Alla Sainsburys Energy -kunder bytte nu officiellt över till British Gas

Sainsbury's

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Press Association)



Alla Sainsbury & s energikunder har nu övergått till British Gas som en del av livsmedelsaffärens beslut att avsluta sitt gas- och elpartnerskap med leverantören.



Tusentals hushåll som tidigare registrerats hos leverantören har flyttat över till de 'stora sex'. företag, som levererade energi för Sainsburys räkning under ett tag med etikettarrangemang.



när är anthony joshuas nästa kamp

Företaget tar inte längre emot nya kunder under British Gas -paraplyet - och har sedan lanserat ett nytt partnerskap med nPower.

Om du var en Sainsbury & s energikund har du fått ett brev eller e -postmeddelande från leverantören som förklarar förändringarna.

Denna korrespondens skulle ha skickats ut mellan den 5 februari och den 7 april.



Brevet kommer att ha förklarat att ditt kontrakt flyttar över till British Gas men att ditt kontonummer, tariff och betalningar förblir desamma.

Eventuell utestående skuld eller kredit i samband med ditt Sainsbury & s energikonto kommer också att flyttas till det nya British Gas -kontot.



Om du har en smart mätare fortsätter avläsningarna att tas automatiskt.

kan du ta panadol när du är gravid

Sainsbury & amp;

Andra fördelar inkluderar trippel Nectar -poäng för varje pund som spenderas på Sainsbury & apos; s - ett erbjudande som slopades genom affären med British Gas förra året.

när är ballongen d eller

Om du nu har bytt till British Gas måste du se till att du har bästa möjliga affär för din användning - och om inte, byt till en som är mer konkurrenskraftig.

Om du har en vanlig variabel tariff kan du när som helst lämna strafffrihet, medan samma regler gäller för alla som har ett tillfälligt kontrakt.

Men om du har en fast affär måste du se till att du är under de senaste 49 dagarna av din tariff för att byta till en annan leverantör. Alternativt, om du hittar en bättre affär, räkna ut om du faktiskt skulle spara pengar på den nya tariffen även efter betala en avgångsavgift.

Du kan läsa allt om hur man hittar ett billigare energideal i vår guide , här .

Läs mer

Få en bättre affär på energi
Bästa tjänster för automatisk växling av energi Energiprisstaket förklaras Snabba knep som kan spara dig £ 342 Storbritanniens sämsta energibolag

Se Även: