Var träffade Peter Kay sin fru Susan Gargan och hur mycket är komiken värd?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peter Kay kommer att ta tillbaka sin hit BBC-serie Car Share för en engångsorganisation för screening av välgörenhet den 7 april 2018-fyra månader efter att han avbröt sin 100-dagars live stand-up-turné.



Komikern kommer att dyka upp på skärmen som John Redmond, den sura snabbköpsassistentchefen som deltar i företagets bildelningsprogram tillsammans med hans kampanjrepresentant Kayleigh Kitson, spelad av Sian Gibson.



Lyckliga fans som lyckas få tag på biljetter kommer att bjudas på två efterlängtade nya avsnitt av Car Share, liksom två tidigare sända.



De ryktade nya programmen bekräftades första gången 2017 när Peter - som tidigare insisterade på att den andra serien skulle bli den sista - tillkännagav en speciell final för att binda alla lösa ändar.

Peter Kay's Car Share kommer tillbaka med två helt nya avsnitt (Bild: BBC)

Det och ett annat engångsavsnitt, Car Share: Unscripted, som är helt improviserat, filmades båda 2017.



Den andra serien slutade på en känslomässig cliffhanger 2017 då Peters karaktär John misslyckades med att återge sin kollega Kayleighs framsteg.

Medan mindre än 3000 personer kommer att kunna se premiären för de två nya avsnitten, har BBC bekräftat för NEWSAM Online att de båda kommer att sändas på BBC One vid ett senare tillfälle.



Vem är Peter Kay?

Peter Kay som Brian Potter i Peter Kay's Pheonix Nights

Peter som Brian Potter i Pheonix Nights (Bild: Kanal 4)

Peter är Storbritanniens mest populära komiker, som blev berömd i slutet av 1990 -talet från sin lokala komedikrets.

Hans varumärke av lustiga observationskomedi och lite kantigare tv -arbete har gjort honom till en av de mest bankbara underhållarna i branschen.

Förutom sin stand-up är Peter författare till tre böcker och har skrivit ett antal enormt framgångsrika tv-program, inklusive Phoenix Nights, That Peter Kay Thing, Max And Paddy's Road To Nowhere och Peter Kay's Car Share .

Var träffade Peter Kay sin fru Susan Gargan?

Peter och hans fru Susan (Bild: PA)

Deras kärlekshistoria är ganska söt, med paret som först klappade ögonen på varandra i en klubb medan Peter arbetade på en bio och hon var kassör på Boots i Bolton.

De knöt knuten 2001, efter tre års dejting, och välkomnade sonen Charlie Michael Kay 2004, som är uppkallad efter båda deras fäder.

Ytterligare två barn följde, men varken Peter eller Susan har någonsin avslöjat deras namn.

Peter bestämde sig därefter för att minska arbetsbelastningen så att han inte skulle missa en sekund av familjelivet.

gary rhodes dödsorsak

I en uppriktig chatt 2003 med NEWSAM avslöjade han hur att vara en god man och pappa betyder mer än någonting för honom, inklusive hans karriär.

Peter som ung komiker år 2000 (Bild: )

'För mig, vad som än händer där är inget bättre än familjen', sa han i dåvarande första pressintervjun på fyra år.

- Att vara pappa är bara fantastiskt och fantastiskt. Du kan inte sätta ord på hur det är. '

Peter har tidigare krediterat sin familj med att vara hans & apos; frälsning & apos ;, förklarade att han aldrig ville bli den & apos; stora I-Am & apos ;.

'Jag är faktiskt blyg och min räddning kommer hem och blir normal', sa han till The Express 2011. 'Mina barn är fortfarande små och jag vill vara hemma med dem.'

Under åren har han bara gjort en handfull framträdanden med sin fru, föredrar ett mysigt liv i Bolton framför glitter och glamour på den röda mattan.

Hur mycket är Peter Kay värd?

Han har varit med i ett antal framgångsrika tv -program

För en vanlig kille som började arbeta i en toalettrullfabrik har den älskade komikern samlat ihop en ganska slant.

Han kickade igång sin komedikarriär i stand-up och slog Johnny Vegas i tävlingen Årets nordvästra komiker 1996. Han fortsatte med att spela och spela på komiklubbar över hela Nordväst.

främlingar itv hur många avsnitt

Han kom först till mainstream med sin debut live -videoshow, Live At The Top of the Tower år 2000, vilket gav honom framträdanden på fredagskvällen med Jonathan Ross och Parkinson.

Det var då han började skriva de prisbelönta Phoenix Nights med komikern Dave Spikey, som blev en omedelbar hit.

Peter Kay

Nära vänner Paddy McGuinness och Max i Max And Paddy (Bild: Rex)

Det följdes upp med 2004-avknoppningen Max and Paddy's Road to Nowhere och en rad turer, inklusive världsrekordet The Tour That Don't & apos; t Tour ... Now On Tour 2010.

Och det är ovanpå de andra manus han skrev, inklusive BBC: s smash hit Car Share.

Enligt rapporter har hans framgång totalt sett samlat in ett nettovärde på 43 miljoner pund.

Trots det insisterar han fortfarande på att gå till den lokala butiken för att köpa sina egna flaskor pop.

'Jag gillar att vara lågprofil och hålla huvudet nere', sa han 2011.

'Jag går fortfarande upp till Co-op Late Shop för att få en flaska Tizer. Att bo i Bolton har varit oerhört viktigt för mig. Varje gata är ett minne eller en berättelse för mig. Jag borde kunna gå till butikerna. Det här är mitt hem. Om allt slutade imorgon och jag fortfarande var i Bolton hade jag bara vunnit, inte förlorat. Om jag hade hamnat i Ipswich hade jag tänkt: 'Hur kom jag hit?'

Varför avbröt Peter Kay sin turné?

Peter utfärdade ett uttalande som bekräftade avbokningen i december 2017

Den 13 december 2017 bekräftade Kay att han avbröt sin första turné på åtta år och slopade alla 100 datum för hans kommande Peter Kay Live Arena Tour på grund av & oförutsedda familjeförhållanden & apos ;.

Tillkännagivandet på hans Facebook -sida lyder: 'På grund av oförutsedda familjeförhållanden beklagar jag djupt att jag måste avbryta alla mina kommande arbetsprojekt.

'Detta inkluderar min kommande stand-up-turné, Dance for Life-shower och alla enastående åtaganden för levande arbete.'

'Jag uppriktigt ber om ursäkt', fortsatte han och insisterade på att beslutet inte hade tagits lätt & apos ;.

'Jag är säker på att du kommer att förstå att min familj alltid måste komma först.' han sa. 'Jag har alltid försökt skydda min familjs integritet från media. Jag hoppas att media och allmänheten kommer att fortsätta respektera vår integritet vid denna tidpunkt. Återigen är jag väldigt ledsen.

Uttalandet släpptes på Facebook (Bild: Twitter)

Det skulle bli hans första turné på åtta år (Bild: Facebook)

Uttalandet bekräftade att fans skulle återbetalas från sin ursprungliga inköpsplats och rådde biljettinnehavare att kontakta sin säljare direkt.

Stjärnan gjorde ett gästspel på BBC: s Strictly Come Dancing Blackpools Tower Ballroom -special föregående månad, där han hade fans i stygn genom att släppa fräcka pluggar för sin turné.

Han slog senast 2010 med The Tour That Doesn & tos Tour ... Now On Tour, som slog Guinness världsrekord för den mest sålda komediturnén genom tiderna med 1,2 miljoner människor som deltog.

helen mirren och liam neeson

Han är en pappa först, en komiker andra (Bild: Getty Images Europe)

Och den älskade lustaren, som 2017 avslöjade sin BBC -show Car Share skulle göra comeback - sa att han inte kunde vänta med att ta sig till scenen ännu en gång, särskilt med tanke på det nya materialet han hade samlat på sig.

Jag saknar det verkligen. Jag vet hur lycklig jag är att få göra tv-serier och har verkligen älskat de senaste åren på Car Share men jag saknar att göra stand-up, sa han i november 2017.

Läs mer

Peter Kay
Peter avbokar turnén Hur man får en återbetalning Var träffade Peter sin fru? Kommer han någonsin turnera igen?

Så skrämmande som det är, när det fungerar finns det inget roligare och spännande. Dessutom har det hänt mycket under de senaste åtta åren, med Trump, Twitter och min nan som har trimmat sin frambuske vid 96 års ålder. Jag kan inte vänta med att komma upp på scenen igen. '

Se Även: