Anna Richardson om att falla för flickvännen Sue Perkins: 'Det var något magiskt i luften'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kanal 4-presentatören Anna Richardson har återkallat det 'magiska' ögonblicket hon träffade insåg att hon hade känslor för den nya flickvännen, Great British Bake-Off-värden Sue Perkins.



The Secret Eaters -värden, 44, säger att stjärnorna stämde in på en festklänning för 18 månader sedan - efter hennes splittring från sin partner på 18 år, Charles Martin.



dean brown laura tobin

'Planeterna sjöng, det var något magiskt i luften och jag insåg plötsligt att jag tyckte att den här personen var magnetisk och extraordinär och ville ha henne i mitt liv. Som tur var så kände hon också, säger Anna till The Telegraph.



Anna har känt tv -presentatören Sue länge och bjöd till och med henne till sin 40 -årsfest och tillade: 'Jag tyckte att hon var spännande.'

Efter hennes splittring från ex Charles fann Anna dock romantik där hon minst anade det - på en festklänning. Den ny singelstjärna säger att hon kände en gnista med Sue, 45.

Anna & apos; s & apos; magiska & apos; ögonblick med Sue (Bild: IF)



costa kopp storlekar uk

'När jag blev inbjuden till festen fick jag veta att Sue skulle åka och jag kände, vad, en frisson? En gnista av intresse? Och jag tänkte, & apos; Hmm, det är intressant. & Apos;

'Det var något i luften. Det var en extraordinär kväll. Jag dansade på bordet. Det kändes som ett avgörande ögonblick i mitt liv. & Apos; & apos;



Medan Anna tidigare har öppnat om sin önskan om en familj, insisterar hon på att det fortfarande är tidiga dagar med Sue och inte är redo att tänka på barn eller äktenskap.

Och om sin sexualitet tillade hon: 'För mig är det bara ett fall av att jag är den jag är. Jag är inte intresserad av att bli märkt gay eller straight, min sexualitet är flytande. Jag råkar bara bli kär i en kvinna - enkelt som det. & Apos; & apos;

(Bild: REX)

Anna öppnade för första gången om sin 18 månader långa romantik med Bake Off-stjärnan tidigare i veckan på Lorraine Kellys talkshow.

piers morgan ensam hemma

Hon sa, jag var med min pojkvän i nästan 20 år och jag har känt Sue på kretsen men för ungefär ett och ett halvt år sedan träffades vi på en fest och jag var nyligen singel och vi bara ... allt jag kan säga, det fanns en förståelse mellan oss och för mig planeterna i linje och jag tänkte bara, den här personen, det handlar inte ens om en kvinna, den här personen är helt extraordinär.

benidorm star wars show

Diskuterade hur hennes föräldrar reagerade på att hon hade en relation med en kvinna, sa 44-åringen: Min pappa är en kyrkoherde, min mamma är en lärare i RE så man skulle kunna tro att 'det här kommer inte att gå riktigt bra' men faktiskt de var verkligen, verkligen öppna för det hela och de kan se att jag är glad!

Människor blir besatta av sex och vill bara veta 'vad är det du gör i sängen?' - det handlar inte om det, det handlar om personen och det handlar om sambandet med den personen och hon är en underbar människa och det är vad jag ' har blivit kär i.

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Sue Perkins och Anna Richardson är älskade Visa galleri

Se Även: