Gary Neville och Jurgen Klopp är överens om Jarrod Bowen mitt i Liverpool -transferintresset

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Pundit Gary Neville och Liverpools manager Jurgen Klopp delar båda samma positiva uppfattning om West Ham -forward Jarrod Bowen.



Hammersstjärnan ryktas vara på Klopps önskade värvningslista i transferfönstret som backar Nevilles åsikter om 24-åringen under den senaste terminen.



Bowen gjorde åtta mål för sin klubb och gjorde fem assist i Premier League säsongen 20/21 vilket har imponerat på Reds manager.



Och Liverpool vill teckna stjärnan om de kan skrapa ihop tillräckligt mycket pengar i sommar med en rapport som tyder på att de röda kan sälja Divock Origi och Xherdan Shaqiri för att ha råd med Bowen.

Jarrod Bowen är enligt uppgift på Liverpools övergångslista för i sommar

Jarrod Bowen är enligt uppgift på Liverpools övergångslista för i sommar (Bild: Visionhaus/Getty Images)

Enligt Den atletiska , Klopp håller den unga framåt i hög respekt, som ansluter sig till Nevilles känslor.



På tal när han kommenterade West Hams sammandrabbning med Manchester United i december sa Neville på Sky Sports: Bowen har varit ett verkligt hot när han släpptes.

'Han har gått förbi Telles som om han inte är där. Han är en riktig live-wire. Han dyker upp överallt.



Och den tidigare Manchester United -stjärnan tillade några veckor senare: Jag tror alltid att Bowen är ett energiknippe. Han är lysande att titta på.

Om Liverpool signerar Bowen kommer han att gå med i deras försäsonger som har börjat med ett träningsläger i Österrike.

Klopp har sagt att det går så bra som man kan förvänta sig, men han förväntar sig att laget ska bli bättre inför den kommande kampanjen.

Han sa till klubbens webbplats: 'För att vara nöjda måste det hända mycket mer saker - vi måste vara på säsongen och veta att vi kan ta med sakerna på rätt plan som vi gör på träningarna.

Men träningspassen ser hittills exceptionellt bra ut. Vi är verkligen nöjda med omständigheterna, även med vädret.

'Det regnar mycket här också men det är bra för träning eftersom det inte träffade oss för mycket under träningspassen, planerna tog vattnet ganska bra. Så vi kunde verkligen träna mycket och exakt vad vi ville. Hittills har alla kommit igenom det och det är verkligen glädjande.

Och han tillade: 'Vi har en mycket bättre position än för en vecka sedan, och du kan inte alltid säga det under en försäsong eftersom det händer så många saker och du tänker' Herregud, varför gjorde vi det börja i första hand ?! '

'Det är riktigt, riktigt nice hittills. Jag ser bara fram emot det. Idag är uppenbarligen en ledig dag eftersom pojkarna behöver det, hela lägret är en riktig utmaning för oss alla eftersom vi är ganska långa tillsammans. Vi måste se hur vi hanterar det, men hittills var det perfekt. '

Vill du ha en exklusiv förhandsförhandsvisning av din klubb - både i din inkorg och genom din brevlåda? Gå hit för att ta reda på mer och säkra din kopia.

Se Även: