Bästa Android-appar 2018: Här är vad som ska finnas på din Samsung-, Sony- eller OnePlus-telefon

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Från dating till fitness, dessa dagar verkar det finnas en app för allt.



De Google Play Store är fullproppad med mer än 2,6 miljoner appar, vilket kan göra beslutet om vilka som ska laddas ner lite av ett minfält.



Men inte panik – hjälpen finns till hands. För att hjälpa dig att bestämma vilka appar som är värda att ta upp dyrbar plats på din Android telefon har vi tagit fram en lista över de bästa apparna 2018.



Vi ska gå ut och föreslå att mer självklara appar, som t.ex Instagram , Facebook och Twitter är redan ganska sannolikt att göra din lista, så här är några mindre uppenbara alternativ.

1. Ficka

Pocket är en viktig app för att samla in artiklar du hittar på webben och spara dem när du inte har en dataanslutning.

Appen fungerar över flera enheter och låter dig 'pocka' artiklar och videor att läsa eller titta på på en tunnelbaneresa eller när du inte kan få tillgång till 4G eller Wi-Fi



2. Replika

Replika använder artificiell intelligens för att förvandla din telefon till en tänkande, talande digital vän. Appen kommer att ställa frågor till dig och, baserat på dina svar över tid, skräddarsy interaktionerna för att passa din personlighet. Det är ett sätt att anteckna ditt liv och utforska din egen personlighet.



3. Kindle

Amazons Kindle-app är inte ny – men den har fått en betydande omdesign som verkligen gör den till ett av de bästa sätten att konsumera digitala böcker på din Android-enhet. Det finns en enorm samling av böcker och tidskrifter tillgängliga samt support över flera enheter så att du aldrig förlorar din plats i den senaste storsäljaren.

4. Snapseed

Det finns otaliga appar dedikerade till fotoredigering i Google Play Butik, men företagets egna är fortfarande en av de bästa. Oavsett om du vill lägga till ett filter, beskära eller till och med djupdyka i utbudet av alternativ, kommer den här appen att hantera det åt dig. Och det är gratis.

hur lång är svart fredag

kan du ta panadol när du är gravid

5. Hyperlapse

Alla smartphonekameror är inte skapade lika. Även om avancerade telefoner kan ha en inbyggd timelapse-funktion, kommer den här appen från Microsoft att räcka för dem som inte har det. Ställ in telefonen och lämna den ett tag, välj sedan vilken hastighet du vill spela upp filmerna. Perfekt för blivande videofotografer.

6. Matigt

Vill du veta vad som händer i nyheterna eller på din favoritsajt? Feedly har du täckt, drar in RSS-flöden från de webbplatser du väljer att prenumerera på.

Feedly gör det otroligt enkelt att hitta nya webbplatser, spara och dela innehåll eller läsa artiklar online.

7. Poweramp

Poweramp är en väloptimerad musikspelare med både en gratis och en betald premiumnivå som ger dig tillbaka £3,39 men är väl värt det. Appen stöder ett brett utbud av filtyper och bygger in en equalizer som låter dig justera bas och diskant. Den mörka designen ser också fantastisk ut.

8. Strava

Delat mellan löpning och cykling är Strava verkligen bäst på att hålla koll på dina cykelvägar. Den kan berätta hur snabbt du cyklar, använda GPS för att spåra dina framsteg och låter dig tävla med dig själv på framtida turer.

Stravas bästa egenskap är hur det driver dig att göra bättre, så att du kan gå tå till tå med helt främlingar för att blanda ihop saker. Appen är gratis men prenumerationen kostar £4 i månaden.

9. Duolingo

Den här appen har funnits ett tag och är ett av de bästa sätten att lära sig ett nytt språk i små, lättsmälta bitar. Det gamifierar processen med streck och belöningar för att hålla dig intresserad och har ett stort utbud av språk att välja mellan.

Du kommer att få i uppdrag att läsa, skriva och tala på ditt valda språk och det finns möjlighet att hålla jämna steg med dina vänner i en språkklubb.

10. Noisli

Om du behöver zona ut ett tag men inte kan komma förbi allt omgivande buller, kommer detta att hjälpa. Den genererar en mängd olika omgivande ljud - från regndroppar till en sprakande eld - för att hjälpa dig att koncentrera dig.

Du kan justera volymen och mixa och matcha ljuden för att passa ditt syfte. Alla ljudfiler lagras på din enhet så den fungerar även utan internetanslutning. Viktigt om du behöver dränka resten av världen i några minuter.

hur gammal är noel edmonds 2015

11. HQ Trivia

Vinn riktiga pengar i denna gratis live trivia-spelshow som alla runt om i världen verkar spela.

Svara bara rätt på 12 flervalsfrågor för allmänna kunskaper i rad för att vara i pengarna.

Men de blir ganska tuffa och du har bara 10 sekunder på dig att välja ditt svar, så du har inte tid att Google.

Få en fel och du är ute - men häng med till slutet och du delar på prispotten, som börjar på cirka 500 £. Utbetalningar går till ditt PayPal-konto.

Folk har kallat det 'Black NEWSAM-esque' och jämfört dess sista man-stående stil med filmen The Hunger Games - men användarna kan inte få nog.

Vissa tävlingar på den mer etablerade amerikanska versionen har haft upp till två miljoner människor att gå emot varandra för en bit av dosh.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: