Bästa trådlösa telefonladdare för 2022: enkel laddning utan sladdar

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Om du är trött på att pilla runt med laddningskablar sammanflätade i åtta knops siffra, (som resten av oss) - en trådlös laddningshub är nästa generations laddningsmöjligheter. För du vet, en plugg och sladd är alldeles för komplicerat.



Även om trådlös laddning har funnits i några år, har det på senare tid tagit fart - med många flaggskeppstelefoner som nu har den smarta Qi-tekniken.



Om du letar efter ett trådlöst laddningsalternativ för din smartphone finns det massor av alternativ tillgängliga på marknaden just nu att välja mellan. En del av dem tar en enkel design, andra fungerar som en laddningsplats och fungerar som en dekorativ accessoar för hemmet.



Vi har samlat några av de bästa alternativen nedan.

Bästa trådlösa telefonladdare

1. Seneo 3 i 1 trådlös laddare

Seneo 3 i 1 trådlös laddare

Denna prisvärda trådlösa laddare från Seneo ger dig trådlös laddning för tre av dina smarta enheter i ett snyggt litet nav.



isas 2016/17

Den är perfekt för Apple-entusiasten - det finns ett laddningsställ för din kompatibla Iphone, Apple Watch och även dina AirPods. Laddningsstativet låter dig också ladda din telefon både horisontellt och vertikalt, perfekt för lite sen kväll Netflix tittar på.

Ge alla dina prylar juice samtidigt, om det inte är bekvämt vet vi inte vad det är.



Pris: £24,99, Amazon - köp här nu

2. Juice Pad 10W trådlös laddare

Juice Pad 10W trådlös laddare

Om du letar efter ett billigt och trevligt alternativ för att ladda din smartphone, har Juice Pad en enkel design och kommer att ladda din telefon snabbare än en traditionell kabel.

Enheten är kompatibel med alla Qi-enheter och kan ta din telefon från 0 - 100 % på så lite som 80 minuter. Inte illa för under £20.

Pris: £19,99, Argos - köp här nu

3. Bang & Olufsen Qi Laddningsplatta

Bang & Olufsen Qi laddningsplatta

Trogen Bang & Olufsen-stilen har denna trådlösa laddningsplatta en elegant och minimalistisk design.

Det är ett ganska dyrt alternativ jämfört med några av de andra på marknaden, men det är konstruerat av läder och polerat aluminium, samt en certifierad EPP-enhet - så du kan vara säker på att den laddar dina enheter snabbt och effektivt.

Det är en trevlig lyx för någon som är seriös med sin teknik och hantverk. Du kan välja mellan denna ljusa vita ton eller en dämpad rosa.

Pris: £110, NET-A-PORTER - köp här nu

4. Nillkin Fast trådlös laddare

Nillkin Snabb trådlös laddare

Den trådlösa Nillkin-laddaren skiljer sig från andra eftersom den erbjuder en färgstark LED-indikator, där färger enkelt kan ändras för en omgivande skärm.

Den är kompatibel med alla Qi-aktiverade enheter och låter dig till och med välja mellan tre laddningslägen (inklusive ett snabbt alternativ) när du behöver ström snabbt.

sarah jane honeywell topless

Pris: £16,99, Amazon - köp här nu

5. Spenser LED trådlös laddare bordslampa

Spenser LED trådlös laddare bordslampa

Om du letar efter en ny, dekorativ lampa som kan göra lite mer än att ge dig ljus i mörker, fungerar Spenser bordslampa också som ett trådlöst laddningsnav - praktisk och vacker.

Lampans mitten av århundradet inspirerade design är ytterligare återuppfunnen med en utbytbar LED-lampa, som ger dig en varm tvätt av ljus och använder mindre än 85 % energi än en glödlampa.

Pris: £95, John Lewis - köp här nu

6. Anker trådlös laddare

Anker trådlös laddare

när är cyber Monday 2018 uk

Den trådlösa laddaren från Anker är funktionell, förenklad och till under 15 £ är den en perfekt lösning för att ladda din smartphone.

LED-lampor på enheten låter dig veta om ett främmande hinder hindrar dig från att ladda och om du använder rätt adapter för din telefon eller inte.

Den har också temperaturkontrollteknik för att förhindra att din telefon överhettas och följaktligen inte fungerar.

Pris: £14,99, Amazon - köp här nu

7. Masdio by Ampulla sänglampa med Bluetooth-högtalare och trådlös laddare

Masdio by Ampulla Sänglampa med Bluetooth-högtalare och trådlös laddare

Denna lampa har en ovanlig och udda design som kommer att göra en fantastisk accent till rätt persons sängbord eller skrivbordsutrymme. Det är ett multifunktionellt och praktiskt alternativ för prylälskare.

Bluetooth-aktiveringslampan fungerar också som en högtalare och levererar kristallklart ljud genom sin 360 graders sändare.

Du kan också dämpa ljuset till en mjukare ton när du är redo att slå dig ner för kvällen, vilket ger dig en optimerad sömnupplevelse.

Pris: £139,95, Amazon - köp här nu

8. NORDMÄRKE Trådlös Laddare

NORDMÄRKE Trådlös Laddare

Denna minimala och Skandi-inspirerade laddkapsel från IKEA är ett bra alternativ om du bara letar efter ett billigt och trevligt trådlöst laddningsalternativ.

Korkbasen ger en unik stil till en enhet som vanligtvis enbart är metallbaserad, vilket är en fin touch som passar alla inredningsmiljöer.

Pris: 15 £, IKEA - köp här nu

9. Koble Milo trådlös laddning Bluetooth sidobord

Koble Milo trådlös laddning Bluetooth sidobord

Om du har lite extra pengar att spendera och menar allvar med dina futuristiska prylar, är det här för dig.

jag är en kändis som mobbar

Nu vilken tid att verkligen vara vid liv med detta moderna sidobord, som också är en trådlös laddstation - samt en bluetooth-högtalare, ja du läste rätt.

Ett bord med flera användningsområden, det kommer att hålla din kopp säker, samtidigt som du spelar dina favoritlåtar och laddar din telefon trådlöst på en gång. Tillsammans med integrerade trådlösa funktioner finns det insydda tryckknappar för att styra bluetooth-högtalarna.

Om det inte räckte kan du även ladda andra enheter som inte är Qi-kompatibla med två USB-laddningspunkter i tabellen.

Pris: £250, Argos - köp här nu

10. CHOETECH trådlös laddare

CHOETECH trådlös laddare

Det är verkligen ingen trådlös laddning, musikspelande högtalarbord - men denna trådlösa laddare från Choetech kan ladda två mobiler samtidigt tack vare ett bredare område som drivs av fem inbyggda spolar.

m&s percy grisar

Drivs av 20 watt, får du en snabb och effektiv laddning från denna premium-utseende trådlösa hubb.

Pris: £20,99, Ebay - köp här nu

elva. Belkin BOOST CHARGE PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe

Belkin BOOST CHARGE PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe

Belkin BOOST CHARGE PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe

Starta flera Apple-enheter samtidigt.

Belkin BOOST CHARGE PRO 3-i-1 trådlös laddningsplatta med MagSafe har plats för en iPhone (med MagSafe-teknik för att hålla den på plats – iPhone 12 och framåt) samt AirPods och en Apple Watch. Det är det perfekta ackompanjemanget till alla skrivbord eller nattduksbord.

Med sin eleganta, platt-lay-design kan den trådlösa laddningsplattan med MagSafe enkelt packas undan och kan också tas med dig på resor.

Pris: £129,95, Apple - köp här nu

12. STM ChargeTree - Vit

STM ChargeTree - Vit

Varför ladda en gadget när du kan ladda tre?

ChargeTree tar saker vertikalt, smalt och elegant med möjligheten att ladda tre enheter samtidigt. Framsidan har en liten läpp som telefonen kan vila på vilket innebär att telefonen alltid är perfekt anpassad till laddaren, oavsett om den placeras horisontellt eller vertikalt.

Det är också ett bra stativ för att titta på videor eller ringa videosamtal samtidigt som du laddar.

Pris: £69,95, Amazon - köp här nu

Se Även: