Aldi avslöjar veckans 6 bästa erbjudanden - från bara 29 sidor

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

En yttre vy av skyltning vid en gren av budgetbutiken Aldi den 7 november 2013 i Bristol, England

Aldi lanserade sina supersex för kommande vecka - och här är vad som erbjuds(Bild: Getty)



Den tyska diskotekaren Aldi är känd för sina speciella köp - när den reducerar en handfull trendiga teknik- och livsstilsartiklar varje torsdag.



Men visste du att den också har en livsmedelsekvivalent - som den meddelar varannan torsdag?



Återförsäljaren - som specialiserat sig på egna märkesvaror - har avslöjat sina senaste & apos; super sex & apos; handlar om färsk frukt, grönsaker och kött.

tyson fury vs anthony joshua date

Uppdateras varannan vecka, det här är artiklarna som kommer att reduceras under de kommande 14 dagarna - inklusive helgen.

Du kan hämta paket om fem dagar för hälften av det vanliga priset (Bild: Getty)



Vad som ingår varierar beroende på tillgänglighet - men ofta kommer det att vara säsongsbetonade råvaror, som fikon till hösten, med alla artiklar reducerade till antingen 29p eller 59p i förpackningen.

Runt julen hittar du också festliga erbjudanden som palsternacka, potatis och morötter reducerade till mindre än 60p.



Dess köttval inkluderar under tiden familjepaket som t.ex. Cajun -korv och, denna vecka, ett marockanskt tagine -måltidskit - med priser från 1,99 £ till 3,99 £.

Men det är först till kvarn som gäller - så för att få rabatter är det bäst att komma in tidigt.

Läs mer

Superspararnas hemligheter
Jag betalade bara 29 p för en hummermiddag Tonåring sänker mammas shoppingräkning till hälften Hur man skapar ett eget gym GRATIS Hur man gör lösa växlar till £ 600

Spara på din stormarknad

Du kan se veckans särskilda kampanjer nedan, men det är inte det enda sättet att sänka kostnaderna.

När studenterna går tillbaka till universitetet kommer många stormarknader att erbjuda attraktiva rabatter för att locka dem den här månaden. Island ger för närvarande alla som har ett studiekort 10% rabatt medan Co-op erbjuder det året runt.

zoe ball fatboy smal

Glöm inte heller de gula klistermärkena - en ung pappa tjöt nyligen en Waitrose -livsmedelsbutik för 47 £ för 5 £, så här.

Läs mer

Skär ner din mataffärsräkning
Bästa lojalitetsprogram att registrera dig för 17 livsmedel du inte visste att du kan frysa Hur jag matar min familj för £ 5 per måltid Stormarknadsaffärer

Prova eget märke. Det är osannolikt att du kommer att märka skillnaden mellan ett eget märke med spagetti och ett märke när det är kokt, så varför betala dubbelt priset för förmånen? Detsamma gäller föremål som socker, hackade tomater och frysta grönsaker.

Var en kupongkung (eller drottning). Hämta gratis magasin och broschyrer i butiken - dessa har ofta freebies och kupongkoder för nya produkter som du kan lösa in i butik.

Gå med i lojalitetssystem för stormarknader - Tesco skickar till exempel ofta kuponger till din nästa butik, ofta baserat på dina utgiftsvanor.

Super Savvy Me är en online -webbplats som ägs av hushållstillverkaren Procter and Gamble. Varje vecka uppdateras den med dussintals nya kuponger för alla märken som ägs - från Fairy -diskmedel till Lenor och Head & Shoulders. Försök också Extrem kupong för att se vilka rabatter som finns innan du lämnar hemmet eller handlar online.

Den här veckans Super 6 & apos; erbjudanden

Här är vad Aldi har för köparna i veckan (Bild: Getty)

Med fikonsmakade produkter som växer med mer än 80% sedan 2012, och Instagram utser frukten till en av de mest fotograferade livsmedel på planeten, är det klart att fikon har ett ögonblick med matälskare.

Den här veckan kan du hämta ett paket för 29p på Aldi. Du kan se alla veckans rabatter här .

vad betyder 306
  1. Fig, 29p

  2. Cocktailvinstomater, 59p

  3. Kastanjesvamp, 59 s

  4. Blandade chili, 29p

  5. Rödbeta, 29p

  6. Gröna bönor, 59 s

Hur man gör ... Aldi's Fig, Walnut and Chocolate Truffles

Inte bara är fikon rika på antioxidant vitaminer, de är också en källa till fibrer och mineraler

Ingredienser

  • 1 förpackning med 4 färska fikon

  • 100g Pantry Valnötter

  • 125 g Moser Roth 70% mörk choklad

  • 50 g grönt saltat smör

  • 40 g Pantry -kakaopulver

Metod

Tvätta fikonen och ta bort stjälkarna. Hacka fikon i bitar. Lägg ner valnötterna och fikonen i en matberedare och bländ tills du fått en grov pasta.

Smält chokladen och smöret i en skål över en kastrull med kokande vatten, se till att botten av skålen inte vidrör vattnet. När den har smält, tillsätt fikon- och valnötblandningen. Rör om ordentligt.

Låt svalna och ställ sedan i kylen i några timmar tills den är fast. Rul skedar till bollar ca 15 g vardera, rulla sedan i kakaopulvret. Förvara i kylen tills det behövs.

mår frank skinner dåligt? 2017

Du kan se fler recept från Aldi här

Se Även: