Anton Du Beke 'EXPOSED': Hans riktiga namn, ålder och den oroande vägen som ledde honom till Strikt

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anton Du Beke EXPOSED(Bild: BBC)



Anton Du Beke har medverkat i Strictly Come Dancing sedan lanseringen 2004 och i kväll kommer han att tävla i finalen för första gången i serien & apos; 11-årig historia.



Här tar vi en titt på den känslomässiga vägen som ledde honom till framgång, avslöjar den värst bevarade hemligheten i showbiz - Antonas verkliga ålder och utforskar vad som är nästa för stjärnan ...



En orolig barndom

Anton du Beke deltar i lanseringen av röda mattan

Anton hade en tuff barndom (Bild: Getty)

Som pojke utsattes Anton för rasande rader och våld från sin långvariga alkoholiserade far. Medan han, hans yngre bror Stephen och systern Veronica alla hade bra relationer med sin mamma Ascension, var deras pappa Antal en 'brutal' figur i familjens hem.



hur mycket väger gemma collins

'Min pappa var en gammal berusad', påstod Anton till MailOnline. 'Han var en heltids servitör men slutade på grund av drickandet och gick sedan in i en fabrik.'

Den professionella dansaren fördjupade sig i dansens värld som en hanteringsstrategi för att hantera det som pågår hemma.



Men när Anton var 22, gick hans far enligt uppgift ut och Strictly -stjärnan såg aldrig sin pappa igen förrän han gick bort 2001. Hans mamma har sedan gifte om sig och bor nu i Alicante, Spanien.

Namnbyte

Anton Du Beke

Anton heter egentligen Tony Beke (Bild: Rex)

Långt innan Strictly kom, hade Anton ett annat namn. Enligt uppgift döptes han till Anthony Beke - även om hans nära vänner skulle kalla honom Tony Beke.

arsenal v leicester på tv

När hans danskarriär började ta fart började Anton be sina närmaste att kalla honom Anton Beke istället för sitt riktiga namn, kanske i ett försök att öka hans profil.

Men hans nära vänner och familj är inte helt säkra på var 'Du' kommer ifrån ... Men vi gillar det ändå.

Sexualitet

Anton du Beke

Strikta fans undrade om Anton var gay? (Bild: Dominic Lipinski/PA Wire)

Strikta fans undrade i åratal om flamboyanten Anton möjligen kunde vara gay. När stjärnan vägrade att bekräfta eller förneka spekulationerna skickades ryktkvarnen till överdrift.

Branden släcktes dock när det framkom 2006 att han dejtade Caroline Feraday.

17 ängelnummer betydelse

Nu är han älskad av flickvännen Hannah Summers och det pratas till och med om bröllopsklockor - möjligen så snart som nästa år.

röd bröllopsgästklänning

Hur gammal?

Anton har försökt att torka bort frågor om hans ålder (Bild: PA)

Under åren har Anton försökt att stryka frågor kring hans ålder.

Även om han är känd som Strictly äldsta professionella dansare, har han aldrig bekräftat hur gammal han faktiskt är, och betonade att det förmodligen är någonstans mellan 29 - 42.

Det visar sig dock att Anton faktiskt är 49 och kommer att fira sin 50 -årsdag i juli nästa år.

Hejdå strikt ...

Lämnar Anton Strikt? (Bild: BBC)

Det ryktas att Anton ska hänga upp sina Strictly -skor en gång för alla efter att denna serie är klar.

50 cent viktminskning

Medan han inte har bekräftat eller förnekat berättelserna, har domaren Len Goodman, 71, sagt att han skulle välkomna dansaren som tar hans plats i domarpanelen när han går i pension.

'Jag tror att Anton skulle vara perfekt att ta över från mig om tiden kommer', erkände Len.

Kanske är detta inte slutet på Strictly?

Se Även: