Ferne McCanns syraattack -ex vill skaffa barn från fängelset med en modell han träffade online

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Ferne McCanns fängslade ex har berättat för en modell han träffade online att han vill att hon ska få sina barn - medan han är bakom galler.



Arthur Collins-som avtjänar 20 år för en nattklubbsyraattack-har bett den 25-åriga kvinnan att besöka honom i fängelset.



Och ligen, redan pappa till före detta TOWIE-stjärnan Fernes dotter, vill använda IVF för att starta sin familj medan han är inne.



tower house jimmy sida

Igår avslöjade modellen: Det är vansinnigt. Han har smsat mig massor och ringt. Han har bett mig att vänta på honom och har lagt mig på sin besökslista. Han frågade om jag ville slå mig ner med honom och sa att vi kan använda IVF för att komma igång med barn. Men han är riktigt avundsjuk och frågade om jag pratar med någon och går ut.

Arthur Collins och Ferne McCann (Bild: Instagram)

Han föredrar att jag stannar kvar. Till en början var det lite roligt men nu är jag orolig att han tar saker på allvar.



Collins, 26, misslyckades med att överklaga sitt straff i oktober. Han sprang iväg efter att ha skadat 22 personer när han släppte syra över ett fullsatt dansgolv i östra London i april 2017.

har carol vorderman gjort plastikkirurgi

Den förstörda verklighetsstjärnan Ferne dumpade honom men avslöjade att hon bar på hans bebis.



Deras dotter Sunday föddes den november - ungefär när Collins, från Broxbourne, Herts, först kontaktade modellen.

Ferne och bebis söndag (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Arthur, fångad här på CCTV, avtjänar 20 år

Han fängslades månaden efter att ha dömts för fem fall av GBH med uppsåt och nio fall av ABH. Av de 22 personer som skadades i attacken i Dalston fick 16 allvarliga brännskador.

I januari 2018 fick Collins ytterligare åtta månader för att använda en smugglad mobil för att ringa Ferne från sin cell.

ronnie mcnutt självmord video

I december förra året vann en våldsbrottsling rätten att få 2000 NHS fertilitetsbehandling i fängelse. Om han lyckas kommer han att bli pappa medan han sitter bakom galler.

Phoebe Georgiou var offer för syraattacken i nattklubben Mangle E8 i Dalston (Bild: Metropolitan Police/PA)

Han använde artikel åtta i lagen om mänskliga rättigheter som garanterade honom rätten till ett familjeliv. Endast en handfull jailbird -ansökningar för IVF -behandling har godkänts. Varje år avvisas tusentals för IVF, vilket kostar cirka £ 3000 per gång.

Kriminalvården sa: Mobiltelefoner har ingen plats i våra fängelser och alla som hittas med hjälp av en vänder mot extra tid bakom galler.