Du kan nu köpa frysbara behåinsatser för att stoppa dina bröst svettas i värmeböljan

Värmebölja

Ditt Horoskop För Imorgon

Ser denna svettnivå bekant ut?(Bild: Westend61)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du reser till jobbet, försöker somna eller bara sitter i soffan och önskar att du hade luftkonditionering, är det svårt att komma ihåg hur livet var innan denna värmebölja och hur det känns att inte konstant svettas.



Men det visar sig att det finns en lösning på allt det överdrivna svettandet: frysta behåinsatser.

För dem vars bröstkorg särskilt lider i värmen - eller bara ett innovativt och hemligt sätt att svalna - kan ett par BH -kylare vara svaret på alla våra böner.

Lite som de berömda kycklingfiléerna från förr, kommer de med 100% bomullsöverdrag, så de kan tvättas i maskin och kan återanvändas hela sommaren.



'Bästa köpet jag har gjort. Jag skulle rekommendera till vilken kvinna som helst. '

Såld av Polarprodukter , skären kommer tydligen att frysa fast vid bara 14c, och kan sedan sättas in rakt i bh: n.



Tyvärr måste du också beställa dem från Amerika, så de kanske inte kommer innan värmeböljan är över.

Vi upptäckte dock massor av liknande uppfinningar för bh -kylning på Amazon, varav de flesta var avsedda för ammande mammor men som vi säkert kommer att fungera lika bra för att hålla dig sval i denna värme när de väl har lagts i frysen - och de är mycket billigare.

För £ 5,96 på Amazon du kan få några tvättbara och återanvändbara gelkuddar som naturligtvis överensstämmer med bröstets form, eller det finns några lite mindre skrymmande för £ 5,29.

Lansinoh Therapearl på Amazon har dessa fina för under £ 10

Om du är beredd att plaska ut £ 8,44 , Amazon har till och med några med en mycket stor yta som också kommer med mjuka tvättbara lock, tillverkade av Lansinoh Therapearl.

Om du väljer Polar Products -versionen finns det två storlekar tillgängliga, med standardstorleken ABC sätter du tillbaka $ 37,11, men om du är en D eller större, kommer du tyvärr att behöva betala dubbelt så mycket, om du väljer för en dubbel uppsättning av de coola förpackningarna.

Läs mer

Värmebölja
För varmt för att sova Hålla barnen svala Hur man applicerar solskyddsmedel Kan du gå hem om det är för varmt på jobbet?

På webbplatsen beskrivs hur de fungerar: Cool58 ° kylförpackningar fryser fast vid en måttlig och behaglig temperatur på 58 ° Fahrenheit, så att de kan aktiveras i en frys, ett kylskåp eller till och med en kylare av isvatten.

Faktum är att en användare från Dallas, Texas var så imponerad av uppfinningen, att hon delade med sig av sina tankar i en recension på webbplatsen och sa: 'Jag använde bh -kylarna första dagen som jag fick dem. Bästa köpet jag har gjort. Jag skulle rekommendera till vilken kvinna som helst. '

Se Även: