Luftuppdatering: Virgin Atlantics sittplaner för Dreamliner och spelning över Atlantic för 30 -årsfest

Resa

Ditt Horoskop För Imorgon

Planvy: hur Virgin Atlantic har konfigurerat Dreamliner Premium och Economy sittplatser



Så här kommer planen för nya Virgin Atlantic Dreamliner att se ut. Sir Richard Bransons flygbolag blir det första europeiska flygbolaget som tar den större Boeing 787-9-versionen av jetlag-sprängplanet, med leverans nästa månad.



Den kommer initialt att konfigureras med 31 överklass, 35 premiumekonomi och 198 ekonomisäten.



Premium har en 2-3-2-inställning och kommer att uppdateras med en ny sittdesign och ett socialt utrymme där kunderna kan sträcka ut benen och mingla med andra passagerare-vandraväggen.

Ekonomisäten i 3-3-3 kommer att uppgraderas med en ny klassledande Recaro 3620-modell. Passagerare kommer att få wi-fi, dynamisk stämningsbelysning och den senaste underhållningen under flygning.

För att markera ankomsten av den nya jetplanen och flygbolagets 30-årsdag kommer Virgin att flyga en privat resa till Atlanta, Georgia, den 23 oktober, som kommer att innehålla en spelning av London-topparna Rudimental plus Gorgon City streamade live via wi-fi.



Jetet-som heter Birthday Girl-kommer att flyga Heathrow-Boston-rutten från och med den 28 oktober. virgin-atlantic.com .

Drömjobb: Rudimental och Virgin Atlantic-kabinpersonal gör sig redo för mellanspelningen på en 787




*Lufthansa har avslöjat sin nya Premium Economy -hytt för sina brittiska passagerare via en Augmented Reality iPad och iPhone -app.

Den nya klassen är en del av en investering på 2,4 miljarder pund från det tyska transportföretaget i förbättringar av kabin och lounge i slutet av 2015.

Det första flygplanet som är utrustat med den nya Premium Economy kommer att vara i trafik i oktober och erbjuder incheckning av två påsar som väger upp till 23 kg vardera, en välkomstdrink, måltider som serveras på porslin, en större TV-monitor, ett tillbehörssats och en säte med extra benutrymme och bredd och en 130 graders ryggstöd.

Introduktionspriser från Heathrow är till försäljning till och med 7 oktober och inkluderar Hong Kong och Peking för £ 889. lufthansa.com .

*Tre nya solskenrutter från Gatwick har lagts till för 2015 av British Airways.

Från mars kommer den att flyga till Sevilla, Madeira och Gran Canaria och lägga till de tidigare meddelade Fuerteventura, Sardinien, Kreta, Rhodos och Bodrum och Dalaman i Turkiet.
Priser endast för handbagage börjar från £ 39 enkel resa.

Transportören firar också femårsjubileum för sin business class-only service mellan London City och New York.

De två dagliga flygningarna är i specialkonverterade Airbus A318 med de prestigefyllda ex-Concorde-flygnumren BA001 och BA003. ba.com .

Hotell utcheckning

Roomzzz Aparthotel öppnar sin nionde brittiska webbplats i Nottingham. Yorkshire -företaget har tagit över stadens Welbeck -hotell och kommer att öppna det igen i januari efter en renovering på 3 miljoner pund som kommer att omvandla sina nuvarande 96 rum till individuella lägenheter med kök och vardagsrum plus några lyxiga penthouse -sviter. Fastigheter i Chester, London och Liverpool kommer också att öppna 2015. roomzzz.co.uk .

Big Bos: Hilton & apos; s nya Kozyatagi -hotell har utsikt över Bosporen i Istanbul

*Hilton har öppnat sitt första hotell på den asiatiska sidan av Istanbul. Hilton Istanbul Kozyatagi tvärs över Bosporen har utsikt över Marmarahavet och det europeiska Istanbul och har ett 24-timmarsöppet gym, inomhuspool, spa och hamam samt en restaurang och bar. Rum börjar på £ 152 per natt. hilton.com .

*Lyxmärket Mandarin Oriental ska öppna en resort i Dubais Jumeirah Beach 2017. Det är företagets debut i Mellanöstern och kommer att skryta med 200 rum och sviter och 12 villor över vattnet, nio restauranger och barer plus en strandklubb. mandarinoriental.com .

*Jupiter Hotels lanserar gratis höghastighets Wi-Fi över sina 26 hotell i Storbritannien med Mercure-märke, som innehåller alla rum, mötesrum och allmänna utrymmen. jupiterhotels.co.uk .

*Clevedon Hall, nära Bristol, öppnar för bröllop, privata tillställningar och företagsevenemang den 27 november efter en 3-miljoners pund, tre år lång makeover där dess viktorianska funktioner har renoverats och 25 rum skapats. clevedonhall.co.uk .

Se Även: