Miley Cyrus sticker sin rumpa i luften när fästmannen Liam Hemsworth slutligen ansluter sig till Twitter

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Säg hej till Miley bakom(Bild: TWITTER)



Vi kan inte ta ögonen från Miley Cyrus just nu. Vad har hon på sig ? Vem umgås hon med? Är det på eller av med Liam Hemsworth? Och vad handlar den här galna nya bilden om?



20-åringen fick världen att hämta (ännu en gång) och blev tweet glad och lade upp en serie galna skott från uppsättningen av hennes video för ett mycket beroendeframkallande nytt spår We Can’t Stop.



Och bara om det inte var tillräckligt att vi såg henne ha en mankini på tisdag, i ett av de nya bilderna visas popstjärnan på en säng på alla fyra med hennes derriere som petar upp i luften.

Nu är det ett bytessamtal om det någonsin fanns ett. Eller en bytetweet, snarare.

Men kanske beklagar den rasande snapen, Miley tog senare bort det från sitt flöde och twittrade: Booty Tweet. Oopsie Doopsie. Verkligen.



Låt oss inte försöka låtsas att du är blyg nu, Miley - trots allt lyder din Twitter -bio: 'Söt ansikte smal midja med en STOR bak.'

Sa inte någon till henne att Twitter inte är en av de dåliga dejtingsajterna?



Hennes nya låt har ändå fått Twittersphere att skrika. Trots viss kritik för dess uppenbara läkemedelsreferenser, som Mileys peeps förnekar, är de flesta galna över det.

Kändisfans inkluderar Britney Spears som twittrade: '#wecantstop blasting @mileycyrus new song! Så varmt!'

Popstjärnan Avril Lavigne skrev: 'Har du hört @MileyCyrus nya låt We Can & apos; t Stop ?? Kolla in det!!!'

Och Julia Roberts & apos; skådespelerskan brorsdotter Emma Roberts twittrade: 'Jag kan inte sluta lyssna på #wecantstop @MileyCyrus'

Inte konstigt då att videon har lockat nästan 6 miljoner visningar. Inget att göra med de smala kläderna, förstås. Men kanske kan det hjälpa till att ta lite av uppmärksamheten från dramerna i den tidigare Disney -stjärnans kärleksliv.

& Apos; är de/ är de inte & apos; rykten gör fortfarande rundorna bland några rapporter om att pilatesfan (den där kroppen! Den där magen!) har splittrat sig från hennes Hunger Games -snygging.

De träffades första gången när de spelade med i The Last Song 2009, och Aussie-skådespelaren föreslog i juni förra året.

På onsdagen, Miley mött en del rivalitet från oroliga skådespelerskan Amanda Bynes som kallade Liam 'den vackraste mannen på jordens yta'.

Nu kunde hon ha lite tävling på händerna i form av Johnny Depps leksak Amber Heard, som medspelar i Liams nya film, Paranoia, där paret delar några ångande scener. Oroa dig inte för Miley, hon får Johnny Depp att vänta hemma på henne.

Liam gick äntligen med på Twitter den här veckan (dude, var har du varit ?!) och följde snabbt hans bootylicious popstjärna flickvän.

Låt oss dock hoppas på mer originalitet i flödet. Han drog igång med denna pärla: 'Sparkar upp den på Twitter för första gången. Glad att vara ombord. Tack för att du följer ... -L 'Lev upp, Liam. Vad sägs om några bottenbilder, va?

Kolla in Mileys nya video:

Se Även: