Raquel Welch: Jag fick aldrig rätt med att män använde mig ... men jag skulle vara öppen för äktenskap igen

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Raquel Welch

Inga ånger: Raquel Welch(Bild: Getty)



Stående bredvid en sten, i en bikini som bärgats från rester av hjortskinn, blev Raquel Welch en av vår tids mest ikoniska sexsymboler.



Nästan 50 år från en miljon år före Kristus, är den rollen känt som den som fick varje kvinna att vilja vara henne och varje man vill dejta henne.



Men medan Raquel kommer att gå med Dr Nos Ursula Andress i biohistorien, har hennes kärleksliv utanför skärmen alla ingredienser i en film ... som fortfarande behöver ett lyckligt slut.

Trots en rad romanser och fyra misslyckade äktenskap är Raquel inte redo att säga adjö till romantiken ännu.

Hon tillägger att hon vid 75 år skulle vara öppen för äktenskap nummer fem. Det finns dock en sak som är säker den här gången - hon är bara intresserad om kärlek kommer till henne.



Läderklädd: Raquel om en miljon år f.Kr.

fifa 20 ps4 svart fredag

Jag fönsterhandlar inte män, säger hon. Jag går på platoniska dejter men jag har inte hittat någon att svälla över.



Men skulle jag gifta mig igen? Jag tror inte att jag är så bra på det, skrattar hon. Men jag skulle inte utesluta det.

Fans kommer att hålla med om att hon verkligen har haft otur i kärlek. Raquel, född Jo Raquel Tejada i Chicago, Illinois, gifte sig första gången 1959, 19 år gammal med James Welch - vars namn hon behöll - och senast från 1999 till 2003 med Richard Palmer.

En miljon år f.Kr.

Poster girl: Raquel i filmen från 1966 som gjorde henne till en global sexsymbol

Hon säger att många relationer inte fungerade för att hon är för inställd på hennes sätt eller att männen bara ville träffa henne på grund av vem hon var.

De svängde runt och var gifta med Raquel Welch. Jag fick aldrig rätt. Och många män gillar inte det faktum att när vi går någonstans är det jag som fokuserar på.

Jag ångrar inte äktenskapen. Jag hade riktiga känslor för dem alla. På den tiden trodde jag att det var kärlek och vi kunde göra ett fantastiskt liv men det fanns inte i korten.

Jag tror att jag tar mycket straff innan jag blir upprörd. Jag kommer med ursäkter och sedan börjar jag se vad som händer på riktigt.

Raquels första äktenskap slutade efter fem år 1964, efter att hon flyttade till Hollywood och hennes fästman Jim vägrade följa med. Paret hade två barn, Damon, nu 55, och Tahnee, 53.

pacquiao vs broner uk tv

1967 gifte hon sig med regissören och producenten Patrick Curtis. De skilde sig 1972 och 1980 gifte hon sig med Andre Weinfeld.

De var gifta i 10 år. Hon gifte sig med Richard Palmer 1999 och de separerade 2010.

Raquel börjar gråta: jag vet att jag ofta tittar tillbaka och tänker på alla fyra (äktenskap) och älskarna däremellan, och jag säger att den med den bästa karaktären och den jag var mest hängiven till var Jim. Det kommer aldrig att förändras. Jag sa till Jim att jag skulle åka till Hollywood. Han sa att han inte skulle åka till den där staden, det är en så jävla stad. Jag tänkte plötsligt, 'Herregud, jag trodde alltid att han visste vem jag var'.

Amerikanska skådespelerskan Raquel Welch är avbildad med sin man, producenten Patrick Curtis

Andra maken: Med Patrick Curtis

Jag insåg plötsligt att jag inte kunde få honom att gå, han gör inte det han inte vill göra. Det var en uppenbarelse. Går jag inte för att han inte vill gå? Det var jobbigt men jag kände att jag skulle bli arg på honom hela mitt liv om jag inte gick.

Hon tog rätt beslut. Efter mindre roller i tv -serierna Bewitched, McHale’s Navy och The Virginian, fick hon 1965 ett stort filmavtal med 20th Century Fox.

Skådespelerskan Raquel Welch och maken Andre Weinfeld

Tredje maken: Raquel med Andre Weinfeld

Nästa år dök hon upp i One Million Years BC och tog på sig den där hjortskinnsbikinin för filmaffischen. När hon ser tillbaka ser hon: Jag gillar att hon var hur kvinnor borde vara, ett kvinnligt djur, du vet, gå ut och blanda ihop det. Och medan det skapade en reklamfrans och gjorde henne till en global pin-up, insisterar Raquel att hon inte ser vad allt väsen handlar om när det gäller hennes utseende.

Skådespelerskan Raquel Welch och maken Richard Palmer

Fjärde maken: Med Richard Palmer (Bild: WireImage)

nobbly bobbly glass

Faktum är att hon fortfarande har osäkerhet. Jag finner mig inte ens det minsta sexig, ler hon. Jag såg ingen i tidningarna som liknade mig, så jag trodde inte att jag betygsatte det.

Och jag ville inte göra en dinosauriefilm, jag trodde att den skulle avsluta min karriär.

Raquel valdes vidare som en av Empire -tidningens 100 sexigaste stjärnor i filmhistorien, medan Playboy rankade Welch som tredje på sina 100 sexigaste stjärnor i det tjugonde århundradet.

liten pojke blå itv

Men kanske är en del av osäkerheten beror på den störande uppmärksamhet hon fick som barn.

Skolflicka: Raquel började balettlektioner i sjuårsåldern

Jag började ta balettlektioner när jag var sju, efter ett par år skulle jag vänta vid busshållplatsen, minns hon.

När bilar körde förbi skulle många män sakta ner och erbjuda mig en åktur, vilket var oroande. Jag fick meddelandet att de tyckte att jag var smaskig.

År senare i Hollywood erbjöds Raquel miljoner att gå naken på film. Det var till och med en våldtäktsscen med flera killar inblandade.

Jag skulle inte röra vid det, avslöjar hon. Min agent sa: ”Du kommer att vara den första som tackar nej till miljoner dollar för att göra det”, jag brydde mig inte. Vad skulle jag säga till mina barn?

Jag är min fars dotter och du gör inte det om du är en viss kvinna, den typen jag är uppväxt till.

En annan gång gick hon med på en Playboy -inspelning men ville inte ta av, till stor besvikelse för chefen Hugh Hefner.

Glam på 75: Welch har behållit sitt berömda utseende

Numera ser Raquel fortfarande fantastisk ut och mycket yngre än hennes 75 år.

hertig och hertiginna av york

Men när hon talar om Piers Morgan's Life Stories, på ITV på fredagen, medger hon att hon vidtar ovanliga åtgärder för att hålla sig på det sättet, inklusive att använda Bag Balm, som lugnar kojut efter mjölkning.

Hon skrattar: Du lägger det på ditt ansikte över en natt. När du vaknar har du inte en torr, sprickande mun.

Några av de kända männen i hennes liv

Richard Burton

Richard Burton (1925 - 1984) och Raquel Welch

De arbetade med Bluebeard från 1972 och Raquel säger: Big, bad Burton var bara fantastiskt! Han flörtade med vad som helst i en kjol. Han har glimten i ögat och visste att han var snygg. Vi hade kul.

Tom Jones

De gick ihop för 1970 -specialspelet Raquel! och hon minns: Han är fenomenal. Vi var i en liten ljudbås och vibrationerna från hans röst var så starka. Det var väldigt sexigt.

Oliver Reed

Harry Andrews betraktas av Raquel Welch

Detta par hade en stenig relation till 1977 Crossed Swords men hon säger nu: Oliver var så busig och galen. Jag hade den bästa tiden. Han var en vild man, han var ond och utsökt.

Burt Reynolds

Burt Reynolds (Bild: Getty)

Welch spelade första gången med Burt i 1969: s 100 gevär. Jag gjorde fyra filmer med honom och älskade honom. När han flyttade var han som ett djur, så het. Han hade en flickvän, jag hade en man, så det var det.

Warren Beatty

(Bild: Getty)

Det ryktades men bekräftade aldrig att paret hade en smäll och Raquel säger om den röda stjärnan: Det var bara Warren, han har varit med alla, allt som rör sig i en kjol, tror jag! Han är en berömd lothario.

  • Raquel talar med Piers Morgan om Life Stories, på fredagen kl 21 på ITV .

Se Även: