Aldi lanserar sitt eget utbud av lyxiga färdiga måltider - till halva priset av sina lyxiga rivaler

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Premiummat - utan premiumprislappen(Bild: Aldi)



Aldi har skapat ett färdigmatsserie inspirerat av Charlie Bighams utbud av färdigmat lagras av sådana som Waitrose och Sainsbury & apos; s (de fina med tecknade ritningar på framsidan), en som är lika lyxig, men kostar halva priset.



Medan en Charlie Bigham -färdig måltid vanligtvis ger dig tillbaka 7,50 pund en pop på Sainsbury & apos; s , Aldis egna färdiga färdiga måltider börjar på bara 3,99 £.



kyckling en dag inaktuell

Det betyder att om du skulle hämta en varje kväll efter jobbet, kommer du att plaska ut en hel del £ 37,50 i veckan, jämfört med £ 19,95 på Aldi.

De lyxiga färdiga måltiderna kommer på hyllorna den 27 september, och för en gångs skull kommer de inte att vara ett specialköp, vilket innebär att de är tillgängliga året runt, och inte bara för dem som kan ta dem först.

Precis som Charlie & apos; s - men mindre än £ 4 (Bild: Aldi)



Färdigmat från Charlie Bigham har förnyat mikrovågsmarknaden helt genom att använda färska ingredienser som du lagar i ugnen, som erbjuder samma lätthet som vanliga färdigrätter, men med mycket mer näring. Så det är ingen överraskning att Aldi baserade sitt eget snabba matsortiment på dem.

Charlie Bigham mac and cheese. Mannen, myten, legenden (Bild: Handout)



Allt innehållande 100% brittiskt kött, sortimentet innehåller krämig och tröstande specialvalad makaronost med utsökt Pancetta (3,99 kr), Aldis speciellt utvalda nötkött Bourguignon (4,89 kr) och särskilt utvalt nötkött Stroganoff med ris, även 4,89 kr.

12 12 nummer

Vintern kommer - så det är dags att börja njuta av beed stroganoff igen (Bild: Aldi)

Julie Ashfield, gemensam verkställande direktör för företagsköp på Aldi UK, kommenterar: De nya specialvalda färdigrätterna är ett annat exempel på Aldis fortsatta engagemang för att erbjuda produkter av högsta kvalitet till fantastiska låga priser, så att kunderna kan göra betydande besparingar på lyxekvivalenter utan att behöva kompromiss.'

michelle keegan plastikkirurgi

En fransk klassiker som om du gör från grunden måste du gryta i minst 3 timmar (Bild: Aldi)

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Inte ett fan av färdigmat? Aldi har också precis tillkännagivit sin sprudlande vin adventskalender, lagom till jul, som kostar bara £ 49 - det är £ 2 per glas.

Föräldrar som letar efter billiga blöjor kanske också vill gå till Aldi, som arbetade ut sina blöjor från Mamia kostar bara 5 kronor per blöja. Ett av de bästa priserna som finns.

Se Även: