Denise Lewis avslöjar glädje över att bli mamma för fjärde gången 46 år

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: PA)



Olympiaren Denise Lewis sa att hennes familj njuter av en 'magisk tid' efter hennes fjärde barns födelse.

Den 46-åriga idrottaren välkomnade sonen Troy för 10 veckor sedan, med maken Steve O & apos; Connor. Denise är också mamma till Lauryn, 16, Ryan, 13 och 10-åriga Kane.

Denise - som vann en guldmedalj vid OS i Sydney 2000 - sa att hennes familj känner sig 'välsignad' av sin nyankomst i en intervju med Hallå! Tidskrift.

Hon sa: 'Vid 46 års ålder är jag en mamma på fyra. När jag tittar på min familj går jag bara & apos; Wow! & Apos; Det känns som att börja om igen. Mina energinivåer är lika höga som någonsin och jag har ännu mer att ge. Jag är verkligen mer tålmodig och avslappnad än när jag var en yngre mamma.



Denise visar stolt upp sin nyfödda son Troy (Bild: PA)



leicester vs liverpool tv



'Jag trodde inte att jag kunde älska så mycket igen. Han är bara bedårande och jag är helt nedsänkt i allt han gör. Det är en magisk tid för oss; vi är lyckligt glada och känner oss välsignade att ha honom. '

Heptathlete Lewis sa att hon lutade sig till sin atletiska träning när det framkom att graviditeten upplevde komplikationer.

Navelsträngen hade lindat sig runt Troys arm, och varje gång Lewis fick en sammandragning klämde den på sladden.

Denise och maken Steve (Bild: Getty)

Denise visade upp sin blommande knöl när hon gjorde sitt graviditetsmeddelande förra året (Bild: Twitter/@RealDeniseLewis)




Hon sa: 'Jag hade burit vår bebis i nästan nio månader och ville inte ta några chanser.

Men när jag bad om en C-sektion fick jag höra nej, vår baby var redo att födas. Det var då det fokus jag hade lärt mig under min friidrottskarriär sparkade in och jag tog honom till världen naturligt - med Steve som filmade det sista underbara ögonblicket.

Troy föddes och vägde 9 kg. Lewis sa att bebisens äldre syskon inte kunde vänta med att välkomna det nya tillskottet i sitt hem.

Hon sa: ”Barnen väntade spänt på oss vid ytterdörren. Och de gjorde dekorationer som sa: Välkommen hem Troy & apos ;.

'Det var så rörande; de älskar absolut sin lillebror och hjälpte till att välja hans namn, vilket betyder & apos; styrka & apos ;.

Läs Denises fullständiga intervju i Hej! Tidskrift (Bild: PA)





Hon tillade: 'Troy har definitivt fått en ny dynamik i familjen. Jag är helt kär i honom. Nu när jag vet att han är vår sista bebis, njuter jag av varje sekund och vill att tiden ska stå still.

'Han har förändrat våra liv helt.'

The One time Strictly Come Dancing -stjärnan hade meddelat att hon väntade sitt fjärde barn på Twitter i juli förra året när hon poserade i en bikini för att visa sin babybump.

asan n’jie

'Tja Twitter -vänner, jag har inte låtit mig gå, jag äter för två', skrev hon.

'Spännande och lite nervös trots att jag har varit här förut, men hoppas på en hälsosam och problemfri graviditet.'

Hon lade till hashtaggarna 'number4', 'oldermom' och 'babynews'.

Denise var gift med den belgiska springaren Patrick Stevens fram till 2005. De har en dotter tillsammans, 15-åriga Lauryn.

I oktober 2006 gifte Denise fastighetsutvecklaren Steve Finan O & # 39; Connor, son till komikern Tom O & # 39; Connor och tidigare chef för Neneh Cherry, Madness and All Saints. De har två söner, Ryan och Kane.

Läs hela artikeln i Hej! ut nu.

vad betyder 522

Se Även: