X Factors Honey G bekräftar att hon har skrivit på Simon Cowells skivbolag - INNAN vinnaren utses

Tv-Nyheter

Honey G har tagits upp av Simon Cowells skivbolag.

X Factor -rapparen har tagit sig till Twitter för att bekräfta rapporter om att hon tecknat med SYCO bara en vecka efter att ha eliminerats.

Hon berättade för fansen: 'Jag är glad att meddela att jag har signerat skivbolaget SYCO, Simon Cowells och kommer att släppa min första singel den 23 december.'

Hennes bekräftelse kommer efter att tittarna slog till ITV-talangprogrammet i går kväll efter att hon fick uppträda från Wembley Arena, i helgen, trots att en vinnare ännu inte har fått det hårt kämpade kontraktet med musikmogulen Syco.

Tittarna tog sig till Twitter för att sända sina frustrationer på lördagskvällen och hävdade att 35-åringen stjäl segrarnas åska och undergräver allmänhetens röster.

Älskling G

Älskling G (Bild: Splash)

Honey G, det riktiga namnet Anna Gilford, gick upp på scenen direkt efter att Louis Tomlinson levererade en komponerad hyllning till sin mamma, Johannah Deakin, i semifinalens första del.

pankreascancer fruktansvärd död

Även om ingen annan tävlande har fått visas i det näst sista avsnittet, som släppte 5 After Midnight ur loppet, fick London-födda wannabe den bästa tid-plattformen för att driva pre-jul-släppet.

Parodirapparen uppmanade till och med fansen att gå och köpa den, även om Matt Terry och Saara Aaolto fortfarande kämpar om vinnarens titel bakom kulisserna.

Älskling G

Även om ingen annan tävlande har fått visas i det näst sista avsnittet, fick London-födda wannabe premiärtid-plattformen för att driva före julreleasen (Bild: Splash)

Älskling G

Har sångaren fått en orättvis fördel? (Bild: Splash)

vad är falsk taxi

Föga förvånande var tittarna mindre än imponerade av flytten och verkar känna sig korta av det faktum att hon redan är en signerad artist.

En sa: 'Det är helt vidrigt att Honey G fick spela på X Factor OCH ha en singel innan vinnaren ens gör det', medan en annan tillade: 'Honey G som spelar i semifinalen är inte OK. Hon är inte en stjärna, hon röstades ut, [men] de får henne tillbaka som artist? '.

En tredje pipade in: 'Tja, om X Factor inte redan var ett skämt, då har Honey G återvänt för att marknadsföra sin singel på semifinalkvällen gjort det ännu mer till ett skämt.'

Samtidigt tillade en skarp observatör: 'Det visar bara att de inte är engagerade i årets vinnare.'

Simon Cowell försvarar Honey G

Simon Cowell försvarar Honey G (Bild: ITV)

Men Cowell och co. kommer sannolikt inte att störas av reaktionen eftersom de planerar att ta in pengar på festlig försäljning istället.

Och lyckligtvis har hon det förtroende som behövs för att ge det ett bra skott. Talade efter hennes avresa, förra månaden, sa hon: 'Jag vill typ komma in på den nivå som One Direction kom in på. Jag vet att jag kan skapa den där hypen.

'Jag behöver bara möjligheten att kunna sälja skivorna, få rätt PR bakom mig, få rätt lag bakom mig som verkligen kommer att spränga mig.'