Brad Pitt flirtar fräckt med programledaren Renee Bargh bland Jennifer Aniston -rykten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Brad Pitt tillägnade en fräck blink till TV -presentatören Renee Bargh samma kväll som hans ikoniska omfamning med före detta Jennifer Aniston

Brad Pitt tillägnade en fräck blink till TV -presentatören Renee Bargh samma kväll som hans ikoniska omfamning med före detta Jennifer Aniston



Brad Pitt och Jennifer Aniston bröt internet när de återförenades vid de glittrande SAG Awards under helgen.



Men Hollywood -hunken utlöste också ett fräckt samtal med Extra TV -programledaren Renee Bargh under ett flirtigt ögonblick på röda mattan.



Den australiensiska presentatören, 33, kunde inte innehålla sin spänning när hon tog till sitt Instagram -konto på måndagskvällen för att avslöja sitt sällsynta flirtiga möte med den ikoniska stjärnan.

Renee delade ett utdrag av hennes intervju med den legendariska skådespelaren vid 26th Annual Screen Actors Guild (SAG) Awards på The Shrine Auditorium på söndagen och retade att Brad hade blinkat till henne.

Brad Pitt utlöste ett fräckt samtal med Extra TV -värden Renee Bargh vid de glittrande SAG Awards innan hans Jennifer Aniston -återförening

Brad Pitt utlöste ett fräckt samtal med Extra TV -värden Renee Bargh vid de glittrande SAG Awards innan hans Jennifer Aniston -återförening (Bild: Instagram)



michael o'neill danielle lloyd

Hon delade en smygtopp i intervjun där hon retade Brad om deras & apos; fantastiska kemi & apos; och skojigt skämtade att artiklar började antyda att de dejtade.

Hon gjorde roligt hennes steg på skådespelaren och sa: 'Jag vet att du sa någon som du ses med de tror att du dejtar ... vi har nyligen haft en bra intervju nyligen och umm ...



'Då kom alla dessa artiklar ut om vår fantastiska kemi ...'

Renee delar med sig av en intervju av hennes intervju med den legendariska skådespelaren vid 26: e SAG Awards och retade att Brad hade blinkat till henne

Renee delar med sig av en intervju av hennes intervju med den legendariska skådespelaren vid 26: e SAG Awards och retade att Brad hade blinkat till henne (Bild: Instagram)

Brad lekte med förslaget och blinkade mot kameran medan han nickade med huvudet mot den fantastiska presentatören.

Renee delade videon med sina 95,7 tusen följare tillsammans med bildtexten: 'Det där * blink * dock.'

I kommentarsfältet berättade Renee för vänner hur hon knappt & apos; lyckades komponera sig själv och att hon & apos; tycker & apos; han blir varmare.

Det här var inte TV -värdens första konversation med den stilige skådespelaren när de tidigare korsade banor vid premiären av Ad Astra.

familjekläderidéer
Brad lekte med förslaget och blinkade mot kameran medan han nickade med huvudet mot den fantastiska presentatören

Brad lekte med förslaget och blinkade mot kameran medan han nickade med huvudet mot den fantastiska presentatören (Bild: Instagram)

Hon delade ett foto med Brad vid den tiden, retade följare genom att föreslå att poängen med snapet var att bevisa den 'tydliga kemi Brad och jag har.'

Brads flirtiga möte med värd för röda mattan kommer mitt under hans mycket omtalade återförening med sitt före detta Jennifer Aniston.

Den 50-åriga tidigare Friends-stjärnan vann priset för bästa skådespelerska för sin roll i Apple TV-drama The Morning Show, efter att hennes skådespelare, inklusive Brad, hade röstat på henne.

Brads flirtiga möte med värd för röda mattan kommer mitt under hans mycket omtalade återförening med sitt före detta Jennifer Aniston

Brads flirtiga möte med värd för röda mattan kommer mitt under hans mycket omtalade återförening med sitt före detta Jennifer Aniston (Bild: Getty Images för Turner)

Paret, som var tillsammans mellan 1998 och 2005, hade en lyckad kväll när de båda tog ut priser på det glittrande Hollywood -evenemanget i LA.

Jennifer fortsatte att tala om sin återförening med Brad, nästan 15 år sedan paret skilde sig när de var toast i Hollywood.

Kate Middleton kjol blåser

Hon sa till ExtraTV: 'Det finns inga mörka timmar, men du vet, du har inte så mycket liv, så det är skönt att komma ut och ta på sig en vacker klänning och fira dina vänner och deras arbete, och inspirera varandra att fortsätta - och som Brad sa, är det tillbaka till jobbet imorgon.

Paret, som var tillsammans mellan 1998 och 2005, bildades omfamna varandra bakom kulisserna

Paret, som var tillsammans mellan 1998 och 2005, bildades omfamna varandra bakom kulisserna (Bild: Gamma-Rapho via Getty Images)

Anton Du Beck Rob Brydon

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Paret & apos; bröt internet & apos; när de blev avbildade omfamnade varandra bakom kulisserna och de höll korta händer i kamerans fulla bländning.

Ögonblicket var en sällsynt återgång till de dagar då de var ett av Hollywoods mest kända par.

Brad, som för närvarande är singel, fångades bedårande och stirrade på sitt ex när hon tog upp gongen.

Parets återförening var första gången de bildades tillsammans i åratal.

Har du en historia att sälja? Hör av dig till oss på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkt 0207 29 33033

Se Även: