

Techwood 55AO9UHD 55

Njut av kristallklart visning med denna 4K Ultra HD 55-tums TV som inte kommer att lägga för mycket press på din väska.

Dolby Vision säkerställer ljusa, levande färger och Smart TV innebär att du kan binge alla dina favorit Netflix- eller Amazon Prime -program också genom det.

Om det finns spelare i huset kommer de att älska att det finns tre HDMI- och två USB-portar för anslutning av konsoler och Blu-ray-spelare. Vad mer är, det är kompatibelt med Alexa så att när din fjärrkontroll oundvikligen går vilse på baksidan av soffan igen, kan du helt enkelt byta kanal med din röst.

Pris: £ 359, AO - köp här nu

3. Samsung 55 'TU8000 HDR Smart 4K TV

Samsung 55

Samsung 55 'TU8000 HDR Smart 4K TV

Med en 4K Ultra HD -bild kommer du att njuta av en ljus och tydlig bild hemma medan du fyller på dina favoritprogram, och den snygga designen har en mycket liten ram så att du bara kan njuta av bilden.

laureline garcia bertaux

Smart TV innebär att du kan komma åt alla dina favoritappar som Apple TV, Netflix eller Prime, och du kan styra din TV med din favorit röstassistent, eftersom Bixby, Alexa och Google Assistant alla är inbyggda.

En kunders recension säger: 'Beslutade att göra en uppgradering och för ett bra pris har vi en helt revolutionerad TV. Bildkvaliteten är fantastisk, vi kopplade till en soundbar för att öka ljudkvaliteten men det är definitivt inte dåligt alls. Smart TV -elementet i det är MYCKET lätt att använda och du kan till och med ställa in fjärrkontrollen på din iPhone. Sammantaget är vi glada över det här köpet. '

Pris: £ 513,28, Amazon - köp här nu

Fyra. LG 55UN71006LB 55 tums UHD 4K HDR Smart LED -TV med Freeview HD

LG 55UN71006LB 55 tums UHD 4K HDR Smart LED -TV

En elegant och elegant 55-tums TV, detta LG-alternativ har en tydlig 4K Ultra HD-bildkvalitet och HDR för poppande ljusstyrka och kontrast.

lottonummer på lördag i Storbritannien

Med Smart TV kan du njuta av streamingtjänster inklusive Netflix, YouTube, Disney+ och mer, och röststyrningsfunktionen innebär att du kan byta kanal på kommando.

Det är också klart för Bluetooth -surround, så att du kan skapa ett surround -ljudeffekt genom att ansluta två Bluetooth -högtalare för en uppslukande effekt.

Pris: £ 445, Amazon - köp här nu

5. Sony 55-tums KD55XH8196BU Smart 4K UHD HDR LED Freeview-TV

Sony 55 tums KD55XH8196BU Smart 4K UHD HDR LED Freeview TV

Skapa en hemmabiokänsla med denna 55-tums TV som erbjuder Dolby Vision och ljud för att uppgradera din tittarupplevelse.

Få alla dina streamingappar, som Netflix, YouTube och Prime, med Smart TV -funktionerna, medan spelare kommer att vara nöjda med de två USB -portarna och fyra HDMI -uttag.

En recension sa: 'Köpte denna TV som nyligen köpt en ny ps5 och min gamla TV hade ingen bra bild för spel jag ville spela. Nu, vilken skillnad ... Bra bild, fantastiska färger och bra ljud. Allt jag vill ha i en TV insvept i ett paket.

Pris: £ 679, Argos - köp här nu

6. LG 55-tums 55CX5LB AEK 4K Smart UHD OLED Freeview-TV

LG 55 tum 55CX5LB AEK 4K Smart UHD OLED Freeview TV

Vill du skjuta ut båten? Denna 55-tums TV från LG är ett skönt område, men kommer med ny 4K OLED-teknik för din tydligaste bild än. Det betyder att varje pixel själv lyser och ger djupa mörker bredvid levande ljus och perfekta kontraster för en förhöjd tittarupplevelse.

Dolby Vision och Dolby Atmos ger utmärkt ljud och bild för en hemmabioupplevelse. Med Smart TV kan du strömma Now TV, Disney+, Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, YouTube och mer. Och det finns inbyggd Amazon Alexa och Google Assistant för praktisk röststyrning.

Det finns tre USB -portar och fyra HDMI -uttag för flera gränssnitt, perfekt för spel.

En fantastisk recension sa: 'Jag kan äntligen se ordentligt HDR Dolby -visningsinnehåll på denna TV från Disney+ och Apple TV+ och det ser fantastiskt ut. Fantastiska detaljer och färger. Det ser mer ut & verkligt & apos; än min äldre LCD 4K -TV, så det handlar inte bara om upplösningen. Spel ser också bra ut. Jag var orolig för att mitt vardagsrum var för ljust för en OLED, men även på en riktigt ljus dag kan jag fortfarande se en riktigt bra bild. Naturligtvis ser det bäst ut i ett mörkt rum! '

sam sodje matchfixning

Pris: £ 1299, Argos - köp här nu

7. Samsung QE55Q70TA 55 'Smart 4K Ultra HD QLED -TV

Samsung QE55Q70TA 55

En annan stor kostnad men högkvalitativt alternativ är denna Samsung 55-tums TV med QLED-skärmteknik som garanterar utmärkt bildkvalitet och färger.

Den har Smart TV så att du kan strömma och hinna med filmer och program från dina favoritappar, medan adaptivt ljud automatiskt säkerställer de bästa ljudinställningarna. Footie -fans kommer att bli glada att veta att BT Sport ingår i Smart TV -apparna, så att du kan titta på spel live och spela upp några höjdpunkter.

En kund sa: 'Bästa bilden någonsin - det ser ut som att du kan sätta in armen och röra vid det du tittar på. Lätt att installera. '

Pris: £ 856, AO - köp här nu

8. Bush 55 -tums 4K Smart UHD DLED HDR Freeview -TV

Bush 55 -tums 4K Smart UHD DLED HDR Freeview -TV

Vill du förstora din TV utan att öka budgeten? Prova denna Bush 55-tums TV för ett bra prisvärt alternativ.

Smart TV innebär att du kan komma åt liknande Netflix och Amazon Prime, medan du också kan njuta av 15 Freeview -kanaler i HD.

4K Ultra HD ger en tydlig bild. Det finns röststyrning för handsfree-kommandon, och du kan enkelt ansluta trådlöst till en soundbar eller andra Bluetooth-enheter för en surroundljudsupplevelse.

En kund entusiastiserade: ”Fantastisk TV, riktigt klar bild. Lätt att sätta upp. Fungerar utmärkt med Alexa. '

Pris: £ 349,99, Argos - köp här nu

Se Även: