Aldi lanserar sina egna veganska proteinpulver - och de är mycket billigare än andra butiker

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Aldi har gjort det igen(Bild: (c) Predrag Vuckovic)



Oavsett om du provar Veganuary eller har som uppdrag att bli frisk och frisk 2018, är det ett bra sätt att öka ditt proteinintag för att få dig i form.



Men samtidigt som de hjälper viktminskning kan de också kosta dig en förmögenhet. Så lagom till nyåret har Aldi släppt sin egen version av proteinpulver, som alla är helt veganska.



Och i typisk Aldi-stil kommer den tyska lågprisbutikens proteinpulver mycket billigare än deras marknadsledande alternativ.

Till exempel en förpackning på 400 g Protein Worlds slanka blandning, tydligen den 'bäst säljande viktminskningsskakan' kostar £ 13,99, medan ett 100g -paket med Aldis egen version av grejerna ger dig en mycket mer lättsmält 2,49 £ (eller 9,96 £ för 400g).

De är alla certifierade vegan (Bild: Aldi)



jag är en kändis falsk

På andra håll på high street är det billigaste veganska proteinet vi kan hitta online Protein Work's Pea Protein, som kostar bara 6,99 pund för 500 g av grejerna - även om endast 1 kg -versionen för närvarande finns på lager till ännu mer fyndiga 11,99 pund.

Aldi har tre olika certifierade veganska smaker att välja mellan: ärtproteinpulver, hampaproteinpulver eller risproteinpulver som syftar till att hjälpa musklerna att återhämta sig och reparera efter träning.



De kostar mindre än en måltid (Bild: Aldi)

Tyvärr, eftersom de är ett så kallat specialköp, finns det begränsat lager, och de är bara tillgängliga i butik, så det kan vara bättre att du letar efter ett liknande fynd online.

Hämta dem i din veckobutik (Bild: Aldi)

De kommer att träffa Aldis i hela Storbritannien från och med denna torsdag (4 januari), tillsammans med en rad andra Holland och Barrett -esque hälsoprodukter som råa paleobarer och superfoodpulver som kakao, maca och spirulina.

Läs mer

Hälsa och träning
Bästa proteinshakes Bästa träningsklockorna Bästa motionscyklar under £ 200 Bästa vassleproteinpulver

Julie Ashfield, gemensam verkställande direktör för företagsköp på Aldi UK, säger: Vi vet att januari är ett perfekt tillfälle att börja sunda vanor under det kommande året.

På Aldi är vi engagerade i att se till att våra kunder har tillgång till kvalitetsprodukter, som livsmedel, till fantastiska låga priser varje dag - vi vet att mat inte behöver kosta jorden.

Se Även: