Kylie Jenner debuterar 'helt nya' enorma läppar efter att ha löst upp sina fyllmedel

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kylie Jenners senaste sociala medieuppdatering har väckt stor uppståndelse online efter att hon debuterade en extra fyllig putt medan hon blinkade sina miljoner i en anpassad babyrosa Rolls Royce.



22-åringen fortsatte att svänga och nämnde bombnyheterna om att hennes familjs landmärkes realityshow Keeping Up With The Kardashians kommer att sluta efter 14 år och delade istället ett antal flamboyanta selfies.



Kylie var en avslappnad men chic figur och ställde upp en storm från förarplatsen i sin glänsande svarta Rolls Royce med anpassad rosa inredning.



För att bevisa att hon har pengar att bränna, klädde hon ut sig i dyr designerutrustning, inklusive en rosa Prada -hinkmössa, som matchade en miniatyr Birkin -väska som hon modellerade från det flashiga fordonet.

Kylie Jenner läppar verkar ha blivit större igen (Bild: kyliejenner/Instagram)

Den stolta mamman till tvååriga dottern Stormi strömmade av självförtroende när hon tittade förföriskt in i kameran medan hon debuterade en märkbart juicersats läppar.



Hennes perfekta tappa gick inte obemärkt förbi av hennes örnögda fans, som flockade till kommentarerna för att duscha brunettbomben med oändliga komplimanger.

En av Kylies 195 miljoner fans flödade: Titta på hennes läppar, de ser nya ut! Så het omg!



Hon avslöjade sin saftiga pout inuti sin anpassade designerbil (Bild: kyliejenner/Instagram)

Kylie fick sina läppfyllmedel upplösta 2018 för ett mer naturligt utseende (Bild: Instagram)

En annan ekade: Hon blir bokstavligen varmare och varmare. Helt nya läppar också.

Jas drottning! Hon fick lite extra fyllig i de där smaskarna. Sexig.

Tillbaka 2018 tog Kylie bort läppfyllningarna efter att hon äntligen hade erkänt att hon hade gjort dem.

Under hennes hemliga graviditet med Stormi sa källor att hon slutade att få sin pout fylld med hyaluronsyra.

'Kylie blev verkligen förälskad i det naturliga utseendet och ville ha mer av det, så hon bestämde sig för att sluta lägga fyllmedel i läpparna', sa en till Harpers Bazaar.

Men sedan dess verkar det som om Kylie har ändrat åsikt igen.

Medan många bråkade över hennes utseende, smällde andra på reality -tv -sirenen för att ha snubbat slutet på Keeping Up With The Kardashians - serien som först gjorde henne till ett känt namn.

Usch så hon kommer bara att undvika slutet på KUWTK och bara ta bilder av sig själv istället? Okej då, ryckte en följare.

gogglebox ellie och izzi

Kylies läppar var allt hennes fans kunde prata om (Bild: kyliejenner/Instagram)

Det ryktas att stjärnan har ändrat flera ansiktsdrag under de senaste åren (Bild: Instagram)

Kylie kan du sluta posera och vänligen ta upp slutet på KUWTK! Varför har alla andra i din familj gjort det och du inte? Otacksam, en annan rasade.

Kylies storasyster Kim lämnade fans chockade och hjärtkrossade efter att hon meddelat att showen kommer att sluta efter 20 säsonger och 14 år 2021.

Kim, 39, berättade för sina 189 miljoner följare när hon gick till Instagram när hon sprutade att hon inte skulle vara någonstans utan showen som förändrade hennes liv för alltid.

Se Även: