Åldersbekämpande Nicole Scherzinger ser 'utomjordisk' ut i en slående nakna ögonblick

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nicole Scherzinger har bevisat att hon inte behöver smink för att se bra ut efter att ha visat upp sin nakna hy i en slående ny uppdatering.



Pussycat Dolls-sångaren, 42, släppte sin signaturglans och uppblåsta look för en helt naturlig glöd istället.



När hon gick till Instagram avslöjade Nicole att hon kände sig som en ny kvinna efter att ha behandlat sig själv på en skämtsession där hon ägnade sig åt en dyr Coolaser -ansiktsbehandling av Dr Simon Ourian.



Brunettbombskallen kastade en luddig blick på kameran och otrade självförtroende när hon visade upp sin till synes felfria hud efter den lyxiga bortskämningssessionen.

prins William, hertig av Cambridge

Det har fått min hud att strama, minimera porer, fläckar och ge henne den friska glansen, skrev Nicole tillsammans med de fantastiska snapsna.

Nicole släppte sin signaturglitter och sminkade look för ett helt naturligt lyster istället (Bild: Instagram)



Hennes fräsande display slutade dock inte där, eftersom hon berömde uppmärksamheten i en avslöjande gröda, som drog ögat på hennes rikliga tillgångar och störtande klyvning.

Flockar för att duscha stjärnan med oändliga komplimanger, fans kallade Nicole & apos; other-worldly & apos; efter att de lämnades 'mållösa' av hennes senaste erbjudande.



Du är bokstavligen utomjordiskt! 42 och du ser yngre ut varje dag, rusade en beundrare.

himmelska hiraani tiger lily hutchence

Brunettbomben sprutade självförtroende när hon visade upp sin till synes felfria hud (Bild: Instagram)

Jag är mållös. Hur kan någon vara så naturligt vacker? en annan ekade.

fotbollsspelare hjärtattack på planen

Medan en tredje skrev: Du är en glödande tjej. Så underbar drottning.

Nicoles glödande selfie kommer efter att den tidigare X Factor-domaren väckt graviditetsrykten när örnögda följare hävdade att de upptäckte en stöt i ett Instagram-inlägg som snabbt raderades och postades igen.

Nicole utlöste nyligen graviditetsrykten (Bild: Instagram)

Medan hon poserade i en fluffig gul tröja, tog Nicoles mage mitt i scenen eftersom många anhängare var övertygade om att hon visade upp en blommande knöl.

Nicoles fans skyndade sig snabbt till kommentarerna för att spekulera i att stjärnan kunde vara gravid.

cheryl cole röd klänning

Varför skulle hon ta bort det om hon inte var preggers? Det är hon definitivt! insisterade en beundrare.

Nicole har dejtat Thom Evans i över ett år (Bild: Instagram)

Pussycat Dolls -sångaren, 42, tändde sin Instagram med kommentarer efter att hon tappade en massa fina throwback -bilder på hennes rutnät (Bild: nicolescherzinger/Instagram)

Trots spekulationerna har sångerskan ännu inte satt rekordet om huruvida hon och pojkvännen Thom Evans, 35, väntar sitt första barn - även om hon gjorde ett tag av hennes tonade abs under helgen.

Lovebirds började sin romantik efter att de träffades i slutet av 2019 när den tidigare rugbyspelaren tävlade på The X Factor: Celebrity, där Nicole var i domarpanelen.

Se Även: