Bästa PlayStation 4-spelen 2020 inklusive Call of Duty och Assassin's Creed

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

2020 har varit ett fantastiskt år för PS4 spel, med några briljanta exklusiva erbjudanden för Sonys maskin. Vi har också sett några stora PlayStation-serier återbesökts eller remastrats, såväl som några nya titlar som har fått stort genomslag.



paulo dybala man utd

När vi går mot jul kommer du antagligen att fundera på att bjuda någon nära och kära på ett trevligt nytt spel som öppnar den 25 december, eller så kanske du bara är sugen på att bläddra igenom den festliga rean själv och plocka upp ett äventyr som du kanske har missade från tidigare under året.



Om du letar efter inspiration, här är ett urval av några av de största och bästa spel släpptes för PlayStation 4 2020.



Call of Duty: Black Ops Cold War

Årets Call of Duty är större än någonsin (Bild: Call of Duty)

Årets del av Activisions häftiga FPS-serie är ytterligare en dos explosiv action och är en direkt uppföljning av historien om 2010 års Call of Duty: Black Ops. Spelet utspelar sig under 1980-talet på höjden av det kalla kriget och följer några återkommande karaktärer när de kämpar för att omintetgöra en sovjetisk komplott för att ödelägga ett antal europeiska städer och rama in USA.

Den spännande världsomspännande kampanjen åtföljs av CODs typiskt omfattande flerspelarlägen, som inkluderar en helt ny matchtyp som heter Fireteam som stöder upp till 40 spelare. Call of Dutys älskade Zombies-läge är tillbaka och ställer dig mot obevekliga horder av odöda i en desperat kamp för överlevnad.



Köp Call of Duty: Black Ops Cold War från Amazon här .

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Crash Bandicoots nya utflykt får honom att resa genom tiden (Bild: Activision)



Nuförtiden dyker han upp på alla möjliga olika plattformar, men för många spelare kommer Crash Bandicoot för alltid att bli ihågkommen för sina rötter som en PlayStation-maskot. Pungdjurets senaste plattformsäventyr är en tidshoppande eskapad, med vår hjälte och hans vänner i uppdrag att jaga några kraftfulla masker för att stoppa en kader av klassiska Crash-skurkar från att orsaka förödelse i den fjärde dimensionen.

Det finns ett stort reprisvärde eftersom varje nivå hade en vanlig version och en version satt i en alternativ tidslinje. För old school-purister finns det ett retroläge med begränsade liv för varje etapp, men om du vill ha en enklare åktur så har Modernt läge helt enkelt en dödsräknare, med det enda straffet som är skammen att se dina misslyckanden.

Köp Crash Bandicoot 4: It's About Time från Amazon här .

Spider-Man: Miles Morales

New Yorks nyaste Spider-Man Miles Morales kliver fram till tallriken

Denna uppföljning av 2018 års succéspel, Spider-Man, byter fokus till Peter Parkers nätslungande skyddsman Miles Morales, och är lika spännande som det tidigare äventyret. Med Peter på ett uppdrag utomlands lämnas Miles för att försvara New York - och hans grannskap i Harlem i synnerhet - från både ett ondskefullt företag och ett våldsamt kriminellt gäng som använder högteknologiska vapen. Det är ett kortare, mer koncist äventyr än det förra, men superhjältehandlingen är lika polerad och fantastisk som någonsin. Vår recension kallade det 'en fantastisk superhjälteupplevelse som gör tillräckligt för att kännas som en värdig uppföljare.'

Köp Spider-Man: Miles Morales från Amazon här .

Hur du får £10 i rabatt på din nästa onlinebutik på GAME, Amazon, Currys och mer

Om du planerar att handla lite online under julen kan du väska en bonus på 10 £ mot dina utgifter genom att beställa från via TopCashback.

Cashback-sidan ger alla nya medlemmar en engångsbonus på £10 när de spenderar £20 eller mer hos hundratals high street- och onlineåterförsäljare inklusive GAME, Amazon och Currys PC World.

För att göra anspråk på besparingarna måste du registrera dig TopCashback och gör dina köp senast 23:59 den 31 januari 2021.

TopCashback kommer sedan att spåra beställningen och betala ut bonusen på £10 tillsammans med eventuell ytterligare cashback.

Alla intjänade cashbacks kommer endast att vara tillgängliga för utbetalning via BACS-betalning, dvs betalas direkt till medlemmens bankkonto.

Så här gör du anspråk:

  1. Registrera dig för TopCashback gratis .

  2. Läs instruktionerna på Kontoöversiktssida .

  3. Välj en återförsäljare från TopCashback-webbplatsen och klicka på 'Get cashback-länken' för att gå till webbplatsen. Handla som vanligt online, se till att spendera £20 eller mer.

  4. TopCashback kommer sedan att spåra din beställning och betala ut bonusen till ditt konto inom 30 dagar efter transaktionen.

Detta erbjudande gäller utvalda märken på TopCashback webbplats - som GAME, CD Keys, Nintendo, Xbox och mer.

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vi kan få provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer

Tony Hawks Pro Skater 1+2

Klassisk skateboardåkning är uppdaterad (Bild: Activision)

Kungen av skateboard är tillbaka i den här remastrade dubbelräkningen av sina två första utflykter från den ursprungliga PlayStation för 20 år sedan. För att hjälpa till med nostalgins whiplash finns många välbekanta element fortfarande på plats, med nivådesignen förblir densamma och en stor del av det ursprungliga soundtracket återvänder. Spelet är lika beroendeframkallande som någonsin, men har nu HD-grafik och en mängd andra uppdateringar. En ny lista över nuvarande skateboardstjärnor har lagts till vid sidan av den ursprungliga line-upen, och en rad nya tricks och kombinationer finns nu i rörelselistan. För fans av de klassiska Tony Hawk-spelen är det här en no-brainer.

Köp Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 från Argos här .

Renee Bargh Brad Pitt

Den sista av oss del 2

En innerlig historia som inte drar några slag (Bild: Naughty Dog / Sony)

Den här efterlängtade uppföljaren till Naughty Dogs hyllade PlayStation 3-opus från 2013 var en av 2020:s största hits och imponerade både spelare och kritiker. Efter några år efter händelserna i det första spelet, återvänder vi till en postapokalyptisk värld plågad av 'zombies' för ännu ett magslitande, känslomässigt arresterande actionäventyr i tredje person.

Huvudpersonerna Ellie och Joel återvänder och lever i relativt lugn och trygghet tills händelser utspelar sig som vänder upp och ner på deras värld och tvingar dem att göra några svåra val. Smyg, kämpa och skapa dig en väg ur problem i en filmupplevelse som kommer att stanna kvar länge efter att krediterna rullas. Vår recension sa 'det är sannolikt det bästa du kommer att spela på hela året.'

Köp The Last of Us Part 2 från Amazon här .

Tsushimas spöke

Svärd och smyg i medeltida Japan (Bild: Sucker Punch)

Lev ut dina samurajfantasier i det här episka actionspelet i öppen värld. Utspelar sig i 1200-talets Japan, du spelar som samurajkrigaren Jin Sakai som måste försvara ön Tsushima från invasion av mongoliska erövrare. Spelare kan ströva omkring på ön fritt på hästryggen, utforska dess underbara skogar, åkrar och byar för att ta sig an berättelseuppdrag, leta efter samlarföremål eller plocka upp sidouppdrag från andra karaktärer.

Strid involverar nagelbitande svärdsstrider, men du kan också använda dig av smyg för att få bukt med fiender, med olika undanflykts- och distraktionstaktiker till ditt förfogande. Vår recension sa att spelet var fullt av 'den typ av panache som skulle göra Kurosawa stolt.'

Köp Ghost of Tsushima från Amazon här .

Sackboy: Ett stort äventyr

Mycket roligt för alla åldrar

PlayStation-maskot Sackboy är tillbaka i detta charmiga plattformsspel från skaparna av Little Big Planet-serien. Vår stickade hjälte ger sig ut på ett uppdrag för att rädda sin värld från den skurkaktiga Vex och hans onda Topsy Turver-maskin. Det här är ett spel som är perfekt för yngre spelare - eller de som är unga i sinnet - och är ett utmärkt val för familjekul tack vare dess samarbetsspelläge, som låter upp till fyra personer slå sig samman för att ta sig an spelets kärleksfullt utformade nivåer, antingen online eller lokalt.

Det finns mycket roligt att spela solo, men spelet lyser verkligen när du har en kompis eller tre med på resan, med några snygga möjligheter till lagarbete. Vår recension sa att det hade 'påsar med charm som kommer att tilltala barn och föräldrar som kommer att sluta med dem för co-op. '

Köp Sackboy: A Big Adventure från Amazon här .

Resident Evil 3

Gatorna i Racoon City är svagt upplysta och faror lurar runt varje hörn

Faran lurar runt varje hörn av den zombieangripna Racoon City (Bild: Capcom)

jultomten-bokstav

Efter succén med deras Resident Evil 2 Remake förra året, vände Capcom sin uppmärksamhet mot det tredje bidraget i den klassiska överlevnadsskräckserien. Allt som var bra med originalet från 1999 finns kvar, men nu har det uppdaterad grafik, ett modernt sparschema och förbättrade kontroller. Återbesök de zombieangripna gatorna i Racoon City och planera din flykt samtidigt som du kämpar mot den obevekliga skräcken att bli jagad av det till synes oförstörbara Nemesis-monstret. Denna mästarklass i spänning är definitivt en som ska spelas i mörker. Vår recension kallade det 'ett utomordentligt roligt och nagelbitande spel som kommer att glädja långvariga fans.'

Köp Resident Evil 3 från Amazon här .

Senaste spelrecensioner

Doom Eternal

Skicka demoner tillbaka till helvetet i detta snabba och rasande skjutspel (Bild: Bethesda)

2016 års omstart av den ikoniska shooter-serien Doom blåste nytt liv i både serien och hela genren, så det var oundvikligt att en uppföljare skulle följa. Återigen kliver du in i rustningen hos Doom Slayer som måste sätta stopp för en invasion av jorden av helvetets styrkor. Det här inlägget ökar demondräpande actionen till vansinniga nivåer, med snabbt och frenetiskt skottspel, kraftfulla nya vapen och upprörande OTT-stridsrörelser. Vår recension sa att den 'förtjänar att anses vara bland några av de bästa uppföljarna inom spel.'

Köp Doom Eternal från Amazon här .

Assassin's Creed Valhalla

Vikingakrigaren Eivor har en yxa att slipa

Ubisofts actionäventyrsserie har besökt en mängd olika tidsperioder, från antikens Grekland till viktorianska London, och stannar vid renässansens Italien och det amerikanska inbördeskriget längs vägen. Den här nya delen tar spelarna tillbaka till vikingarnas dagar, komplett med plundring, stora skägg och pälsklädda rustningar.

Du spelar som Eivor, som leder en klan av nordiska krigare från Norge till England för att etablera ett nytt kungarike. Längs vägen blir du involverad i den senaste handlingen som involverar tidiga inkarnationer av seriens rivaliserande fraktioner, Tempelherrarna och Assassins. Det hela utspelar sig i en mycket detaljerad öppen värld, med blodiga strider, stora strider och, naturligtvis, några smygande morduppdrag. Vår recension kallade det 'ett enormt och ambitiöst spel, med en fantastisk historia och karaktärer.'

Köp Assassin's Creed Valhalla från Amazon här .

Se Även: