Stavros Flatley 'kämpar för att leva' efter att kunden inte har betalat honom 500 000 pund

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stavros Flatley

Stavros Flatley



TUBBY Stavros Flatley -stjärnan Demetrios Demetriou avslöjade i går kväll att hans familj kämpade för att leva efter att en kund inte betalade en skuld på 500 000 pund.



billigt alternativt boende Storbritannien

Britains Got Talent-dansaren slog rubrikerna för en vecka sedan efter att elföretaget han driver med sin bror föll i administration, med underleverantörer som hävdade att de var skyldiga 100 000 pund. Men Demetrios, 42, har {erkänt att saker är mycket värre än folk tror.



The Londoner, vars barmoderna grekiska dansakt med sonen Lagi gjorde dem till en BGT-känsla över natten 2009, sa: Vi har drabbats så hårt och {kämpar för att fortsätta. Det är dåligt.

Vi är skyldiga 500 000 pund av ett företag som vi arbetade mycket för och vi tror inte att vi kommer att få tillbaka det.

vilken kanal är man united på ikväll

Allt vi har arbetat för de senaste 10 åren har gått.



Demetrios, som var ute och uppträdde med Lagi, 16, förra veckan, hävdar att han har förlorat 180 000 pund av sina egna pengar i kraschen. Men han säger att han inte kommer att gräva i de medel han har gjort från BGT -lagen, som han säger är i Lagis namn.

andlig betydelse av 7777

Han sa: Det skulle inte vara rättvist mot min son. Alla pengar vi har tjänat från Stavros Flatley har lagts undan för Lagi och allt finns på banken.



Varför ska jag ta det och beröva min son hans framtid?

Ja, vi klarar oss men det är verksamheten som har påverkats.

Vi gör upp till fyra spelningar i veckan för att komma igenom allt.

Se Även: