Lärlingen tillkännager den tidigare vinnaren Tim Campbell som Claude Littners ersättare

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lärlingen tillkännagav den tidigare vinnaren Tim Campbell som Claude Littners ersättare



Lärlingen har meddelat att Tim Campbell MBE kommer att täcka för Claude Littner i nästa del av BBC -serien.



Den brittiska företagsledaren - som vanligtvis arbetar tillsammans med baronessan Karen Brady för att hålla ett öga på de tävlande när de försöker imponera med sin affärsförmåga - återhämtar sig från en allvarlig olycka som ägde rum cirka en mil från sitt Mill Hill -hem i huvudstaden i april.



72-åringen måste lära sig att gå igen efter att ha skadat sitt högra ben så illa under olyckan när han körde en elcykel och fördes till en traumaenhet på St Mary's Hospital.

VD har hittills genomgått nio operationer och läkare trodde initialt att de kan behöva amputera.

har vagnshjulen blivit mindre
Tim Campbell

Tim vann den första serien någonsin av The Apprentice



Mot bakgrund av hans återhämtning tillkännagav The Apprentices officiella sociala mediekanaler Tim som Claude's stand-in för 2022-serien i en hel cirkel för den tidigare lärlingens vinnare.

Dela ett foto av Tim, tweet läser: Lord Sugar har utsett den tidigare vinnaren av The Apprentice, Tim Campbell (MBE), för att täcka rollen som Claude Littner när han tar en paus i en serie.



I ett uppföljande inlägg tillade kontot: 'Claude, som har varit inblandad i The Apprentice sedan den allra första serien, tar lite ledigt för att återhämta sig efter en operation tidigare under året.'

Tim katapulterades in i näringslivet när han vann den första serien av den brittiska versionen av The Apprentice och vann ett jobb på 100 000 pund per år för affärsmannen Lord Alan Sugar.

joe o'connor denise lewis

På tal om sin nya roll sa Tim: ”Jag är upphetsad över att ta hand om Claudes styrelsestol medan han återhämtar sig och ser fram emot att se vad kandidaterna kommer med på årets uppgifter.

'Jag blev ledsen över omständigheterna som ledde till att jag fick samtalet från Lord Sugar, men efter att ha varit med i serien själv vet jag det hårda arbetet som ligger i det - så jag tog inte lätt på beslutet. Jag önskar Claude det allra bästa när han återhämtar sig. '

Laude Littner

Claude - som har varit Lord Sugar & rs högra hand på The Apprentice sedan 2015 - tar ledigt från showen efter att ha ramlat av sin elcykel

Lord Sugar sa om den tillfälliga ersättaren: Claude har varit en del av serien sedan början och lämnar en viktig styrelsestol för att tillfälligt fylla. Jag har regelbundet pratat med honom om hans återhämtning och hoppas naturligtvis att vi snart får se honom tillbaka i styrelserummet.

'Under tiden kommer min tidigare vinnare Tim Campbell att kliva in i Claude sitt säte och vara mina ögon och öron när kandidaterna står inför en tuff uppsättning affärsutmaningar i den kommande serien.

Senast har den framgångsrika affärsmannen varit med och grundat en framgångsrik Marketing Runners Ltd, en skräddarsydd digital marknadsföringsbyrå i London.

Lärlingen

Showen meddelade sitt officiella Twitter -konto

Lärlingen

Kontot förklarade att Tim täckte för Claude efter hans olycka

Claude talade om sin olycka och sa till PA: s nyhetsbyrå: Jag pottade bara, jag måste inte ha gjort mer än 10 kilometer i timmen på den här typen av tvåspårig väg. Nästa sak jag visste, jag var på vänster sida av gatan, min cykel var mitt på vägen och jag visste inte vad som hände.

Jag misstänker att jag har slagit i en grop eller något liknande, men jag måste ha tappat bort det vid påverkan, för nästa sak jag visste var att jag låg på marken.

Claude påminde: 'Min fru och mina söner var också där och de (läkarna) bestämde att de skulle amputera mitt ben.

Karen Brady, Lord Sugar och Claude Littner

Claude arbetar vanligtvis tillsammans med baronessan Karen Brady för att hålla ett öga på de tävlande när de försöker imponera med sin affärsförmåga

Och sedan hade de en annan pratstund om det och de sa: 'Se, låt oss få honom på teater direkt ikväll och låt oss se om vi kan rädda hans ben'. Och jag gick in på teater och det var en mycket lång operation och de tog inte av mig benet.

kara tointon och artem chigvintsev 2013

1997 fick Claude diagnosen Non-Hodgkin-lymfom och fick utstå tre tuffa år med kemoterapi.

Claude's specialist bestämde sig för att prova en banbrytande stamcellstransplantation för att hjälpa hans kropp att skapa nytt nytt blod och i mars 2000 fick han veta att han var cancerfri.

Se Även: