Apple Black Friday 2019: Bästa erbjudanden på iPhones, MacBooks och massor av Airpods

Äpple

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple butik

Gör Apple Black Friday? Vi har fullständiga detaljer nedan(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Apple har bekräftat att det deltar i Black Friday 2019, men precis som tidigare år, istället för att sänka priserna på sina berömda tekniska produkter, ger Apple istället gratis presentkort till kunderna.



Det finns inget ord om vilka presentkort som kommer att tilldelas vilken produkt, men vad vi vet är att de fria likvärdena kommer att vara värda upp till £ 160.

Freebies kommer bara att vara tillgängliga i fyra dagar, från Svart fredag själv (29 november) fram till Cyber ​​måndag (2 december).

Vi kommer att hålla den här sidan uppdaterad med alla detaljer så snart vi hör den.



Apple har bekräftat att de gör Black Friday 2019

x-faktor hus

Om du är mer intresserad av faktiska pengar från Apple -artiklar, har high street -favoriter, inklusive Curry, John Lewis och Carphone Warehouse, några anständiga rabatter på den senaste Apple MacBook, liksom sätt att bli billiga - eller till och med gratis - Airpods, plus massor av fynd -iPhones.



Om du inte kan vänta till 29 november har vi redan sett några tidiga prissänkningar på Apples produkter, så vi har avrundat några av de bästa Apple -erbjudandena för Black Friday 2019 nedan.

Apple Black Friday -erbjudanden

Apple MacBook Black Friday -erbjudanden

hos John Lewis, MacBook Airs är nu £ 985 snarare än 1 057 £ - en sällsynt rabatt på en ny version.

Den nya MacBook är en av de tunnaste och lättaste MacBook -pengarna som kan köpas, komplett med en Core i5 -processor och 8 GB RAM, du får också ett år med Apple TV+ gratis.

betydelsen av 1212

Nya MacBook Air är redan till salu

Apple iPhone Black Friday -erbjudanden

Apple Airpods Black Friday -erbjudanden

Både Carphone Warehouse och Vodafone ger bort gratis Airpods med utvalda iPhones denna Black Friday.

Medan Carphone Warehouse arbetar med utvalda iPhone 11 64GB, 11 Pro 64GB, 11 Pro Max 64GB tariffer, ger Vodafone bort gratisprogrammet till alla som köper en iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS eller iPhone XS Max på en Vodafone Unlimited -plan.

För Carphone Warehouse börjar priserna på £ 54 per månad med £ 79 i förskott. Total kontraktskostnad: £ 1375

För Vodafone börjar priserna kl £ 60 per månad med £ 23 i förskott. £ 1463

Apple iPad Black Friday -erbjudanden

Currys PC World, iPads är bara till £ 289 inför Black Friday.

Vanligtvis £ 319, är rabatten på Apples 9,7-tums 32GB-erbjudande 2018, som använder exakt samma processchip som 2019-modellen men utan några få hårdvarudesignändringar som effektiviserar den senaste modellen. Så även om det inte ser identiskt ut, fungerar det precis samma sak.

Säljs Apples produkter till Black Friday?

Du kan absolut förvänta dig rabatter på Apple -artiklar under Black Friday, men om de kommer direkt från Apple är en annan fråga.

Sådana som Currys PC World , Carphone Warehouse och John Lewis alla har erbjudanden på Apple -produkter, med Apple som eventuellt kör ett liknande presentkort som förra året, även om ingenting har bekräftats av dem ännu.

Förra året hade allt från iPhones, Macbooks, iPads och till och med Apple TV, Apple Watch och Beats -hörlurar någon form av Black Friday -erbjudande kopplat till det, så vi förväntar oss att liknande erbjudanden kommer att avslöjas i år.

Har Apple Black Friday -erbjudanden?

Vi har stora förhoppningar för i år (Bild: AFP)

Förra året erbjöd Apple ett presentkort på 40 £ med utvalda iPhones, Apple Watch, HomePod, Apple TV och Beats -hörlurar, ett presentkort på 80 £ med utvalda iPads och ett presentkort på 160 £ med utvalda MacBooks, iMacs och Macs.

Om du inte vill ha ett presentkort kan du förmodligen hitta en mycket bra affär någon annanstans online på den stora dagen.

les dennis och dustin gee

Läs mer

Black Friday 2020
Varför kallas det svart fredag? När är Black Friday 2020? När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Var hittar du Apple Black Friday och Cyber ​​Monday -erbjudanden

Vi kommer att hålla den här sidan uppdaterad med alla de bästa Apple Black Friday -erbjudandena, eller så kan du kolla vår fullständiga bästa Black Friday -erbjudanden, där vi kommer att publicera de bästa erbjudandena från den stora dagen.

Se Även: