B & M -missbrukare förklarar 9 beprövade shoppinghackar för att stoppa dig för mycket

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Demi Donnelly delade sina pengarbesparande frågor som

Demi Donnelly delade sina pengarbesparande frågor som hjälper dig att hålla nere kostnaderna i B&M(Bild: LatestDeals.co.uk)



Det kan vara lätt att bli med i B&M, men en fan av rabattkedjan har delat med sig av sina bästa tips för att hålla nere kostnaderna.



Demi Donnelly, en 25-årig influencer från Newcastle och självförtroende B & M-missbrukare, säger att det finns vissa frågor hon ställer sig under varje resa för att slippa spendera mer än du planerat.



Hennes tips inkluderar att alltid kontrollera om hon kan få en produkt billigare någon annanstans, och om hon verkligen behöver den artikeln i första hand.

Om hon inte behöver det, eller inte använde en liknande produkt förra gången hon köpte den, kommer den tillbaka på hyllorna.

Demi, som postar på Instagram som demidonnellyx, berättade LatestDeals.co.uk : Jag försöker begränsa mig själv när jag går till B&M - jag har ett beroende.



När jag går till sådana här butiker kan jag inte låta bli att spendera.

Jag insåg att jag måste stoppa mig själv från att spendera för mycket så under denna resa till B&M ställde jag mig några frågor som hjälpte mig att minska hur mycket jag köpte.



Här är frågorna hon ställer sig för att hålla kostnaderna nere.

Demi beskriver sig själv som en B & M -missbrukare

Demi beskriver sig själv som en B & M -missbrukare (Bild: LatestDeals.co.uk)

1. Behöver jag detta?

Demi säger att den första frågan hon ställer är: behöver jag det här? Om svaret är nej, köper hon inte produkten.

Hon sa: Jag hämtade nästan en Superdry -mopp för rengöring av mina plattor, eftersom den endast kostade 6,99 £, men jag ställde den första frågan och insåg att jag inte behövde den eftersom min spraymopp hemma kommer att göra samma jobb.

2. Har jag lagringsutrymme för detta?

Det kan vara oerhört frustrerande när du hittar något du älskar, bara för att upptäcka att du inte riktigt har plats för det hemma.

Att tänka på var du kan lägga den där nya mattan, dynan eller vad det nu är, kan spara pengar om du inser att du inte har någonstans att lägga den.

Demi sa: Jag slutade med att ställa denna fråga när jag såg ett kryddställ. Det var bara £ 9 och såg ut som utmärkt värde för pengarna, men jag har helt enkelt inte bänkutrymmet i mitt kök.

Vilka är dina favoritsparstips? Låt oss veta i kommentarfältet nedan

Demi shoppar i sin lokala B&M

Demi shoppar i sin lokala B&M (Bild: LatestDeals.co.uk)

3. Är det en gimmick?

Låt dig inte luras av att köpa en produkt bara för att den är ny, eller om du inte har sett den förut, säger Demi.

Fråga alltid dig själv om du verkligen behöver det i första hand.

Demi sa: Det var frestande att köpa en Bin Buddy -spray eftersom det såg ut som att det skulle hålla behållaren luktande trevligt, men mitt vanliga trick är att lägga in Zoflora där och om jag vet att det fungerar behöver jag inte köpa det gimmicky -föremålet .

4. Är det valuta för pengarna?

Ta inte bara en produkt för nominellt värde - titta alltid på priset per enhet för att hjälpa dig hitta det bästa priset.

Detsamma gäller vikten. Kan du få samma storlek men billigare genom att sänka eller gå till ett annat märke?

Ibland kommer butiker också att ha erbjudanden, där den större versionen av en vara du vill ha faktiskt är billigare än den mindre versionen.

Demi sa: Min go-to-store för toalettrulle är B&M på grund av fyndpriserna. Jag fick en 18 -pack loo -rulle för £ 3,49 som kommer att göra mig fint.

flygande pappa långa ben
Bara för att något är reducerat betyder det inte alltid att det är värt att köpa om du inte kommer att använda det

Bara för att något är reducerat betyder det inte alltid att det är värt att köpa om du inte kommer att använda det (Bild: LatestDeals.co.uk)

5. Har du använt den sista produkten?

Om något fångar dig, men du köpte något liknande nyligen och inte använde det, är det vettigt att inte köpa det igen.

Ta dig också en stund och fråga dig själv om du redan har den artikeln i dina skåp.

Demi tillade: Jag vill inte köpa något nytt om jag fortfarande har en befintlig produkt hemma. Till exempel är Fabulosa toalettrengöringsgel ett märke jag har velat prova ett tag och det hade ett bra pris i B&M för endast £ 1.

Jag måste dock följa denna nya regel med mina rengöringsprodukter så att jag inte fick det.

6. Kan jag få det billigare någon annanstans?

Att jämföra priser är det enda sättet att veta om du kan hämta samma vara billigare någon annanstans.

Använd webbplatser som Trolley.se att jämföra priser mot alla större livsmedelsaffärer och diskonterare som B&M och Aldi.

Demi sa: Om du har ögonen på en hushållsprodukt men du inte har råd med det, försök leta efter liknande varor i lågprisbutiker för att få det du behöver utan den ögonvattnande räkningen.

B&M är känt för sina superbilliga priser, så det är lätt att dras med

B&M är känt för sina superbilliga priser, så det är lätt att dras med (Bild: LatestDeals.co.uk)

7. Kommer det att hålla?

Bara för att något är billigt betyder det inte alltid att det är bra kvalitet.

Om du kommer att behöva tjäna mer pengar på att köpa en annan version av en produkt eftersom den redan har gått sönder, är det helt enkelt inte värt det.

Kolla kundrecensioner online för att se vad andra kunder tycker.

Men på andra sidan, om du köper något som du vet inte kommer att hålla länge - och har det bra med det - kan det vara bäst att gå billigt.

Allt beror på varför du köper det och om du vill ha det långsiktigt.

Till exempel tillade Demi: Jag fick en hundsäng eftersom mina två valpar har förstört några på sistone men jag ville inte spendera för mycket, så jag fick en på B&M för 14 £ som de har använt tidigare och det varade en mässa medan.

Jag skulle inte vilja slösa bort pengar om jag slutar byta ut det för länge ändå! Därför gäller min sjunde fråga - håller den?

8. Kommer det att göra livet enklare?

Hur stor inverkan kommer det impulsköpet verkligen att få på ditt liv?

Om du inte verkligen behöver det eller har en liknande produkt som kan göra samma jobb, behöver du förmodligen inte köpa den.

Demi sa: Till exempel plockade jag upp några glasfönsterrengöringsdukar till mitt soffbord i glas eftersom, medan min rengöringsspray gör ett bra jobb, blir mitt bord smutsigt i stort sett varje dag och jag skulle föredra att torka dem snabbt istället för att få ut sprayen varje gång.

9. Kommer jag faktiskt använda den?

Den sista frågan är att ställa dig själv om du faktiskt skulle använda föremålet ändå, eller kommer det att samla damm?

Om svaret är nej, spara sedan pengar genom att sätta tillbaka det.

honung g skivkontrakt

Demi sa: Kommer du att använda det om det är klart till klart? Det kan vara frestande att ta tag i allt i gången när de är rabatterade, men du kan få fler produkter än du kommer att använda.

Tom Church, medgrundare av LatestDeals.co.uk, sa: Att hitta fynd är alltid kul, men det är viktigt att undvika att köpa något bara för att det är billigt.

Demis frågor är ett bra sätt att minska dina utgifter i lågprisbutiker.

Se Även: