X Factor 'fix' rad: Rita Ora skickar sina egna backdansare igenom under London -auditions

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

X Factor 'fix row' - Rita Oras backingdansare



X Factor kan landa sig i varmt vatten med tittare eftersom det har avslöjats att Rita Oras backdansare går vidare till startläger i ITV -serien.



TV -chefer hävdar att den nya domaren inte visste att identiska tvillingar Polly och Sophie Duniam, 28 - som går under namnet My Bad Sister - enligt en rapport.



Den blonda duon har turnerat med sångerskan och dök också upp i hennes video för Storbritanniens nummer ett, I Will Never Let You Down.

När de dök upp på scenen i London erkände Rita: Jag känner dig.

Sångarna, som kommer från Norfolk, fick fyra ja från domarna, som skickade dem till boot camp.



Den 24-åriga sångaren skämtade då: Det här betyder att du inte kan gå på turné med mig nu.

Min dåliga syster (Bild: Facebook)



Min dåliga syster uppträdde för panelen Simon Cowell, Cheryl Fernandez-Versini och nya medlemmar Nick Grimshaw och Rita själv.

Daily Star rapporterar att X Factor -chefer betonar att tjejerna klarade av sin talang ensam.

X Factor har kontaktats för kommentar.

Rita Ora missade nyligen en andra dag med X Factor -auditioner idag - att dyka upp på en modevisning istället för att marknadsföra underkläder.

Sångerskan fick tillstånd av chefer inklusive Simon Cowell att missa inspelningen, eftersom auditions först arrangerades i sista minuten.

Filmdagarna måste ordnas om efter att några avbröts efter Cowells mamma Julie.

En talesman för X Factor sa: Detta är ett av de nya auditionsdatum som vi har lagt till efter att ha behövt avboka datum i Manchester och det första London -datumet. Rita kunde inte få idag att fungera på grund av tidigare åtaganden som hon inte kunde flytta, så vi gör dagens auditions med de tre andra domarna.

X Factor Auditions på Wembley Arena den 21 juli 2015 Caroline Flack driver Nick Grimshaw och Simon Cowell deltar i X Factor Auditions på Wembley Arena den 21 juli 2015 i London, England Visa galleri

Se Även: