Bästa Nintendo Switch-spelen 2018 hittills, inklusive Pokemon Let's Go och Super Mario Party

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Switchen har gått från klarhet till klarhet sedan den kom ut på hyllan i mars 2017. Nintendos maskin har dragit in spelare med sin unika förmåga att spelas både som en handhållen enhet och på din TV som en hemmakonsol.



Under 2018 har en mängd fantastiska titlar släppts för det, från Nintendos egna traditionella franchises som Mario till helt nya serier samt Switch-versioner av stora spel som tidigare har dykt upp på andra konsoler.



Om du letar efter Nintendo-spelaren i ditt liv, eller bara är på humör för att unna dig en tidig julklapp, har vi en sammanfattning av några av de största och bästa spelen som släppts i år för Växla .



Du kan också kolla in våra presentguider för videospel för Xbox ett och Playstation 4 .

Pokemon Let's Go Pikachu / Evee - Amazon, från £41,99

Fånga dem alla, om du kan

Ett koncept som har legat länge, Pokemon Let's Go kombinerar de traditionella Pokémon RPG-spelen med delar av det enormt framgångsrika smartphonespelet Pokemon Go. Du utforskar fortfarande en enorm värld för att hitta och slåss mot olika varelser, den här gången kräver du att fånga dem med framgång att kasta Poke Balls mot ditt mål. Det finns också en nivå av integrationer med Pokemon Go, så att du kan överföra Pokémon och föremål från appen till spelet.



Det finns två olika utgåvor av spelet – Pikachu och Evee – som bestämmer vilken Pokémon du börjar med, men i övrigt är ganska identiska.

522 ängelnummer betydelse

Super Mario Party - Amazon, £42,99

Marios vänner och fiender tävlar om stjärnor i Super Mario Party (Bild: Nintendo)



Mario Party-serien har äntligen tagit sig till Switch, med rörmokaren och hans kompisar i ännu ett djärvt och ljust virtuellt brädspelsäventyr.

Spelare rör sig på spelplanen och försöker samla flest antal stjärnor och tävlar i ett antal fristående minispel. Du kan också köpa stjärnor eller stjäla dem från andra spelare, samt manipulera själva brädet till din fördel, vilket innebär att det aldrig är för sent att vända på saker och ting och ta en seger i sista minuten.

Recensent sa James Ide 'många timmar av nöje är att ha med det här spelet och ännu mer med vänner.'

i morse holly willoughby

Döda celler - Amazon, £24,99

Dead Cells är en beroendeframkallande titel

Med fantastiska kontroller och beroendeframkallande spel är Dead Cells ett utmanande men tillfredsställande skurkliknande Metroidvania-äventyr. Om du inte är bekant med dessa genrer betyder det att du har i uppdrag att utforska en förgrenad karta som kräver att du låser upp vissa förmågor för att gå vidare, och att dö skickar dig tillbaka till början av spelet.

Men innan du slår till kan du skaffa permanenta uppgraderingar som gör ditt nästa försök något lättare. När du blir mer och mer kraftfull för varje genomspelning kommer du att komma tillbaka igen och igen för att komma lite längre.

SEGA Mega Drive Classics - Amazon, £29,99

Återgå till Green Hill Zone

Spelare i en viss ålder kanske minns en tid då Nintendo och SEGA var de hårdaste av rivaler, som ansåg att vara det dominerande spelhårdvaruföretaget under slutet av 80-talet och början av 90-talet. SEGA kallade till och med ut sina konkurrenter direkt i sin marknadsföring, med den ökända 'SEGA gör vad Nintendon't'-kampanjen. Vem hade trott att vi 30 år senare skulle få se en samling klassiska Mega Drive-spel släppta på den senaste Nintendo-konsolen?

Det finns över 50 16-bitars träffar i paketet. Medan de vanliga misstänkta som Golden Axe, Streets of Rage och Sonic är närvarande, kommer hårda SEGA-fans att få återbesöka spel som Dr Robotniks Mean Bean Machine, ESWAT och Gunstar Heroes, såväl som några av Phantasy Star RPG-spelen.

peter andre fru ålder

Den fysiska utgåvan av kollektionen kommer med en dubbelsidig Golden Axe och Streets of Rage för ännu mer nostalgi.

Starlink: Battle for Atlas - Smyths, £59,99

Pilot ditt interstellära fordon och delta i strid (Bild: Ubisoft)

Medan toys-to-life-spel som Skylanders och Lego Dimensions har fallit förbi, Ubisoft lägger sin egen insats till bordet med Starlink: Battle for Atlas, ett äventyr för stridsrollspel i rymdskepp. Liksom liknande titlar i genren finns det verkliga samlarleksaker som du kan använda för att låsa upp saker i spelet, nämligen delar för att anpassa dina skepp och piloter för att flyga dem.

Starlink ser dig utforska ett avlägset planetsystem och ge dig ut på ett uppdrag för att besegra en ond skara rymdfarare ledda av den skurkaktiga Grax. För Switch-versionen finns det en exklusiv Starfox-leksak som kommer att låsa upp Fox McCloud och hans Arwing från Nintendos klassiska sci-fi-rymdskjutarserie.

Leksakerna är dock valfria och du kan köpa digitala versioner av föremålen de låser upp om du föredrar det.

1234 ängelnummer betydelse

Bayonetta 1 och 2 - Amazon, £44,69

Bayonettas förtrollande handling

Det besynnerliga actionäventyret Bayonetta och dess uppföljare slog till på Switch i år, och förde sin överdrivna tredjepersonskamp till Nintendos konsol. Du spelar som titelhäxan och använder en mängd olika vapen och krafter för att ta dig an horder av fiender. Bayonettas stil och spelupplägg har varit en sådan hit att även Lady Gaga är ett fan . Detta paket innehåller en fysisk kopia av Bayonetta 2 och en nedladdningskod för det första spelet.

Nintendo Labo - Amazon, från £54,99

Bygg några imponerande kartongskapelser med Nintendo Labo

Genom att blanda videospel med verkliga modeller, är Nintendo Labo ett unikt paket som visar spelare hur man konstruerar saker från de speciella kartongsatser som tillhandahålls. Modellerna inkluderar en R/C-bil, litet piano, fiskespö och robotdräkt. Genom att sätta in Switchens Joycons i dem blir kartongen en fungerande enhet.

Det finns också ett fordonssats som låter dig bygga saker som en ratt som du sedan kan använda som en kontroller i minispel (och du kan till och med använda hjulet i Mario Kart 8 Deluxe).

Vår recension kallade det 'ett tekniskt underverk som är roligt att bygga och se i aktion.'

Nördiga presenter till jul 2018

Kirby Star Allies - Amazon, £39,99

Slå dig ihop med Kirby och vänner

Kirby slutar ofta med att spela andra fiol till Nintendos mer populära maskotar, men det bedårande spöket är ofta stjärnan i några roliga titlar. Hans senaste utflykt är ett sidoscrollande plattformsspel med 3D-lik grafik som låter upp till 4 spelare slå sig samman för att rädda Kirbys planet från effekterna av en kraftfull mörk kristall.

Octopath Traveler - Amazon, £42,99

Blandar SNES-liknande grafik med områden som ser ut i 3D (Bild: Square Enix)

Detta turbaserade rollspelsäventyr från RPG-mästarna Square Enix låter dig spela som åtta olika karaktärer, var och en med olika personligheter och förmågor. Utspelad i en fantasivärld kommer du att ta dig an olika uppdrag som att rädda ett kidnappat barn, hämnas din fars död och spåra upp en saknad magisk bok med enorm kraft.

Spelet har ett slående utseende, kallat av utvecklarna som 'HD-2D', som kombinerar retro 16-bitars stilspriter med polygonala miljöer.

Valkyria Chronicles 4 - The Game Collection, £41,95

Utkämpa ett brutalt krig i Valkyria Chronicles 4 (Bild: SEGA)

Den fjärde huvudposten i Valkyria Chronicles-serien är ytterligare en bit av taktisk strategihandling. Spelare turas om att flytta enheter på slagfältet och utföra åtgärder som att attackera eller kalla in förstärkningar.

dina asher smith het

Utspelar sig i ett fiktivt land som är löst baserat på andra världskrigets Europa, och du deltar i kriget mellan federationen och imperiet och måste hitta ett sätt att överleva konflikten, skydda dina vänner och möjligen hitta ett sätt att avsluta kampen en gång och för alla.

Captain Toad: Treasure Tracker - Smyths, £29,99

Få tag på guldstjärnor i pusselspelet Captain Toad: Treasure Tracker (Bild: Nintendo)

Captain Toad: Treasure Tracker, som först dök upp på Wii U och nu tillgänglig på Switch, är en pusseltitel som låter dig styra titelkaraktären i en serie nivåer fyllda med hinder som kommer att kräva lite hjärnkraft för dig att övervinna. Att ta sig säkert till slutet av varje bana kommer att belöna dig med en guldstjärna, medan de som utforskar varje skrymsle och vrår kommer att upptäcka bonusföremål undangömt i hemliga områden.

Den här Switch-versionen lägger till co-op för två spelare till mixen om du vill få en vän att hjälpa till.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: